@Ge-Luc
- 2022
hele fijne rustige camperplaats tussen de paardenweiden. wij stonden er met nog vijf anderen dus de hoeveelheid sanitair en douches was voldoende. en superschoon. ik kan mij wel voorstellen dat het bij een grotere drukte moeilijker wordt maar in principe zijn de meeste campers zelfvoorzienend. kortom aanrader en echt op fietsafstand van Billund. voor de fitteren zelfs loopafstand (4 km)
prima camping als uitvalsbasis naar Venetië. 5 minuten lopen naar het vertrekpunt van de boot naar de stad. tickets te koop bij de receptie. alle faciliteiten die je maar kan wensen in een mooi schoon gebouw. dit wordt twee keer per dag schoongemaakt. Restaurant, Pizzaria en klein winkeltje aanwezig. voor ons een minpuntje met nadruk op tje de camping ligt in een industriegebied en onder een vliegroute.
paar heerlijke dagen gehad, mooie plaatsen, superschoon sanitair en alles oké. wandelen en fietsen vanaf de camperplaats, alles kan.
leuke camping op mooie locatie. plaatsen erg scheef en het is moeilijk tot onmogelijk om de camper echt te zetten. sanitair is basic maar schoon en meer heb je niet nodig. in de avonduren is de. camping erg rumoerig. Niet onze smaak, wij hebben graag iets meer rust.
wat een mooie camperplaats. schoon sanitair en alle voorzieningen. daarnaast vriendelijk en gastvrije eigenaresse die ook even een praatje komt maken zonder daarbij opdringerig te zijn maar ze brengt wel lekkere eitjes mee. niet direct aan wandelgebied maar met 10 minuten fietsen zit je in het bos. we komen zeker nog eens terug.
Sitecode: 102048
wat een leuke gemoedelijke camping en wat een spontane ontvangst door Elles. 3 nachten gestaan met ons rijdende paleisje en genoten van de rust en ruimte. Lekker fietsen in de buurt. Mooi schoon sanitair terwijl de camping nog in ontwikkeling is. we komen hier vast nog eens terug.
mooie camping met goede faciliteiten. prijs voor 2 personen hoger dan aangegeven €40 voor één nacht. echte familiecamping en zeker niet geschikt voor rustzoekers zoals wij. wij gaan niet terug maar dat ligt zeker niet aan de camping
Sitecode: 22091
mooie camping en heerlijk overnacht. schoon sanitair en een prachtig uitzicht op een rotsformatie. ook op korte afstand van centrum met meer dan voldoende eetgelegenheden. wel een pintje van verwondering dat er open vuur gestookt mocht worden met deze droogte en hoge temperaturen. we zagen zelfs een vuurtje recht onder een naaldboom. misschien deze toestemming met droogte intrekken.