@Ger-Boer

1996

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

GA HIER NIET NAARTOE!!!!!!' Waardeloos. wij kwamen aan en gingen op een lege plek staan. Het bordje complet stond omgedraaid. Kwam er een groep Franse fietsers aan een paar uur na ons. Zij gingen voor toen de receptie open ging en kregen onze plaats!

Heel hartelijke ontvangst. Leuke rondleiding over de camperlocatie en actuele en zeer goed bruikbare informatie in de vorm van folders, brochures en fietsroutes. Prachtige sanitaire voorzieningen. Gelegen in een schilderachtige omgeving met mooie stadjes en fietsroutes over onder andere de Lekdijk! Verder zijn alle voorzieningen gratis, ook de stroom, en in een perfecte staat.

wij waren hier op 04-08-2019 Het is een complete doch vrij saaie plek in een weinigzeggend stadje!

Deze camperplaats verdient een 10-. De plaatsen zijn mooi vlak, alle voorzieningen zijn aanwezig en de beheerder is heel vriendelijk. Maar wat vooral leidt tot die goede beoordeling is het prachtige uitzicht, en dat geldt voor iedere camper.

Prachtig gelegen cp met alle voorzieningen. Prachtige wandelingen mogelijk op alle niveaus van mooie vlakke wandeling rondom meer tot moeilijke bergwandelingen. Heel mooi uitzicht op meer en bergen. Zeer vriendelijke beheerder!

Krappe plekken meteen achter hoge bomen. Daardoor tot namiddag geen zon en ook geen bereik voor tv.

14-07-2017. Goede locatie midden in Berlijn!!!! Zeer vriendelijke uitbaatster. Zeer schone toiletten en douches.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Mooie ruime staanplaats op vlakke grasmat. Prachtig strandje op 50 meter. Electriciteit en alle andere voorzieningen aanwezig en gelegen binnen prachtig fiets- en wandelgebied. De fiets- en wandelkaarten Van de omgeving zijn bij de prijs inbegrepen. Voeg daarbij de vuilnisophaaldienst en de zeer vriendelijke beheerders en de 10 is verklaard!!!.

Prachtige plek met weids uitzicht, mooie vlakke plekken op gras en aan goede fietsroute!!! Een aanrader !

Wij hebben hier overnacht op 13-08-2015. Rustige veilige plaats in mooie wijk!

Wij waren hier van 10 tot 12 juli 2015. Super plek iedereen heeft uitzicht op de Rijn, waar constant schepen voorbij varen! Goede voorzieningen en zeer vriendelijke eigenaar! We hadden de dag ervoor gereserveerd en een bevestiging ontvangen! Er was dus een plekje vrij voor ons! Mooie routes om in dit prachtige rivierengebied te fietsen! Super!!! Maril en Ger Boer.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We stonden hier op 6 mei 2015. Prachtig plaats waar je zowel in de zon als in de schaduw kunt staan. Om de paar uur rijdt er politie over de parkeerplaats. Er is uitzocht over de stad en aan de andere zijde kijkt men tegen het hoger gelegen middeleeuws dorp Conflans dat de moeite waard os om te bezoeken en binnen 5 minuten te voet bereikbaar is!! De plek heeft alle voorzieningen behalve stroom!