@GeraldKleiker
- 2024
- Mercedes
- Integraal
Juni 2026
Wij hebben hier twee nachten gestaan en prima geslapen. Mooie plaats en veel te zien.
Fantastische plek voor een prima prijs. Deze plaatsen worden steeds schaarser. Omgeving is prachtig.
verplicht, via automaat, pasje voor sanitair. Waren we niet nodig. Werden gestuurd op naastgelegen plaats bij brandweer. Niets anders dan parkeerterrein. Wel volle tarief betalen. Te duur!
Wij betaalden nu voor een kleine plaats € 30,- per nacht ipv € 19. Veel plekken staat bordje gereserveerd terwijl er niemand staat.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Geweldige en rustige plaatsen. Omgeving fantastisch en bakker vlakbij. Dankjewel Velp!
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Gratis plaatsen en vlakbij het centrum en de omgeving is geweldig. Dankjewel Putten!
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Prima plek op stevige ondergrond. Welke kant je ook opgaat met de fiets het is overal even mooi. Dit is tenminste nog een goede betaalbare plek in de omgeving.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Blijft een van de mooiere plaatsen. Jammer dat er een hele grote camper geparkeerd stond waar niemand aanwezig was, ook 's nachts niet. Rond deze tijd van het jaar heb je nog kans op een plekje.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Nog niet eerder meegemaakt maar we stonden hier alleen. Deze prachtige plek gaat verdwijnen, wij zullen deze zeker gaan missen.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Wij houden niet van dure en luxe camperplaatsen. Camperplaatsen zoals deze zijn er te weinig. Alles wat je nodig bent is er. De omgeving is prachtig, fietsen langs de IJssel of naar Deventer en Zutphen.