@GeorgeBo
- 2018
Mooie camperplek bij jachthaven en leuk dorp met veel restaurants en schitterende fietstochten langs de Moezel. Minpunt het ontbreken van een afwasplek en ‘s morgens om 0700 uur word je wakker door aanhoudend klokgeluid.
Vandaag aangekomen en camperplek zoals het hoort te zijn! Vriendelijke en behulpzame eigenaren met mooie camperplekken met prima uitzicht. Schoon sanitair en op fiets afstand naar Lemmer. We gaan zeker weer terugkomen.
Heerlijke rustige camperplek en zeer vriendelijke eigenaren. Sanitair prima. Mooie fietstochten in de buurt. Kortom aanrader!
Vanuit het zuiden naar deze plek gereden en dat ruim een uur binnenwegen. Aangekomen op deze aardige plek bleek er totaal geen water te zijn! Een andere camperaar heeft nog gebeld maar het enige wat ze gedaan hebben is de camping op gesloten te zetten. Heel jammer want verder was het een mooie rustige plek met kleine super en bakker op loopafstand. Het café/ restaurant zag er gesloten uit.
Prima verwarmde douche ruimtes en dito douches met veel oog voor detail. Heerlijk om begin februari op deze camping te douchen. Winkeltje is redelijk uitgebreid en belangrijke producten kun je hier kopen en natuurlijk de heerlijke broodjes service.
prima rustige camping. let op coördinaten kloppen niet dus straatnaam intikken en dan kom je er wel!
Heerlijke camperplek met fantastisch sanitair en mooie camper plekken. Prima prijs waarde verhouding en heel veel extra’s zoals wandel en fietstochten en uitstekende wifi. we waren hier vorig jaar ook al en we komen zeker weer snel terug.