@GeertenFanny

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

voor mij zeker een 4 sterren. Nette en rustige plaats kort bij centrum. Ledigen Toilet cassette en lozen grijs water is geen probleem. De rest is met flot Blue maar had ik niet nodig. Dus voor mij een prima plaats die wel wat lichtjes schuin ligt maar voor de rest dik in orde

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

ik woon in de buurt. is geen locatie om met camper te staan. Ook regelmatig hangjongeren. Rij gewoon wat verder buiten de stad en ga naar Vlassenbroek. Daar sta je rustig op een nieuwe en nette parking

Er voor 3 nachten gestaan. Super vriendelijke gastvrouw en dochter. Op wandel afstand van Centrum Zonnebeke. Wij komen zeker terug. Bedankt voor de gastvrijheid en groetjes van ons Flo de Cocker

Nette locatie om alles te ledigen. Dit voor zowel vuilwater als toiletcasette. Er kan ook water worden bijgevuld mits betaling. Overnachten is er in principe niet mogelijk omdat dit een parking is voor wagen. Doch zie ik er af toe toe motorhomes staan

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Op vrijdag 31/5 er overnacht. Op zich een mooie locatie. Slagbomen stonden open en vrij toegang. Eer een rustige plaats doch 's nacht kwam men er zich met de voertuigen amuseren, klaxoneren en remmen met de handrem. Op zich is het megavallen. Er stonden een 4 tal motorhomes geparkeerd. Voor de rest een goeie locatie als tussenstop

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Op zondag 2/6 dachten we om onze toilet cassette te ledigen op deze locatie, helaas nog steeds geen mogelijkheid om dit daar te doen. Zuil was afgesloten

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

vorig weekend onze toiletcasette er gaan ledigen. wat een rommeltje. Stond er aan kant lediging vol met netels en je kan er daar al moeilijk aan. Neen voor een handelaar in campers niet echt een voorbeeld. Niks netjes