@GeertLeenders
- 2003
Prachtig aangelegde camperplaats in een rustige omgeving.
Fijne Camperplaats in een rustig dorpje. Leuk om doorheen te wandelen. O.a. een restaurant aanwezig. Fijn dat dit soort camperplaatsen er zijn.
Fijn dat zo’n plaats beschikbaar is. Het is heerlijk rustig en je kunt prachtig fietsen in de omgeving. Jammer dat er hondenpoep op het gras ligt, vandaar de 3 sterren.
Vriendelijke ontvangst. Een uitstekende en mooie omgeving om te fietsen. Voldoende ruimte naast de camper om buiten te zitten. Douche en toilet gebruiken we in de camper, dus geen oordeel over het sanitair.
Fantastische camperplaats. Op het onderste terras zijn de voorzieningen. Leuk om door het dorpje te wandelen met mooie vergezichten. In het dorpje is in elk geval in de ochtend een klein winkeltje geopend en daarnaast is het postkantoor (voor o.a. het betalen van de overnachting). Verder is er nog een café met terras.
Sitecode: 92095
Mooie, goed onderhouden en rustige camperplaats. Wandelroutes over o.a. de zgn. kerkenpaden. Wij komen zeker terug om met de fiets de omgeving te verkennen.
Fijne camperplaats bij een leuk stadje. Veel fiets- en wandel mogelijkheden. Jammer dat sommige camperaars geen rekening houden met mede camperaars en veel ruimte voor zichzelf reserveren door tafel en stoelen ver van de camper te laten staan. Als je zoveel ruimte wenst, kies dan voor een camping. Controle/toezicht op het reserveren van ruimte en een maximum aan de verblijfsduur zou wenselijk zijn.
Prima camperplaats om te overnachten. In de omgeving is een mooie wandelroute van o.a. 12 km uitgezet. Daarnaast is het leuk fietsen in de omgeving.
Fijne Camperplaats met gras naast of achter de camper. Alle voorzieningen werken goed. Het is rustig, wij hebben geen enkele hinder ondervonden van het verkeer op de brug. Mooie fietsomgeving.
Feitelijk een goede camperplaats, maar het dorp zelf ziet er troosteloos uit. Daarnaast veel overlast van scooters en herrie makende auto’s. Er waren verschillende groepjes jongeren in het park grenzend aan de camperplaats, maar dat was geen enkel probleem. Jammer dat sommige camperaars de camper er tussen proppen, terwijl het terrein al meer dan vol stond. De bakker en patisserie zijn zeker aan te bevelen. Gemeente bedankt.
Voor ons was het een geweldige plek. We hadden mooi uitzicht over de velden. Het is een heel rustige omgeving. Het is een mooi dorpje met verschillende kleine parkjes en heel bloemrijk. Er wordt aandacht besteed aan het dorp. Mooi om te zien. Er is een leuke kleine wandelroute uitgezet (2 1/2 km). Je volgt hiervoor de blauwe pijlen vanaf de camperplaats. Daarnaast zijn er mooie uitgezette fietsroutes (kaart bij het informatiebureau).
Prima camperplaats. Vanuit de camperplaats is het centrum en de Basiliek dichtbij. Bijzonder dat de voorzieningen gratis zijn.
Goed geoutilleerde camperplaats. Met de fiets ben je snel in Le-Mont-Saint-Michel. De plaatsen zijn ruim en er is gras grenzend aan de camperplaats. Prijs/kwaliteit beslist goed.
Heerlijk rustige plaats om te verblijven. Het is geen officiële camperplaats, maar overnachten wordt blijkbaar gedoogd. Fijn dat dit soort plaatsen er zijn. Belangrijk is dat camperaars het schoonhouden en geen overlast bezorgen, zodat zo’n plaats blijft bestaan.
Mooi gelegen camperplaats. Fiets-en wandelroutes vanaf de camperplaats. De fietsroute is met een fiets zonder ondersteuning goed te doen. De Jetton voor de voorzieningen is te koop bij de bakker.
Mooi uitzicht bij mooi weer. Helaas troffen wij het niet met het weer. Het regende en er stond behoorlijk wat wind. De camperplaats loopt snel vol.
Geweldig mooie camperplaats. Veel ruimte naast de camper. Zeer rustige omgeving. Vriendelijke eigenaar die ‘s ochtends de €10 komt ophalen.
Ruime camperplaatsen aan de Voie Verte. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Minpunt is dat je in het oogstseizoen van graan, last hebt van stof en geluid vanwege het vervoer van graan.
Fijn dat dit soort plaatsen er zijn. De camperplaatsen zijn wel klein, maar een paar meter verderop kun je in het groen zitten. Bakker is in het dorp en heeft heerlijk brood en gebak.
Prachtige camperplaats in een mooie omgeving. Zeer vriendelijk eigenaar en hij komt ‘s avonds het geld ophalen. Deze plaats is zeker aan te bevelen.
Prima camperplaats. Wij hadden mooi uitzicht op de weilanden en de abdij.
Prima camperplaats. Ligt aan een doorgaande weg, maar is zeker niet storend. ‘s Nachts is het heel stil. In het dorpje zelf is niet veel te doen, maar met de fiets ben je zo in Caudebec-en-Caux.
Erg fijne plaats om te staan. Jammer dat het soms ‘s avonds erg druk wordt met allemaal campers. Vanuit hier is het prima te fietsen naar Etretat. Terugweg is het even een klimmetje, maar wel te doen (laat staan met een elektrische fiets).
Alles werkt zoals het hoort en het is schoon. Fijn dat dit wordt aangeboden.
Prachtige gelegen camperplaats aan het fietspad. Er zijn mooie routes te fietsen. In het dorp een goede bakker.
Fijne rustige camperplaats. Jammer dat het sanistation niet werkt.
Fantastische plaats om te overnachten en o.a. de tuinen te bezoeken. ‘s Avonds en ‘s morgens hoor je alleen de vogelgeluiden.
Mooi aangelegde camperplaats. Er zijn verschillende wandelroutes te volgen.
Heel fijne mini camperplaats. Mooie fiets en wandelomgeving. Fijn dat zo’n gelegenheid wordt geboden.
Heerlijk rustige camperplaats en afhankelijk van de plaats een prachtig uitzicht.
Mooie camperplaats in een heel rustige omgeving. Fijne fiets-en wandelomgeving. Bijzonder dat zo’n plaats wordt aangeboden.
Mooi aangelegde en gelegen camperplaats. Voldoende mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Er is niemand geweest om het stageld op te halen en er was ook niemand in het havenkantoor. We komen zeker terug.
Geen water na inworp van €2,00.
Mooi gelegen camperplaats in een klein dorp. Brood en gebak kopen bij bakker is aan te raden.
Heel mooi en rustig gelegen camperplaats. Mooie wandelroute vanaf de camperplaats.
Een camperplaats in een prachtige fiets- en wandelomgeving. Als er een sanistation zou zijn, dan hadden we 5 sterren gegeven.
Fijne camperplaats. ‘s Nachts geen hinder van het verkeer. Mooi om zo eb en vloed te ervaren en evt te vissen.
Heerlijke camperplaats. Wij hebben geen hinder ervaren van de langsrijdende treinen. Van 23.00 -06.00 uur rijden er geen treinen. Prima fietsomgeving met knooppunten.
Camperplaats in een rustig dorp. Leuk om door het dorp te wandelen. Fijne fietsomgeving.
Om de camperplaats is het nog een bouwplaats, maar desondanks een prima camperplaats. Echt een leuke omgeving om te wandelen en te fietsen.
Fijn dat dit soort camperplaatsen bestaan. Prima fietsomgeving.
Mooi gelegen camperplaats in een klein dorp met supermarkt. Zeer rustige omgeving.
Sitecode: 20905
Mooi gelegen camperplaats bij de aanlegplaats voor de veerboot.
Prima camperplaats voor in het dorp. Leuk dorp om doorheen te wandelen met een aantal galerieën.
Mooie camperplaats gelegen aan een haventje. Vriendelijke beheerder.
Mooie camperplaats bij een kleine haven. Heel erg rustig.
Mooie camperplaats. De route Stamsund is prachtig. Het plaatsje zelf is niet echt fraai. Vanaf Stamsund kun je prima fietsen richting Henningsvær.
Mooie overnachtingsplaats. Heerlijk rustig.
Voorzieningen waren toen wij er waren prima in orde.
Prima plaats om te overnachten. Rustige omgeving.
Prima plaats om te overnachten. Dichtbij het centrum. Mooie aangegeven wandeling in de omgeving.
Heerlijk rustige plaats aan het meer. Wij ervaren in elk geval geen hinder van de treinen die af en toe langskomen. Jammer dat er maar 2 elektra aansluitingen zijn. Mooie wandelomgeving.
Fijne plaats om te verblijven. Het is een mooie omgeving met park, natuurhistorisch museum en vakwerkboerderijen.
Fijn dat dit soort camperplaatsen bestaan. In de omgeving is het prachtig fietsen. Zeker een plaats om terug te komen.
Fijne rustige camperplaats in een mooie omgeving.
Fijne camperplaats. Mooie en verrassende fietsomgeving.
Mooi gelegen camperplaats aan het water met voorzieningen. Bakker is dichtbij en deze heeft heerlijk brood. Mooie fietsroutes in de omgeving.
De camperplaats ligt mooi aan de Moezel. Mooie fietsroutes naar Nancy of Metz. Jammer dat de stroomvoorziening niet werkt. Wel wat last het verkeer en dan name jongeren met brommertjes.
Goed verzorgde camperplaats. Mooi uitgezette wandelroute van bijna 8 km. Het verkeer hoor je goed, anders hadden wij 5 sterren gegeven.
Prima camperplaats. Rustig, ondanks het viaduct dichtbij. Mooie fietsroute naar o.a. Maastricht.
Fijn dat dit soort camperplaatsen er nog zijn. Alle voorzieningen aanwezig. Fietsroutebordjes FEMO nord (nl.bergflex.com) gevolgd. Mooie route, gaat ook over zand en grindpaden. In totaal is de route 28 km.
Gezien, plaats en omgeving geen camperplaats waardig, troosteloos. VERMIJDEN
Fantastisch rustige camperplaats, zonder voorzieningen. Mooi uitzicht over het dal. Vanuit hier een prachtige wandeling naar de Bastei. Met voldoende wandelervaring is het goed te doen. De wandeling loopt door een kloof.
Mooie camperplaats. Ziet er verzorgd uit. Vriendelijke ontvangst. Mooie fiets en wandelomgeving. Königstein en de Bastei zijn vanaf hier goed te bezoeken.
Sitecode: 19575
Plaats die veel wordt gebruikt voor doorreis. onduidelijk of je nu wel of niet moet betalen, geen controle of ticket. Geluidsoverlast van trein en nabij gelegen rotonde moet je voor lief nemen. Prima uitgangspunt om in de omgeving te fietsen
prima rustige plaats. wij waren op doorreis. Leuke korte fietsroute die aangegeven stond nog kunnen doen. Prijs € 15,00 vonden wij wat aan de hoge kant omdat je voor de extra voorzieningen nog moet betalen.
Een heel mooi aangelegde camperplaats in een mooie en rustige omgeving. Leuke wandeling gemaakt.
Heerlijk rustige camperplaats, waar je ook nog mooi kunt fietsen langs de Somme.
Mooie camperplaats gelegen aan een fietsroute. Feitelijk plaats voor 3 campers, maar er staan er vaak meer. Plaatsen zijn niet heel duidelijk aangegeven, maar dat heeft ook zo z’n voordelen. Hadden 5 sterren gegeven als er meerdere voorzieningen waren geweest.
Sitecode: 19763
Mooi gelegen camperplaats. Vriendelijke ontvangst en kregen zelfs nog zes eieren cadeau!
Zeer vriendelijke ontvangst. Goede afmetingen wat betreft de plaatsen. Daarnaast ook nog heerlijke wijn. Mooie omgeving om te fietsen. Nabijgelegen natuurgebied is prachtig.
Fijne rustige camping met ruime plaatsen. Mooi en schoon sanitair. De camperplaatsen zijn evenals de camping uitstekend, maar zoals te verwachten met iets minder ruimte. Mooie wandel-en fietsomgeving. Een camping en camperplaats om vaker te gaan bezoeken.
Sitecode: 22046
Prachtig gelegen camperplaats in een mooi dorp. Er zijn feitelijk maar 6 plaatsen, maar aan de overkant wordt gedoogd. Dit zijn overigens ook de mooiste plaatsen. Fietsen in de omgeving viel tegen, omdat de routes niet goed zijn aangegeven. De bakker in het dorp heeft heerlijk brood.
Uitstekende camperplaats gelegen aan de Via Fluvia (van Lavoûte-sur-Loire t/m Annonay). De verharde fietsroute loopt door tot ongeveer een kilometer na Riotord. Zijn meerdere bakkers en een kleine supermarkt in het dorp.
Prachtig gelegen camperplaats. Zeer rustige omgeving. Alle voorzieningen zijn goed geregeld. De bakker is op maandag gesloten. Een plaats om naar terug te keren.
Mooi gelegen camperplaats in het dorp. Bakker in het dorp op een paar honderd meter afstand. Zeer rustig. Mooie wandelroutes vanuit het dorp. Het is zeker een vrijwillige bijdrage waard.
Sitecode: 52093
Mooie camping qua ligging, sanitair netjes en schoon. Vanuit de camping mooie fiets- en wandelroutes. De vriendelijke ontvangst was bij het vertrek tegengesteld. Op de zaterdagavond was er tot laat muziek vanwege 2 feestjes. Toen wij daar een opmerking over maakten dat wij er last van hadden, werd er niet op gereageerd. Jammer anders was het zeker 4 sterren waard. Advies om dit van te voren te melden zodat je er rekening mee kunt houden.
prima camperplaats, heeft alles wat je nodig hebt. Mooi uitzicht, verhard of op het gras, alle voorzieningen aanwezig. Geen hinder gehad van de tijdelijke GRZ tent.
Mooie camperplaats. Fijn dat dit soort camperplaatsen er zijn. Prachtige natuur in de nabijheid. Fijne rustige omgeving.
Echt een camperplaats waar, vinden wij, vooral in Zeeland behoefte aan is. kleinschalig, rustig, zeer vriendelijke eigenaar. Kregen zelf sla mee uit eigen tuin. Wij geven 4 sterren, omdat er geen mogelijkheid was om het chemisch toilet te legen. Anders was het voor ons 5 sterren. Maar ondanks dat, zeker aan te raden en naar terug te keren.
Eergisteren deze camperplaats bezocht. Mooie verharde plaatsen voor de camper en een grasstrook naast de camper. Mooi sanitair.
Afgelopen week 1 nacht gestaan. Feitelijk een prima camperplaats, maar helaas dat het een ontmoetingsplaats van jongeren met auto’s is en alles wat daar blijkbaar bij hoort.
Fijn dat Spijkenisse zo’n camperplaats heeft geregeld. Genoeg te zien op het water.
Afgelopen week 2 nachten gestaan. Vriendelijke ontvangst, mooi aangelegde camperplaatsen. Mooi en schoon sanitair. Het zou fijn zijn als duidelijk wordt aangegeven waar je de schoonwatertank met slang kunt vullen en waar grijs water kan worden geleegd. Mooie omgeving om te fietsen.
De aangelegde camperplaatsen zijn prima met een mooi uitzicht. De omgeving van de camperplaats toont wel rommelig. Wel een mooie omgeving om te fietsen.
Rustige omgeving, maar niet echt echt een mooie plaats om te staan. De omgeving is wel prachtig om te wandelen en te fietsen. Komen zeker nog terug.
Mooi aangelegde camperplaats. Fijn dat je de aankomst niet hoeft te melden bij de eigenaar. Betaling via enveloppe of bank. Plaats in zeker terug te komen.
Prima camperplaats. Gastvrije ontvangst. Camperplaatsen zijn ruim. Mooie wandel en fietsomgeving. Wij komen zeker weer terug.
Fijne rustige camperplaats. Er zijn mooie wandelroutes uitgezet.
Fijne rustige camperplaats.
Sitecode: 19299
Prima camperplaats om het stadje te bezoeken en de omgeving met de fiets te verkennen. Alleen in de ochtend wat hinder van het verkeer, maar was voor ons in elk geval niet echt storend.
Fijne camperplaats bij een mooi dorpje.
Heerlijk rustige camperplaats. Mooie fietsomgeving. De bakker in het dorp is op vrijdag en zaterdag geopend. Museum was helaas gesloten.
Mooi gelegen camperplaats en mooie omgeving om te fietsen. Twee nachten gestaan, helaas de laatste nacht overlast van jongeren met muziek (van zaterdag op zondag). Als dit niet aan de orde was geweest, was de beoordeling beslist een 8 geweest.
Prima camperplaats, zeker als je zicht hebt op de wijngaarden. Mooie wandelroute van ongeveer 9 km door de wijngaarden (Wingertsheisjerweg). De route is te vinden bij en op het informatiebord.
Fijne rustige camperplaats. Heerlijke wijn gekocht.
Prima camperplaats om te overnachten. Heerlijk rustig.
Mooie camperplaats in een mooie omgeving. Bij de reviews lezen wij dat een camper 2 parkeerplaatsen/grasstrook mag gebruiken, waardoor er plaats is voor 5 campers in totaal, zoals is aangegeven in de app. Een tip is om de plaatsen duidelijker te markeren, zodat er geen discussies ontstaan.
Bij aankomst gevraagd of het chemische toilet mocht worden geleegd, maar dat was niet de bedoeling. Wat wel kan is afvalwatertank legen en de schoonwatertank vullen.
Prima camperplaats, dichtbij het gezellige centrum.
Heerlijk rustige camperplaats. Vriendelijke ontvangst. Mooie fietsomgeving.
Rustige en gemoedelijke plaats. Heerlijke omgeving om tot rust te komen.
Goede overnachtingsplaats. Overdag wel verkeerslawaai. Mooie omgeving om te fietsen.
Mooie plaats om te staan. Helaas was er geen water te verkrijgen. Waar het chemisch toilet kan worden geleegd was het smerig. De 6 score vanwege de €12 feitelijk alleen voor parkeren. In de zomermaanden goede prijs/kwaliteit verhouding.
Uitstekende serviceplaats.
Prima Camperplaats en een leuk dorp.
Goede camperplaats. Vriendelijke havenmeester. Omgeving is nu wat rommelig, vanwege werkzaamheden aan de kade en de voorbereidingen voor de toekomstige bouw van appartementen. Anders hadden wij minimaal een 8 gegeven.
Vanwege de kermis veel verkeer langs de camperplaats. Fijn dat gemeenten dit soort camperplaatsen aanleggen. Mooie fietsomgeving.
Zeer rustige camperplaats iets van de weg gelegen. Wij hebben ons niet onveilig gevoeld. Prachtige wandel- en fietsomgeving.
Mooie camperplaats, rustig en een mooie fietsomgeving. Jammer dat camperaars hun afval niet mee willen nemen, 100 meter verder lopen waar ook afvalbakken staan. Daarnaast plaatsvervangende schaamte voor Nederlandse medecamperaars die hun vuilwater op straat lozen. Willen we camperplaatsen behouden dan is dit gedrag niet te tolereren
Camperplaats gelegen aan een rustige weg. Prima omgeving om te fietsen, maar wel een flinke klim als je terug fietst naar de camperplaats.
Mooie camperplaats aan het kanaal. Zeer rustige omgeving. Goed te fietsen naar Châlon-en-Champagne ( via de D60 en terug langs het kanaal).
Prachtig gelegen camperplaats. Mooi charmant dorp. De bakker heeft heerlijk brood en gebak. Fietsroutes in de omgeving.
Mooi aangelegde en onderhouden camperplaats.
Heerlijk rustige plaats, met de schapen op de dijk. Daarnaast fijn in de omgeving kunnen fietsen.
Fraaie camperplaats in een mooie fietsomgeving.
Mooie camperplaats. Vanaf de camperplaats is het leuk fietsen naar Wilhelmshaven.
Mooie camperplaats, maar het lozen van vuilwater is niet echt handig. Prima omgeving om te fietsen.
Afgelopen weekend gestaan. Uitstekende camperplaats in een mooie rustige omgeving.
Prima camperplaats in het dorp. Goede fietsmogelijkheden.
Heel mooi aangelegde camperplaats. ‘s Nachts zeer rustig. De aansluiting op de N51 is nog niet gereed. Nog even omrijden.
Fijne camperplaats in een mooie omgeving. Je kunt prima fietsen naar Sens en Armeau, langs de rivier L’Yonne. Het beginpunt van de route was voor ons even zoeken.
Zoals anderen ook al hebben aangegeven, het is een prachtig gelegen camperplaats. Vanaf het dorp zijn er 2 fietsroutes te volgen. Nr 11 is een leuke route van 42 km (+ nr 11b dan nog 10,5 km erbij).
Fijne camperplaats in een heel rustige omgeving. Aardig dorp met voldoende winkeltjes. Wij stonden op de parkeerplaats voor de officiële camperplaats i.v.m. festiviteiten op de camperplaats. Bij het legen van toilet wel het rooster verwijderen. Zoals wij zagen doet niet iedereen dit en dan wordt het een onhygiënisch gebeuren.
Mooie camperplaats in een mooie omgeving.
Toen wij er waren (28-06) te vol en veel geluidsoverlast door verkeer. Wij betaalden € 17,- en douchen € 1,-. Vonden voor ons geen plek om terug te komen.
Prima camperplaats. De plaatsen zijn verschillend qua formaat. Het zwembad is nog in aanleg.
Prima camperplaats, fijn rustig en heel veel rustiger dan op de camperplaats hiernaast. Prima voorzieningen. Prima fietsroute naar Valencia.
Prachtige camperplaats in een mooie omgeving. Je kunt er heerlijke wijnen kopen (100 m vanaf de camperplaats). Het had een 10 kunnen zijn als wij niet tot later middernacht overlast hadden gehad van jongeren en hun muziek. Na een paar opmerkingen waren de jongeren wat rustiger.
Aardige plaats in een levendige omgeving op het moment dat wij er waren. Mooi gelegen aan de fietsroute (Gerona naar de kust).
Vriendelijke eigenaars. Mooi uitzicht en heerlijk rustig.
Mooie verharde plaats met een strook gras alle voorzieningen tegen betaling aanwezig, bakker en supermarkt in de nabijheid, overdag wel wat verkeershinder
Uitstekende camperplaats met mooi uitzicht en dichtbij het centrum. Jammer dat niet iedereen betaald voor het gebruik van de camperplaats, maar het is ook niet heel erg duidelijk waar je kunt betalen. Naast de VVV is een betaalautomaat. Enkhuizen is zeker de moeite waard.
Mooie camperplaats aan de haven. Vriendelijke beheerder.
Uitstekende camperplaats. Het is bij drukte ook toegestaan om gebruik te maken van de reguliere parkeerplaatsen. De havenmeester komt het geld ‘s avonds ophalen. Marinemuseum en de fietsroute langs de kust en door de duinen met zicht op de bollenvelden zijn zeer de moeite waard.
Goede camperplaats en dichtbij het centrum. Leuk dat iemand een tasje met informatie over de omgeving komt brengen. Helaas ‘s nachts twee uur wakker gelegen van harde muziek uit auto’s van hangjongeren en scooter rijdende jongeren. In eerdere beoordelingen wordt hier nooit over gesproken. Waarschijnlijk is het een eenmalig gebeuren. Zonder de muziek hadden wij een 8 gegeven.
Prima plaats om te overnachten en om op de fiets de omgeving te verkennen. Het verkeer van de snelweg hoor je wel, maar was voor ons niet hinderlijk.
Goed gelegen camperplaats, maar gezien de prijs van €10 zonder voorzieningen een 6 score.
Prima camperplaats. Fijne fietsomgeving.
Mooi aangelegde camperplaats. Heerlijk rustig.
Mooi gelegen camperplaats. ‘s Nachts heerlijk stil. Leuke fietsroutes in de omgeving.
Prima plek om te staan voor een nachtje. Serviceplaats is oké, water € 1,- (jeton) voor 5 min.
Prima om te overnachten. Heerlijk rustig. Terrein is niet echt fraai.
Mooie camperplaats aan het haventje. Kleine supermarkt in het dorp. Brood is in de supermarkt te bestellen, maar of het vers gebakken brood is daar twijfelen wij aan.
Uitstekende camperplaats.
Handige camperplaats als je wilt gaan fietsen. Vanaf de Voie Verte bij Pleurtuit kun je de route Emeraude Bords de Rance (nr 1 volgen). Dit is een prachtige fietsroute. Vanaf de camperplaats 55 km.
Heerlijk rustige plaats. Vanuit deze plaats is er een leuke fietsroute te volgen.
Van 28/08 t/m 29-08 gestaan. Mooi verzorgde camperplaats incl. alle voorzieningen. Het is even zoeken, maar je kunt er leuk fietsen.
Mooi en rustig gelegen camperplaats.
Gisteren waren wij op deze prachtig en rustig gelegen camperplaats. Het onderhoud van de voorzieningen heeft wel aandacht nodig. Elektra werkte niet, de stortplaats chemisch toilet was zeer vies e.d. Het dorp is zeer de moeite waard om te bekijken.
Eigenlijk een prima plek om te overnachten. Helaas wel wat geluidsoverlast van de autoweg die er langsloopt. Wij hadden ‘s nachts veel last van de “hangjongeren” in het parkje achter de camperplaats dus een 4.
Mooie ruime camperplaats, bij een mooi dorp. Er loopt een fietsroute langs (Assisi naar Spoleto).
Sitecode: 19458
Mooie camperplaats en een mooi dorp om doorheen te wandelen. Herstellen van de huizen lijkt voorspoedig te verlopen. Het is niet duidelijk waar je kunt betalen. Toeristeninformatie was gesloten.
Aan de rand mooi zicht op het landschap. De basiliek is erg mooi om te bezoeken.
Geweldig mooi gelegen camperplaats, met een prachtig uitzicht. Zeer rustige omgeving.
Mooi aangelegde camperplaats met een leuk historisch centrum op loopafstand. Vanaf camperplaats kun je ook fietsen met soms pittige klimmetjes. Opmerkelijk dat alles gratis is.
Prachtig gelegen camperplaats. Corinaldo is zeer de moeite waard.
De plaatsen zijn klein, maar blijkbaar is het geen probleem als je de camper op een andere plaats zet. Vanuit het dorp zijn er mooie fietsroutes aangegeven. De Dampflok -Runde is 76 km, maar goed te doen met fiets zonder ondersteuning.
Sitecode: 19299
Goede plaats, maar de werkzaamheden zijn nog niet gereed. Dit is dan ook de reden van de 7. Appingedam is een leuk historisch plaatsje.
Prima overnachtingsplaats in een gezellig dorp. Leuke fietsomgeving.
Uitstekende camperplaats. Mooie fiets- en wandelomgeving. ‘s Avonds komt er iemand om informatie af te geven over de omgeving.
Prima plaats om Kevelaer te bezoeken.
Geweldige service van de gemeente Heerenveen. Dit alles is zelfs gratis. Zeer vriendelijke bejegening.
Uitstekende camperplaats in het mooie centrum van de stad. Geen hinder gehad van het verkeersgeluid. De musea zijn de moeite waard om te bezoeken.
Feitelijk een uitstekende camperplaats dichtbij het centrum. Helaas hadden wij (vrijdagavond) erg veel last van hangjongeren in auto’s met keiharde muziek en af- en aanrijdende auto’s met jongeren (t/m 01.30 uur). Nu een 5 score, anders een 8 gegeven.
Goede en rustige plaats dichtbij het centrum.
Prima plaats om de mooie winkelstad Breda te bezoeken. Helaas ‘s nachts wel enige overlast gehad van het verkeer en van hangjongeren met harde muziek in de auto’s. Ondanks de overlast komen wij wel weer terug.
Mooi en rustig gelegen camperplaats. Veel wandel-en fietsmogelijkheden.
Prachtig gelegen camperplaats. Heerlijk rustig en mooie fietsomgeving.
Prima camperplaats. Aangezien er geen camperplaatsen meer zijn gereserveerd, in het infocentrum gevraagd of overnachten in de camper nog toegestaan is. Dit is het geval. Prachtige wandel en fietsomgeving. In het infocentrum is informatie over de omgeving beschikbaar.
Prima en rustige camperplaats. Bakker in het dorp was op de maandag gesloten.
Goede overnachtingsplaats, het is er zeer rustig. Het terrein en de omgeving zien er rommelig uit. Sani-voorzieningen werken weer. Leuk dorpje.
Leuke camping, grote plaatsen. Zeer vriendelijke ontvangst. Sanitair is wat verouderd, maar wel schoon.
Mooi gelegen camping. Ontvangst was zeer vriendelijk. Sanitair is zeer schoon en wordt goed onderhouden. Fietsroutes in de omgeving.
Mooi dorp en een heerlijk rustige omgeving om te verblijven.
Aardige camperplaats, helaas te vol (10 campers). De 1e nacht konden wij nadat wij wijn hadden gekocht gratis blijven staan (geen elektra gebruikt). Nadat wij hadden besloten nog een nacht te blijven, opnieuw wijn gekocht, maar op dat moment moesten wij met terugwerkende kracht ook voor de eerste nacht €5 betalen. Dus in totaal €10. Niet veel, maar wel vreemd. In totaal 2 stopcontacten beschikbaar
Mooi uitzicht vanaf de camperplaats. Vriendelijke ontvangst. Bij het kopen van wijn kun je gratis gebruik maken van de camperplaats. Bij de VVV in het dorp kun je fietsroutes in de omgeving halen. Wij hebben genoten van de fietsroute. Nu, tijdens het oogstseizoen, kun je hinder hebben van de apparatuur die wordt gebruikt.
Prima camperplaats voor een overnachting. Supermarkt en bakker dichtbij.
Mooi uitzicht vanaf de camperplaats. Heerlijk rustig (kerkklokken hoor je bijna niet) en op loopafstand van het leuke dorpje.
Prima camperplaats, heerlijk rustig.
Prima camperplaats op de camping. In het hoogseizoen is de camping behoorlijk vol en dan zijn er te weinig sanitaire voorzieningen. Sanitair wordt telkens prima schoongemaakt. Jammer dat veel plaatsen in gebruik zijn door seizoenswerkers, waardoor de sfeer iets anders is dan gebruikelijk. Overigens geen enkele hinder ondervonden van de seizoenswerkers.
Prima overnachtingsplaats in het centrum van Varsseveld.
Prima als overnachtingsplaats. Er staan geen borden. Je mag niet bij het informatiecentrum staan, maar wel 400 meter verderop bij het restaurant. Veel fietsmogelijkheden vanaf de camperplaats.
Mooie camperplaats bij een fruitboerderij. Heerlijk rustig. Prima omgeving om te fietsen.
Een nette camping, zeer schoon en mooi sanitair. Vriendelijke ontvangst. Weinig beschutting.
Rustige plaats bij de haven.
Mooie overnachtingsplaats aan het water. Leuk stadje om doorheen te wandelen.
Uitstekende camperplaats met alle voorzieningen. Bij regenachtig weer is het grasveld niet toegankelijk. Vriendelijke ontvangst. Mooie fietsomgeving.
Prima camperplaats en een mooie fietsomgeving. Jammer dat er geen chemisch toilet kan worden geleegd.
De camperplaats is nog niet geheel gereed, voorzieningen zijn nog niet aanwezig. Prijs kwaliteit is goed, op het moment dat de voorzieningen aanwezig zijn. Mooie fiets- en wandelomgeving. Er zijn voor kleine kinderen speeltoestellen naast de camperplaats.
Prima servicestation en wij maken daar dan ook regelmatig gebruik van. Jammer dat er eerst een sleutel moet worden gehaald bij de kassa, voordat er water kan worden ingenomen. Automaat zou handiger zijn.
Prima camperplaats, zeker voor in de winter. Het is een verharde camperplaats. Het water was beschikbaar, ondanks de vorst. Wij hebben er heerlijk gewandeld.
Feitelijk een prima camperplaats. Helaas vinden wij de prijs te hoog gezien hetgeen wordt geboden. €15 inclusief elektra en water zou ons inziens meer passend zijn.
Mooi gelegen camperplaats. Water wordt in principe afgesloten op 15-10, maar is nu nog beschikbaar. Jammer dat er geen elektriciteit meer beschikbaar is.
Zeer verouderde sanitaire voorzieningen. Het probleem daarbij is vooral dat het erg vuil is. Op de site staat geen vaste plaatsen, maar in de praktijk zien we veel vaste plaatsen door bijzonder publiek bezet. De receptie is volgens de site bemand, maar helaas bij afrekenen niemand aanwezig, waardoor 45 minuten moeten wachten. 's Nachts inbraak in de camper.
Sitecode: 19599
Prima camping met goed onderhouden sanitair. Vriendelijk ontvangst.
Sitecode: 19667
Camping ligt prima voor bezoek en fietsroutes omgeving Utrecht. Sanitair en camping netjes onderhouden. Jammer genoeg gaat de eigenaar wel heel erg strikt met de campingregels om buiten het hoofdseizoen om. Bijv. De aankomst- en vertrektijden, aangewezen plekken terwijl er maar 6 plekken bezet zijn.
De camperplaats heeft een mooie ligging. De plaatsaanduiding is niet helemaal helder. Als je van de "varkensruggen" die er liggen moet uitgaan, dan zijn de plaatsen zeer smal. Controle op de duur van het verblijf is wenselijk.
Mooie camperplaats. Mooie fietsroute van 40 km. Fietsroute is te koop bij de "VVV" in het centrum van het dorp.
Prima camperplaats, dichtbij het centrum. Goede fietsroute langs de Moezel. Toul zelf heeft niet veel te bieden.
Als je van rust kunt genieten, dan is dit een geweldige plaats. Alle voorzieningen zijn aanwezig, hoewel het allemaal vrij sober is. Vriendelijke ontvangst. Mooie fiets- en wandelomgeving. Wel af en toe flink klimmen.
Goede camperplaats. Jeton voor €6, voor 6 uur elektriciteit en 10 minuten water. Helaas beide nachten dat wij hier hebben gestaan, iets overlast van de jongeren.
Prima camperplaats. 's Nachts geen verlichting op het terrein, waardoor het heel erg donker is.
Mooie camperplaats. Alle 4 plaatsen zijn snel bezet. Mooie fietsroute van 30 km vanuit het centrum van het dorp. Fietsroutes in de omgeving zijn verkrijgbaar bij de Informatie bij het kasteel in het centrum.
Prima camperplaats. Leuke fietsomgeving. Jammer dat er 's avonds jongeren in auto's over de parkeerplaats rijden of er blijven staan. Overigens hebben wij ons niet onveilig gevoeld.
Prima camperplaats. Je kunt naast de camper op het gras buiten zitten. Het ziet er allemaal verzorgd uit. Fietsen rondje Zwolle vanaf de camperplaats is aan te bevelen.
Uitstekende camperplaats in een rustige omgeving. Leuk dorpje!
Uitstekende camperplaats. Goede fiets mogelijkheden. Vanaf de camperplaats het dorp rechts omhoog in fietsen, onder het viaduct links en dan kom je gelijk op de Voies Vertes.
Helaas moet ik in tegenstelling tot alle andere beoordelingen, deze camperplaats een 1 score toebedelen. De reden is namelijk de zeer onvriendelijke ontvangst, waardoor we direct weer zijn vertrokken. Dit nog nooit eerder meegemaakt in 10 jaar camperen.
Sitecode: 19226
Prima camperplaats, al is de omgeving van de camperplaats niet zo fraai. Zoals is geschreven kun je er uitstekend een fietstocht maken en daarnaast ook prima wandelen.
Prima camperplaats. Mooi dorpje en een leuke markt op de maandagochtend.
Rustig dorp. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Leuke fietsroutes vanuit het dorp. De standaard fietsroute is ongeveer 40 km, maar deze is ook in 2 delen op te spitsen.
Sitecode: 19138
Prima plaats om te overnachten. Zeer rustig. De omgeving hebben wij niet bekeken i.v.m. doorreis.
Heerlijk rustige camperplaats. Het dorpje stelt niet veel voor, maar er is wel een warme bakker.
Uitstekende camperplaats. Bij een redelijke conditie kun je prima naar het centrum en terug lopen. Bij de bushalte bij de camperplaats de kleine weg rechts inlopen, dan na ongeveer 150 meter zie je de trappen naar beneden (ongeveer 400 treden).
Sitecode: 20384
Uitstekende camperplaats met alle voorzieningen. Ligt dichtbij het historische centrum. Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk is vanuit hier met de fiets goed te bezoeken en zeker de moeite waard.
Locatie in een rustige omgeving en dicht bij het strand. Mooie fietsomgeving.
Uitstekende, rustige locatie met elektra. Ruime plaatsen. Verdere voorzieningen bij de haven.
Fantastische rustige locatie! Schoon sanitair. Vriendelijke eigenaars. Prima te fietsen naar de stad Greifswald (Hanzestad) en overigens ook in de omgeving.
Uitstekende locatie, maar je hebt meer het gevoel dat je van een camping gebruik maakt. Het sanitair is perfect. €15 zonder voorzieningen.
Sitecode: 19134
Ruime plaatsen. Leuk dorpje direct bij de locatie. Stroom aanwezig. Servicestation is verderop. Rustige plaats.
Uitstekende camperplaats. Heerlijk rustig.
Prima camperplaats. Voorbij de camping rijden! Leuk dorpje en prima om te fietsen.
Sitecode: 19788
Mooi uitzicht, heerlijk rustig met een prachtige tuin in de nabijheid. Betaling €5,- bij het info point onder hotel. Wandel- en fietskaarten in het Nederlands ook daar verkrijgbaar.
Heerlijk rustige camperplaats. De jetons voor het water zijn alleen te verkrijgen bij de supermarkt.
Uitstekende camperplaats, met prima voorzieningen. Douche is bij de prijs inbegrepen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede fiets- en wandelmogelijkheden.
Mooie nette camperplaats met voorzieningen. Jammer genoeg is er te weinig controle op de periode van verblijf. Goede fiets- en wandelmogelijkheden.
Prima overnachtingsplaats en goede fietsomgeving.
Heerlijk rustige camperplaats. Vrij uitzicht.
Goede camperplaats, direct aan de fietsroute. Overdag geluidshinder van verkeer. Kosten €10 per 24 uur (incl. Elektriciteit en water).
Mooi uitzicht vanaf de camperplaats. Wandelroutes zijn uitgezet. Alle voorzieningen aanwezig en zelfs gratis.
Prachtige ligging, mooie fietsomgeving. Vrijwillige bijdrage voor de overnachting.
Zeer mooie en rustige omgeving. Vriendelijke eigenaresse en zij heeft een leuke wandeling uitgezet op haar wijngaard. De wijn is overigens ook heerlijk.
De camperplaats op zich is prima, maar de geluidsoverlast door het vele verkeer is erg vervelend. Leuk centrum.
Sitecode: 19155
Prima rustige camperplaats, geen schaduw. Goed te fietsen naar Pamplona (fietspad vanaf de camperplaats).
Prima aangelegde camperplaats, met picknicktafels bij elke plaats op het gras. Heerlijk rustig.
Een heel rustige omgeving. Het is een kleine parkeerplaats op beton en er zit een hek omheen. Het uitzicht is prima. De plaats is niet geschikt voor campers van meer dan 6 meter.
Prima plaats om te overnachten, hoewel wij wel een keer wakker zijn gemaakt door jongeren die op bus klopten. We gaan er vanuit dat dit eenmalig was. Leuk dorp om doorheen te wandelen.
Sitecode: 20517
Fantastische camperplaats. Mooi gelegen en zeer rustig. Goede voorzieningen.
Zeer vriendelijke ontvangst. Denk vooraf thuis aan het regelen van de ontheffing voor de Low Emision Zone. Leuk om vanaf de camping langs de Thames te fietsen.
Uitstekend verzorgde camperplaatsen. Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie fietsomgeving.
Prima plaats om de stad te bezoeken. Jammer dat de camperplaatsen vaak bezet zijn door auto's. Meer toezicht!!!
Prima camperplaats. Gebruik van sanitair op de camping is toegestaan. 's Nachts zeer rustig. De camping zelf is overvol voor ons niet geschikt.
Bij aankomst aangebeld maar geen reactie. De poort zat dicht het lijkt niet meer als camperplaats beschikbaar te zijn.
De plaats is mooi maar gezien de stalling van caravans op hetzelfde terrein zijn wij doorgereden. Erg jammer
Parkeerplaats met opslag/ stalling van caravans en aanhangers.
Mooie plek om te staan. Mooi stadje om doorheen te lopen en te eten/wandelen. 10,- voor een overnachting is teveel, maar dit geldt voor de gehele Achterhoek. Wij stonden hier met 5 campers waarvan er maar 1 heeft betaald. Dit kan natuurlijk ook niet de bedoeling zijn.
Prachtige plek met een mooi uitzicht. Hebben er helaas maar 1 nacht gestaan op terugreis. Leuke fietsomgeving. De plaatsen zijn snel bezet 6 afgebakende plekken. Voorzieningen prima geen elektriciteit. G. Leenders
Leuke plek aan Canal de Midi jammer dat er geen voorzieningen waren maar die zijn er genoeg in de omgeving. Leuk om te fietsen. Leuk om te kijken naar de boten op het water. G. Leenders
Mooie plek met een Spaanse sfeer. Hebben hier 3 nachten gestaan; langer dan gepland. Leuk dorpje met een grote markt op zaterdag. Fietsen is mogelijk maar er zijn meer wandelmogelijkheden. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Rustige camping, zeer weinig schaduw, maar een prachtig uitzicht op de omgeving. Sanitair is uitstekend.
Prima plek in een leuke stad. Dichtbij centrum en qua prijs valt het wel mee. Vriendelijke ontvangst!! Lawaai kan een probleem zijn, maar wat wil je zo midden in de stad. Wij vonden het niet echt een probleem.
Prima camperplaats in een mooie omgeving. Jammer dat er niet meer plaatsen zijn aangelegd, maar misschien volgen die nog.