@GeraldKleiker
Wij hebben hier twee nachten gestaan en prima geslapen. Mooie plaats en veel te zien.
Fantastische plek voor een prima prijs. Deze plaatsen worden steeds schaarser. Omgeving is prachtig.
verplicht, via automaat, pasje voor sanitair. Waren we niet nodig. Werden gestuurd op naastgelegen plaats bij brandweer. Niets anders dan parkeerterrein. Wel volle tarief betalen. Te duur!
Wij betaalden nu voor een kleine plaats € 30,- per nacht ipv € 19. Veel plekken staat bordje gereserveerd terwijl er niemand staat.
Geweldige en rustige plaatsen. Omgeving fantastisch en bakker vlakbij. Dankjewel Velp!
Gratis plaatsen en vlakbij het centrum en de omgeving is geweldig. Dankjewel Putten!
Prima plek op stevige ondergrond. Welke kant je ook opgaat met de fiets het is overal even mooi. Dit is tenminste nog een goede betaalbare plek in de omgeving.
Blijft een van de mooiere plaatsen. Jammer dat er een hele grote camper geparkeerd stond waar niemand aanwezig was, ook 's nachts niet. Rond deze tijd van het jaar heb je nog kans op een plekje.
Nog niet eerder meegemaakt maar we stonden hier alleen. Deze prachtige plek gaat verdwijnen, wij zullen deze zeker gaan missen.
Wij houden niet van dure en luxe camperplaatsen. Camperplaatsen zoals deze zijn er te weinig. Alles wat je nodig bent is er. De omgeving is prachtig, fietsen langs de IJssel of naar Deventer en Zutphen.
Nu maar 3 campers dus niet altijd vol. Mooi fietsen in omgeving zoals Elten, Duitsland. Blijft een leuke plek vanwege vele passerende schepen.
Eigenlijk een super plek. Alles is er, zelf wasmachines op 25 met afstand. Uitzicht op de Maas en de omgeving, fietspad langs de Maas is top. We zijn onderweg bevers tegengekomen en een boommarter. Geloof het of niet maar zelfs voor de camperplaats langs zwom een bever 's avonds rond 18:00 uur. We komen hier zeker terug.
Niet echt een ideale plek maar om de stad te bezichtigen en een nachtje te staan kan het goed. Grote supermarkt op enkele honderden meters afstand.
Erg leuk staan op het grote veld. Prachtig uitzicht en je kunt erg leuke wandelingen en fietstochten maken. Openbaar toilet bij het dorpje.
Sitecode: 20084
Als je van rust houdt dan is dit een prima plek. Als het ergens stil is dan hier wel. Groot nadeel is de aanvoerweg naar deze plek, is simpelweg gewoon te smal.
Prima gratis plek. Vanuit het leuke dorpje kun je mooie bergwandeling maken.
Prima camping alleen erg krap om, onder de lage takken, je camper of caravan in te draaien. Fietsen in omgeving niet echt ideaal.
Voor een stad een prima gratis plek. Alles is er en je kunt over fietspaden richting centrum. Grote supermarkt op loopafstand.
Erg leuke en rustige plek. Fietsen in omgeving wat minder maar dorpje erg leuk.
Kan de erg hoge beoordeling niet plaatsen. Muziek van naastgelegen wasserette. Dat deze locatie gratis is is natuurlijk geweldig. Tanken bij tegenovergelegen tankstation ook nog eens erg goedkoop. Als je de weg, op de fiets, neemt richting het westen waaraan de camperplaats ligt kruis je het oude kanaal. Hierlangs kun je prachtig fietsen.
Sitecode: 12047
Eigenlijk alles te dicht opelkaar. Ter plekke niet duidelijk of je nu weekends wel of niet moet betalen. Prachtige stad.
Flinke rit naar boven. Deze plek wordt druk bezocht en je staat er dan ook niet rustig. Tot laat in de avond erg druk met aan en afrijden auto's.
Behalve strand op loopafstand ook mooie fietsomgeving. Zelfs fietspaden in omgeving.
Mooi groot veld, je kunt ook in schaduw staan. Fietsomgeving erg leuk.
Onduidelijk waar je mag staan. Verder rustige plaats.
prima locatie voor een nacht, lekker rustig.
Wij komen hier vaker en genieten altijd van deze plek. Altijd rustig en dus altijd een plek voor de camper te vinden. Aanbod centrum prima en mooi fietsen in de omgeving. Tip; mooie fietsroute naar Sellingen (NL).
In de supermarkt zie je ook veel Nederlanders die zonder bewijs winkelen. Iedereen loopt hier dicht opelkaar. Waarom dan zo omslachtige procedure op deze cp? Verder blijft het een prima camperplek.
Goed staan op deze camper plek. Wij vonden het centrum en de fietsomgeving iets tegenvallen. Verder niet verkeerd.
Als je van rust houdt en een prachtige fietsomgeving met de Vecht op honderd meter afstand is dit de ideale plek. Tip; ga eens kijken bij de vijvertuinen van Ada Hofman in het nabijgelegen Loozen.
Fantastische plek. Dit voor een aantrekkelijke prijs. We hebben enkele dagen gestaan en de stad plus prachtige omgeving goed verkend. Komen zeker terug.
Prima plek met eigen stukje gazon. Maar een nadeel en dat is dat de locatie zo populair is dat het vaak vol staat.
Leuke levendige plek. Voorbijvarende zeeschepen. Supermarkt dichtbij.
Mooie rustige plek. Prachtig fietsen.
Aardige plaats maar te duur.
Gewoon te duur. Je staat dicht op elkaar. Veredelde parkeer plaats.
Fantastische plek. Kost niets en tijdens ons verblijf netjes. Politie ook enkele malen gezien.
We stonden op de mixparking naast de Lidl. Wordt 24 uur bewaakt. Behulpvaardige eigenaar spreekt Engels. 8,00 per nacht lozen wc in toiletgebouw.
Prima plek maar kom niet te laat. Wij waren na 16:00 uur en stond vol. Omgeving fantastisch. Wel eerst naar havenmeester deze geeft plaatsnummer.
Mooie maar wel wat afgelegen plek. Als je alleen staat is er geen sociale controle. In dorp kleine supermarkt. Als je meerdere nachten blijft korting.
Te weinig van dit soort plaatsen. Alles aanwezig, eenvoudig en goedkoop. In omgeving mooi fietsen.
Mooi dat dit soort plekken nog aangeboden worden. Volg weg langs sportveld en dan rechtsaf naar de Rewe supermarkt. Weser is vlakbij.
Mooie plek met aan de noordzijde schotel ontvangst. Bunde heeft nog redelijk winkel aanbod. Mooi om te fietsen richting Bellingwolde of naar Leer.
Wat een geweldige plek. Voldoende ruimte, niet te druk en het dorp heeft veel winkels. Als je van fietsen houdt dan is de omgeving werkelijk fantastisch. Langs het Emskanaal of richting Nederland maar ook alle andere richtingen zijn mooi om te fietsen. Jammer dat er geen voorzieningen zijn maar deze mooie plek is tenslotte ook gratis. Dörpen hartelijk bedankt we komen vaker.
Viel ons tegen. We moesten van tevoren al bepalen voor hoeveel nachten. Kregen een plaats toegewezen, plaats nr. 14, waar de camper maar net kon staan en de luifel stond tegen de camper van de buren. Dwars op ons weer een camper met nog geen halve meter afstand en tegenover dwars geparkeerde camper dus geen uitzicht. Zoveel mogelijk campers op te weinig ruimte.
Verrassend goede plek. Uitzicht over de velden en fietsmogelijkheden te over richting Nijverdal of Hellendoorn.
Camperplaats op loopafstand van de Rijn. Vliegveldje op enkele honderden meters afstand. Zwembad op 200 meter.
Leuke plek. Vanuit hier ook prima fietstochten te maken richting Duitsland of aan de overkant van de Maas.
Leuke plek om te staan en prachtig fietsen rondom de meren. Hebben melk gekocht van de boer. Verder prima informatie voorziening ter plekke. Wel even opletten de oprit naar de camperplaats is direct naast de rotonde.
Prima plaats aan doorgaand vaarwater. Als de plaatsen allemaal bezet zijn is het even passen en meten met in en uitdraaien. Leuk fietsen naar Stavoren. Voor de liefhebbers; Honderd meter verderop leuke kringloop winkel.
Altijd prima plek om te staan en nog eens stroom toe. Lidl vlakbij en bovendien goede fietsomgeving.
Geweldige CP met maar een nadeel en dat is dat er te weinig plaatsen zijn. Meestal staat het vol. Dat je misschien wat minder stroom krijgt voor je geld mag je ook wel zien als de enige kosten die je hebt op deze CP!
Gewoon een prima plek met nu voldoende stroomzuilen. Verder is alles er gewoon. Vechtesee aan de overzijde. Centrum op loopafstand en de prijs is natuurlijk prima. Fietsen richting Nederland over het grenspad een echte aanrader.
Het is een plek waar het prima overnachten is we stonden hier alleen. Echter om de camper op zo'n plek achter te laten vinden we niets. Het is een achteraf plek waar niemand zicht op heeft. Eigenlijk dus meer een overnachting plek.
Onze camper is 7,30 meter en dat is wel zo'n beetje maximaal wat er staan kan. We hebben niemand aangetroffen en via telefoonnummer kun je codes krijgen voor service. Twee plaatsen vooraan hebben mooi uitzicht. Enkele supermarkten vlakbij. Centrum is kwartier fietsen, de stad viel ons wat tegen maar dit is natuurlijk persoonlijk.
Sitecode: 19369
We hebben hier25 en 26 januari gestaan en waren aangenaam verrast. Keurige camperplaatsen en de camping, nu gesloten, zag er ook uitnodigend uit. Vriendelijke eigenaresse kwam zich even voorstellen. Dit deel van Friesland zo aan de kust van het IJsselmeer heeft ons verrast. Dichtstbijzijnde complete supermarkt, mooie grote Coop, in Stavoren. We gaan hier in de zomer zeker nog eens weer naar deze camping.
Kan er echt niet meer voor geven dan dit cijfer. Gooi deze camperplaats op zijn minst 's winters dicht. Het was een en al modder en bovendien liepen de schapen met hoorns los over het terrein te rennen. Renden simpelweg onder het draad van hun omheining door. Dat was al een tweede reden om de camper er niet neer te zetten. We zijn gauw verder gereden.
Betaalautomaat werkte deze dagen niet op betaalpas. Wel menig schip voorbij zien komen op donderdag en vrijdag. Lawaai van visserijschepen achter camperplaats vonden we niet storend. Mooie ruime plaatsen. Vuilnisbakken voldoende en verlichting perfect.
De camperplek is voor de ruimte eigenlijk te duur. Als je direct aan de haven staat moet je opletten op de doorgaande weg direct achter de plaatsen. Wij stonden achteraan en de plaatsen staan niet goed aangegeven. De beheerder begeleid dit echter wel goed. Stroom is te beperkt leverbaar omdat er niet voldoende stroomzuilen zijn. Wij zaten zonder stroom op dat moment. Als je het toilet gebouw in wilt betaal je al 0,50 cent en als je wilt douchen nog eens 1,00 Euro. Grijs water en w.c. legen is nog gratis.
Best een leuke plek. Rustig en regelmatig voorbijvarende schepen. Goed alternatief voor de camperplaats bij het centrum die we niet al te ruim vinden.
Voorgaande commentaren herken ik, bovendien lopen er herders rond die hun behoefte op het veld doen. Attente eigenaren wezen mij het onderduikmuseum in het dorp aan wat zeker een bezoek waard is. Prachtige fietsomgeving ook Hoogeveen goed op de fiets te doen. Met een hekwerkje waar de materialen achter uit het zicht liggen zou het al een stuk mooier overkomen en verdient deze plek gauw een acht.
Wat een prachtige plek en dan nog gratis ook. Groot nadeel is dat het moeilijk is een plek te vinden zo populair is deze CP. dorp is langs de vijver op loop afstand. Aan te bevelen een fietstocht te maken door het veen waar we nog een veen treintje, rijdend over de kilometers lange rails, tegenkwamen. In tegenstelling tot Nederland zijn hier de ja knikkers nog operationeel.
Mooie omgeving echter de camperplaats was na een natte periode maar net begaanbaar. de onverharde weg op de plaats was maar net te berijden. gaten in het gras wat meer richting het eind van de plaatsen. Er waren jongeren die het leuk vonden over het gras te crossen met hun auto de CP is dan ook vrij toegankelijk. We kwamen er later achter dat aan de overkant van de weg, uit het zicht en niet aangegeven, een verzorging zuil was.
Enkele nachten gestaan alles keurig. Oprit naar de camperplaats erg smal. Het is er heerlijk rustig en wat de omgeving betreft voor wandelaars en fietsers geweldig. In het 2 kilometer verderop gelegen dorp de Lutte een kleine supermarkt. We komen hier zeker nog eens terug want er is nog veel te verkennen in de omgeving.
Gewoon een populaire en leuke plek met zicht richting Gooimeer. Bij de haven, aan de andere zijde, service plaats. Extra mat wel handig omdat je vanaf zand instapt. Wat een geweldige fiets omgeving.
Je staat hier echt in de natuur. Voor de plek die geboden wordt vind ik de 12,00 echt te veel. Voordeel; Bio boerderij met kalveren tot half jaar bij de koeien. Nadeel is dat je bij aankomst voor een gesloten hek staat waarbij niet duidelijk is waar je moet zijn. Bij betaling geld wordt aangenomen zonder dat er iets geregistreerd wordt van je naam of camper. Je op de camperplek op moet passen waar je loopt op de veel onkruid en uitwerpselen rond de campers loslopende ganzen.
Sitecode: 19330
Wat een heerlijk rustige plaats. Bij activiteiten staat fietsmogelijk niet aangegeven. Dit is vreemd want het is hier langs de rivier La Somme heerlijk fietsen. Bezoek ook zeker de stad Abbevielle ook te bereiken met de fiets langs de rivier. Voor vijf Euro heb je een prima plekmet stuk gazon en kun je toilet legen bij de zuil buiten de camping.
Geen goedkope plek wel alles netjes. Door de strenge regels kregen we niet het gevoel te gast te zijn. Bijvoorbeeld tekst op, beperkte tijden toegankelijk, toiletgebouw; "Bij het niet netjes achterlaten van toiletgebouw wordt deze gesloten". Voor alles moet flink extra betaald worden.
Met een beetje geluk op de eerste rij met zeezicht. Museum naast CP. Ook tijden eb leuk lopen langs strand naar ander dorp. Fietsen is ook goed te doen.
Sitecode: 19259
Keurige plek verdeling over 3 velden. Supermarkt vlakbij en leuk om in omgeving te fietsen.
Leuker plek en als je geluk hebt parkeer je met zeezicht. Nadeel is dat de in en uitrijstrook eigenlijk te smal is voor campers. Leuk wandelen, fietsen en onderlangs tijdens eb lopen over strand.
Er werd tijdens activiteiten ook door auto's geparkeerd. Geen voorzieningen en eigenlijk te scheef voor campers. Ook enkele campers parkeerden op de rijstrook over de camperplaats.
Weinig uitzicht op de cp. Omgeving is geweldig zo ook het strand bij eb en leuk fietsen.
Wat geweldig om zo'n plek ook nog gratis beschikbaar te stellen. Erg rustig gelegen maar altijd voldoende campers op deze plek. Mooi uitzicht op het meer en groot grasveld aangrenzend bovendien supermarkten vlakbij. toilet en grijs water legen gratis. Op meeste plekken, ook zomers, schotel ontvangst mogelijk. Fietsten in omgeving erg leuk.
Hoe dan ook toch wel geweldig van de gemeente Rinteln om gratis een grote camperplaats beschikbaar te stellen. Betaal eens 4,= Euro voor legen wc of grijs water maar de gemeente heeft ook de nodige kosten voor dit terrein. Bovendien leuk fietsen in de omgeving en leuk stadje.
De camperplaats geeft het gevoel van een camping. Leuke terrassen, sauna, strandje en leuk uitzicht. Toch geen hogere beoordeling want zowel bij de dames als heren 2 douches achter een douchegordijn en je kleding in de openbare ruimte hangen bij de toiletten. Wc legen of water tanken achter een hek waar je eerst 50 cent in moet gooien. Fietsen in de omgeving is geweldig. Eigenaren beslist vriendelijk.
Door werkzaamheden aan naastgelegen meer en daardoor ook fietspad afgezet is het een beetje ongezellig. Je mag nergens rondom bij het meer komen. Dus eigenlijk alleen genieten van het uitzicht. Erg jammer maar ondanks dit ongemak toch prima fietstochten te maken.
Prima camperplek ziet er allemaal netjes uit en hek rondom. Prachtig fietsen door Polen en Tsjechie. Ook rit met de stoomtrein welke bij de camperplaats langs rijdt. Grote supermarkt op 200 meter. De stroomzuilen gaven storing maar nadat beheerder werd gebeld was dit snel opgelost.
Op zich natuurlijk een prima plek. Toch een matige beoordeling omdat er wel elke dag geld opgehaald wordt maar geen overvolle afvalbakken werden geleegd, ook niet na beheerder gevraagd te hebben. Dit zou de gemeente moeten doen. Vanaf hier prachtige wandelingen te maken een voor de atb er prima tochten. Ook mooie ronde rond het stuwmeer.
Mooi gelegen camperplaats prachtig fietsen langs de Weser. Op een morgen om 05:30 uur langs de Weser gefietst en drie keer een vos gezien even later een wild zwijn met 6 (nog gestreepte) jongen. V.a. de camperplaats loop je zo het centrum in en supermarkt vlakbij.
Keurige CP en heerlijk rustig gelegen tegen een boswal aan. Je rijdt via de parkeerplaats van het attractiepark naar de camperplaats. Alles ziet er schoon en ook nog vrij nieuw uit. de omgeving van Appelscha is geweldig mooi voor natuurliefhebbers. Zowel te voet als met de fiets zijn de mogelijkheden ongekend. Talloze fiets en wandelroutes. Ook voor de atb ers zijn er uitdagende parcoursen welke niet ver van de CP afliggen.
Beslist een mooie camper plek. Alle voorzieningen bij de hand en de sanitair ruimte zag er keurig verzorgd uit. Prachtige omgeving om te wandelen of fietsen en je kunt werkelijk alle richtingen uit. Vriendelijke eigenaren en er worden zelfs verse eieren verkocht. Als je vertrekt kun je, bij ontvangst uitgedeelde envelop, geld in de brievenbus doen. Van trein of autoverkeer geen hinder gehad.
Leuk dat Enter gratis plaatsen aanbied. Mooie omgeving om te fietsen. Camper plek niet echt leuk om langer te staan maar is ook niet nodig want er is voldoende aanbod in de omgeving.
Eigenlijk is de camperplaats niet meer waard dan een vijf. De plek is te smal voor een camper en voorzieningen zijn er niet. Wat het net een zesje maakt is de warme wachtruimte voor op de CP en natuurlijk het beschikbaar stellen van deze plaatsen door de gemeente. Het fietsen richting Noordwijk of Wassenaar en Den Haag is van hieruit prima te doen. De stad Leiden is natuurlijk erg leuk.
Prima camperplaats, waarbij campers apart staan op ruime plaatsen, met goed overzicht over de parkeerplaats en tevens overstapplaats voor busreizen met o.a. bestemming wintersport. Van hieruit ook prima fietsen in omgeving. Bezoek Eindhoven centrum goed te doen op de fiets.
Op de afvalbakken na geen voorzieningen. Altijd heerlijk rustig. Bij de oprit naar de camperplaats stonden hekken waarschijnlijk om te voorkomen dat campers op het gras parkeren. Diverse grote supermarkten vlakbij.
Prima camperplaats zonder voorzieningen maar wel altijd wat te beleven. Inmiddels nieuwe betaalautomaten. Lukte ons niet met bankpas te betalen. Uiteindelijk betaald met contant geld, dit kan ook via de automaat. vlakbij de camperplaats staat openbaar toilet voor 0.30 cent hier kun je cassette toilet legen.
Mooi dat de gemeente een camperplaats beschikbaar stelt. De officiële plaatsen bij de camperbordjes zijn het dichtst bij de sportvelden en dus het snelst bezet met personenauto's. Beter zou zijn deze borden achterop het terrein te plaatsen. Wel een afvalbak. De plaatsten zijn max. 6 meter lang en dus eigenlijk alleen voor de korte campers.
Sitecode: 20333
Enige nachten gestaan. Heerlijk rustige plek in een prachtige omgeving. Supermarkt op enkel honderden meters. Voorzieningen ontbreken maar vriendelijke beheerder heeft plannen om meer op recreatie te gaan richten. Inderdaad met een afvalbak, afgebakende plaatsen, stroompunten met loosplek zou het zomaar eens een goede camperplaats kunnen worden. Komen hier zeker terug want ook nu een leuke plek.
Nette goedkope camperplaats voor een mooie plaats als Nordhorn. Je fietst vanaf hier zo Nederland in en fietst dan in het mooie Twente. Je hebt op de camperplaats niet echt een mooi uitzicht maar verder niets op aan te merken.
Prima plek er is net een nieuwe Sani zuil geplaatst. Er is een deur a.d. zijkant van het gebouwtje bij het zwembad waar de wc geleegd en gespoeld kan worden. Alles gratis. Aan de andere zijde van het dijkje stroomt de Vechte. Mooi parkje om een rondje te wandelen. Vanaf hier ben je in 5 kilometer bij Bad Bentheim.
Leuke plek en door oversteek op gras ook voor wat langere campers. Prachtige fietstochten te maken richting Wezep of het rondje naar Zwolle maar ook richting Genemuiden. Loopafstand van leuke centrum met lange winkelstraat. Sanitair gebouw voldoet goed. Best druk bezochte CP en daardoor sociale controle zeker rond deze tijd prima. Supermarkten zijn hier op zondag nog gesloten daar dus wel rekening mee houden.
Het is een pracht plek wat betreft uitzicht. Echter diverse jongeren trekken naar deze rustige plek en de muziek gaat dan hard aan en dat stoort ons nog niet echt. Later gaan ze racen met hun auto's over de CP en dat is de bekende druppel. Wij vertrekken dan maar weer.
Best wel prijzige plek als je nagaat dat je alleen stroom kunt bijkopen. Verder geen verzorging wel ruime plekken en het uitzicht is waar we voor komen. Steeds vaker staat het er vol.
Als je geen stroom wilt moet je achteraan staan op plaatsen zonder stroom. Goed opletten dat je juist parkeert t.o.v. de veldjes naast je camper. Al met al, zonder stroom, gezien de ruimte die je krijgt redelijke prijs CP. Wel jammer dat je 's morgens niet voor 08:00 uur mag vertrekken gezien de rusttijden.
Eigenlijk is deze plaats te duur. Je hebt nauwelijks zicht op de Rijn. Afvalbakken hebben we niet aangetroffen. Wel mogelijkheid wc te legen en tegen betaling water in te nemen. Plaatsen zijn ruim en trein geluid vonden we niet hinderlijk.
Inderdaad een prima plek maar lang niet overal zicht op de Moezel. Het zou al een stuk beter zijn als hier eens flink gesnoeid zou worden langs de oever. Wij hadden vooraan in de hoek prima zicht overigens maar de meeste plaatsen hebben dat niet. Verder natuurlijk prima plek met voorzieningen en 's morgens de bakker op de CP.
De prijs in verhouding tot wat er geboden wordt is te hoog. Het is een asfalt terrein waar je kunt parkeren. Verzorgingsplaatsen zijn prima maar de prijs is over de top jammer. Wij zijn verder gereden. Het bezoek aan Kaysersberg hebben we gedaan vanaf de heuvel, gratis camperplaats 5 kilometer verderop
Wel mooie een gratis plek maar daar is het ook wel mee gezegd. Waarschijnlijk ter compensatie 100 liter water of een uur stroom voor zes Euro. In deze plaats verder niets te doen behalve via het nabijgelegen bos wandelen.
Sitecode: 19161
Wat een pracht plek, een prachtig uitzicht, we hebben hier 3 nachten gestaan. Mooie uitvalsbasis voor lange wandeltochten worden overigens goed aangegeven met borden. De nachten zijn hier echt donker en stil dit moet je meemaken. Overdag staan er bijna geen campers en 's nachts al gauw meer dan 10.
Op zich goede CP echter bij de betaling, alleen begin van de avond mogelijk, is ontvangst niet echt gastvrij. Het zou goed zijn even een uitleg te geven met bijvoorbeeld folder. All in prijs is een keuze maar wij zijn bijvoorbeeld geen stroom en sanitair nodig maar betalen er dan wel voor.
We zijn hier op een warme zomerse dag geweest en direct weer weggereden. Nadeel is dat je op een parkeerplaats staat en daar geen luifel uitzet en stoelen buiten plaatst. Voor niet zomerse dagen, als je toch binnen bent, prima aangeboden plek.
De plaatsen zonder slecht aangegeven. Voorzieningen goed en douchegebouw apart betalen bij gebruik. Je kunt dus, indien zelf voorziend, voor zeven Euro per nacht staan. Je hebt veel ruimte op dit grasveld en de omgeving is gewoon fantastisch. Zelden op zo'n lekker rustige plaats gestaan.
We vonden het een geweldige plek met zeezicht. Verder geen voorzieningen maar altijd wel wat te zien. Lekker rustig wel voldoende andere campers. Zo het strand op lopen echter de kustlijn was wat vervuild met plantenresten. Fietsen zo vanaf de camperplaats het fietspad op.
Ruime plaatsen maar nog lang niet af. Receptie is vriendelijk maar alle plaatsen worden al beschikbaar gesteld terwijl je soms op te zachte zwarte ondergrond staat. Beter zou zijn de verharde plaatsen beschikbaar te stellen en naarmate het voor elkaar is meer plaatsen beschikbaar stellen. wij zijn na 1 nacht maar weer vertrokken. Bus vanaf de camperplaats kost 1,00 Euro.
Tot in de puntjes voor elkaar. Zeer ruime plaatsen en terrein is geheel afgesloten. Mooie omgeving om te fietsen richting kust. Slimme auto's via de camperplaats te huren. Rostock op fietsafstand.
Weinig ruimte voor je camper en uitzicht op veel plaatsen slecht. Zo stonden wij met camper dwars voor ons en links en rechts op enkele meters. Je loopt wel zo naar het strand, voorzieningen verder ook keurig maar we zijn na 1 nacht weer vertrokken.
We were here op 28 juni en in tegenstelling tot het verleden moet je een vergadering halen om hier te staan. Las net wel dat dit kosteloos is maar toch. We zijn maar doorgereden. Nadeel van deze plaats is dat je tussen mooi weer niet buiten mag zitten.
Prima plek voor acceptabele prijs inclusief stroom. Af en toe wat passerende bootjes. Prachtig fietsen in de omgeving richting Giethoorn, Havelterberg, Staphorsterbos en ga zo nog maar even door. Meppel heeft een goed winkel aanbod.
Deze recentie bevat geen tekst.
Reserveren was niet mogelijk want er waren al 15 reserveringen. Gelukkig was er nog plek. Niet echt gezellig maar wel netjes. Keulen is prachtig en richting het zuiden prachtige fietstocht langs de Rijn.
Populaire plaats we hebben nog net geluk met een vrije plaats aan de zijkant onder de bomen. Geen schotelontvangst. Winkel rondom en 's nachts lekker rustig op het parkeer terrein.
Sitecode: 19299
Deze recentie bevat geen tekst.
Lastig te beoordelen; Vriendelijke eigenaren, alles is er. Terrein is rond deze tijd nog nat en voor zwaardere campers risico op vast blijven zitten. De weg over het terrein is matig. Maar al met al een prachtige omgeving om te fietsen en op deze camperplaats kom je zeker tot rust. Met goede weg en verharde plaatsen zou het al gauw een acht zijn. Maar uiteindelijk is de prijs natuurlijk laag.
Helemaal waterpas staan is lastig. Als je plek hebt sta je er leuk. Fietsen richting Leusden, Soest of Utrecht is geweldig. Prijs is 5.50 per nacht zonder stroom schijnt pas v.a. april verkrijgbaar. Geen havenmeester gezien afgelopen weekend. Zou mooi zijn als er meer camperplaatsen komen voor zo'n mooie stad en omgeving.
Verrassend leuke plek. Mooi aan de rand van het centrum in het plantsoen aan de vijver. De eerste camperplaats ligt direct bij de ingang en dat is niet fijn staan met telkens auto's die hier keren. Verder wel mooie ruime plaatsen. Mooi fietsen over de dijk naar Hoorn of via het natuurgebied naar Volendam.
Zonder twijfel een dikke acht. Wat een vooruitgang ten opzichte van de oude plek. Compliment voor Hoogeveen. De supermarkt aan de overkant en vlakbij de mooie winkelstraat. Welke kant je Hoogeveen ook uit fietst het is er even mooi.
Inderdaad een hoge beoordeling waard. Tot in de puntjes verzorgd en prima omgeving om te fietsen naar bijvoorbeeld Nijmegen of via de Rijndijk naar Kleve in Duitsland. Het enige kritische is de wat smalle indraai vanaf de weg de oprit op.
Blijft een mooie camperplaats met ongekende fietsmogelijkheden in de omgeving. Supermarkt op 600 meter en leuke stad. Wel oppassen met de vrachtwagens die af en aan rijden over de weg voor de camperplaats.
Sitecode: 42036
Beoordeling zeker waard. Zeer ruime en keurige plaatsen. Goed verlicht en afvalcontainer speciaal voor camperaars. Mooie uitvalsbasis voor bijvoorbeeld Arnhem en Ikea op nog geen 3 kilometer afstand. Fiets mogelijkheden in alle richtingen en even mooi.
Mooi dat Groningen deze camperplaats beschikbaar stelt. Echter niet betrouwbaar bij veel regenval. Heb hier vastgezeten en moest door sleepbedrijf losgetrokken worden.
Zeer ruime plaatsen in het centrum. Eigenlijk alles aanwezig en je staat er ook nog eens gratis. Zeker een bezoek waard.
We waren hier voor de derde keer voor de kerstmarkt. Jammer dat de plaatsaanduiding voor campers niet duidelijk aangegeven was. Niet meer op de oude plaatsen. We missen nog steeds stroomaansluitingen. De plaatsen worden overigens niet meer in het camperboek van 2018 vermeld. Vreemd. Al met al nog steeds mooie camperplaats.
Altijd geweldig natuurlijk dat een gemeente plaats voor campers beschikbaar stelt. Maar hier krijgen we toch de indruk dat er zoveel mogelijk campers op een parkeerplaats moeten om zoveel mogelijk geld te vangen. Veel te smalle plaatsen en als het vol staat lastig om in en uit te parkeren. De deur van de camper wil nog maar net open.
Prima plaats aan het kanaal. Verder geen voorzieningen en keren, je staat aan een doodlopende weg, is wat lastig, maar zeker onder het viaduct ruimte genoeg.
We hebben hier al eens vaker voor een nachtje gestaan. Prima te doen en geweldig dat het kan natuurlijk. Fietsen in de omgeving, Oranjewoud, is erg mooi.
Natuurlijk is het uitzicht geweldig. Als er veel wind en buien zijn wordt de camper, en de ramen, wel snel vuil door zout en zand. Voorzieningen via de camping is niet echt handig. Prijs is wel erg hoog dus we hebben het bij een nacht gehouden. Voor fietsen in de omgeving is het natuurlijk fantastisch.
Gelukkig was er een alternatief voor de camperplek welke omgebouwd wordt. Echt gezellig staan is er nu even niet bij. Sanitair is natuurlijk top. Den Helder viel ons iets tegen. Fietsen richting Calantsoog is mooi via de duinen.
Mooie ruime plaatsen. Harlingen is een mooie plaats. Vanaf de camperplaats goed zicht op de veerboten. Parkeergeld, stroom en water tegen redelijk tarief. Fietsen in de omgeving valt wat tegen.
Bij de horeca boot in de haven kun je betalen of de beheerder komt 's avonds langs. Het sanitairgebouw werd keurig onderhouden, dit terwijl de camperplaats toch wel aardig vol stond. Gezellige plek doordat er boten te water worden gelaten en je bovendien een mooi uitzicht op de IJssel hebt. Politie kwam dagelijks langs. Bovendien fietsafstand Zwolle en Deventer.
Heerlijk rustige plaats. Af en toe wat activiteit van roeiers die hier de kano te water laten. Jeugd niet echt last van gehad maar laten wel afval achter. Heb het zelf maar opgeruimd. Super dat er dit soort camperplaatsen zijn met enkele gratis voorzieningen.
Mooie plaats, met een beetje geluk, uitzicht op het Gooimeer. Prachtig fietsen in het Gooi. Supermarkt op 500 meter. Staan vaak meer campers dan officieel mag, maar geeft geen problemen.
Erg mooie camperplek aan de Ems. Mooi fietsen richting Meppen of Dorpen . Op dit moment wordt de omgeving opgeknapt en verfraaid. Mooi dat Haren deze plek beschikbaar stelt. Mocht deze plaats vol staan mag je ook bij het voetbalveld even verderop staan. Staat ook camperbord op het parkeerterrein.
Gratis plek, geen voorzieningen. Fietsen in omgeving gaat redelijk. Enkele kilometers verderop ben je al in het mooie centrum. Zwembad ligt aan de overkant van de weg.
Mooie plaats, regelmatig voorbijvarende schepen. Jammer dat er ter hoogte van de camperplaats soms schepen aanleggen en je geen uitzicht meer hebt op de Ems. Fietsen in de omgeving kan goed. Overkant van de Ems de heuvels in is meer voor de geoefende fietser. Fietsen naar Tecklenburg of Rheine vanaf deze camperplek kan prima.
We waren hier eerder en het blijft voor ons een van de mooiste camperplaatsen in Nederland. Je kijkt je ogen uit op de passerende schepen en de bedrijvigheid van het veer van Maassluis naar Rozenburg tegenover de camperplaats. Jammer dat er geen voorzieningen, behalve afvalcontainers, zijn op deze camperplaats.
Inderdaad gewone parkeerplaatsen waar voor campers langer dan 6.00 meter geen plek is. Mooi dat de gemeente aan de campers denkt maar dan wel iets ruimer opzetten.
Slechts zo'n vijf plaatsen voor campers. Onder de bomen dus even uitmeten voor schotel ontvangst. Best leuke stad om wat rond te kijken. Fietsen in de omgeving is redelijk. Stroom en sani station aanwezig.
Genieten van het prachtige uitzicht over de Rijn. Vervelend dat er af en toe ingebroken wordt.
Nette en rustige plaats. In de omgeving nog wat gefietst maar niet bijzonder.
Prima plek. Mooi fietsen rondom Zwolle. Je staat aan de haven maar, zeker 's winters, weinig activiteit. Supermarkten op 750 meter. Centrum 3 kilometer. Beheerders vriendelijk!
Sitecode: 20657
Vriendelijke medewerkers, verwarmd sanitair gebouw, afvalbakken voldoende, wasmachine gebruik tegen kleine vergoeding, terrein ligt er netjes bij, veilig achter het hek, stroom bij de prijs inbegrepen en Ikea en Bauhaus vlakbij. Echt uitzicht heb je verder niet.
We hebben hier 2 nachten gestaan. Af en toe passerende schepen. Stroom 2,00 Euro per dag. Verder alle voorzieningen zoals al eerder benoemd. Prachtige omgeving om te fietsen. Voor buiten het seizoen vinden we de prijs net iets te hoog. Zomers natuurlijk prima op het gazon!
Prima plek, loopafstand centrum en Wildlands. Als je onder de bomen staat last van vallende kastanjes. Maar keuze genoeg om elders te staan. Geen voorzieningen, maar mooi dat er een camperplaats is!
Mooie en rustige camperplek. Fietsen in de omgeving is mooi. Wil je niet van de veerpont afhankelijk zijn, dan wel telkens dezelfde weg langs fietsen. Er is al maanden een kraai actief die het voorzien heeft op spiegels van voertuigen. We zagen met eigen ogen dat deze ook in oktober nog aktief is. Geen winkels in de buurt. Dichtst bij was een supermarkt in Brakel.
Wat een geweldige plek! Ruime plaatsen en veel te zien; Scheepvaartverkeer gaat dag en nacht door. Veerpont maakt iets lawaai, maar is niet hinderlijk. Fietsen richting Delft, Hoek van Holland of langs de Nieuwe Waterweg het is er allemaal even prachting. Binnenstad 1 kilometer. Verder geen voorzieningen anders was het voor ons een 10!
Voor overnachting een aardige plek. Ook buiten openingtijden van de winkel veel auto's op de parkeerplaats.In het gras rondom regelmatig hondendrollen. Van hieruit Arnhem gemakkelijk bereikbaar op de fiets (20 minuten).Eigenlijk alleen parkeergelegenheid meer niet.
Wat een prachtige plek; De plaatsen zijn verlengd zodat ook langere campers hier nu kunnen staan. Je hoort volop de vogels en 's avonds zie je de konijnen rondhuppelen. Keurig aangelegd, schoon water en mogelijkheid afvalwater en toilet te legen. Rondom prachtige fietsomgeving. Op werkdagen wat drukker met kinderen die vanaf de parkeerplaats naar de opvang gebracht worden.
Met pinksteren was de camperplaats bezet door de kermis. Aan de overkant van het Vollenhover kanaal hebben we gestaan voor een tientje per nacht. Deze plek is met een geweldig uitzicht over de haven en het kanaal. De zeven is voor het alternatief op het grasveld aan het kanaal. Overigens een mooie plek om de Weerribben per fiets te verkennen.
Zeer goed beveiligde camperplaats. Niet goedkoop maar je staat natuurlijk wel in Amsterdam en bent binnen een half uur in het centrum. We stonden hier 2 nachten met 3 personen en waren daarvoor, inclusief stroom, 57,00 Euro kwijt. Ook mooi om op de fiets richting Volendam of de Zaanstreek te fietsen. Als het niet zo duur was had ik zeker een acht gegeven.
We hebben hier een nachtje doorgebracht. Lekker rustig gelegen en mooi dat Laren denkt aan de campers, echter het gaat om reguliere parkeerplaatsen en deze zijn voor de meeste campers echt te klein.
Mooie plaats, ook populair dus gauw vol. Behalve afvalbakken geen voorzieningen op de plek. Gratis plaats. Af en toe passerende vrachtschepen. Rustige plaats en loopafstand van centrum. Mooie rit, voor een gedeelte langs de Ems, naar Meppen op de fiets.
Mooi ruim uitzicht. Onze camper, met lengte 7.30 meter, paste achteraan nog op een plek. Afval kan in de afvalbakken langs het fietspad bij de camperplaats. Supermarkt op loopafstand (500 meter).
Prachtige plek en dat nog wel gratis. Drie verharde plaatsen mooi vlak aangelegd. Vlakbij wandelmogelijkheden bij de Rijn. Ook voor fietsers prachtplek je kunt eigenlijk alle kanten op en het is overal even mooi. Vijf kilometer vanaf de Grebbeberg en Ouwehands dierenpark. Centrum een kilometer en grote supermarkt op 500 meter. Wij gaan hier zeker vaker naartoe!
Goede plek op terrein scheepswerf. Uitzicht valt tegen gezien 2 meter hoge kademuur op de camperplaats. toiletten in de winter naast de winkel van de werf. Wel keurig netjes! Stroom slechts 1,00 Euro per dag!
Mooie plek met zeer ruime camperplaatsen. Dorp is niet veel te beleven. Stroom aanwezig voor 1.00 Euro per kilowatt. Per persoon touristenbelasting betalen! Voor de rest geen voorzieningen.
Weekend gestaan op Urk. Vanaf camperplaats zicht richting vuurtoren en het oude dorp. Veel passerende auto's welke even een kijkje komen nemen in de haven. Vanaf hier goed te fietsen naar Lemmer, Emmeloord en Lelystad. Op slechts 200 meter diverse winkels en het "nieuwe" Urk is even een paar kilometer verderop met een groter winkelcentrum. Keurig sanitair gebouw en stroom is inclusief.
Plaatsen smal maar iets ruimer parkeren is geen probleem. Prachtig uitzicht op de Rijn. Weinig stadsgeluid en beheerders houden goed toezicht. Fietsen richting het zuiden is leuk en ook aan de overzijde van de Rijn kun je leuke fietstochten maken. De stad zelf is niet echt berekend op fietsers.
Gratis plaats direct aan het meer. Voor de camperplaats een ligweide. Mooie plaats om te gaan fietsen richting stad Groningen slechts 20 minuten en je bent in het centrum van de stad. Andere richtingen op ook prachtig fietsen (Zuidlaren, Assen, Norg etc). Jammer dat er niet meer plaatsen zijn want het staat zomers eigenlijk altijd vol.
Voldoende stroomaansluitingen. Op enkele minuten lopen sta je in de winkelstraat met ook een grote supermarkt vlakbij. De trein hoor je wel maar is niet hinderlijk. Verder op de camperplaats weinig te zien.
We stonden hier in de zomer van 2015 en het was erg warm. In de schaduw prima uit te houden. Twintig minuten lopen naar de Bodensee maar het kan ook sneller met je parkeerkaart in de bus. Ook prachtig fietsen in de omgeving. Op de akker naast de camperplaats mocht je gratis zonnebloemen halen. Op het veld, waar je ook kunt staan met je camper, zag ik 's morgens een vos lopen.
Drukke camperplaats maar prima uitgangspositie om de mooie kerstmarkten van Bremen te voet te bezoeken (half uurtje lopen). Ook mooi om vanaf hieruit te gaan fietsen. Camperplaats netjes en beheerder behulpzaam en vriendelijk.
Mooie ruime plaatsen, mooi uitzicht richting verlichte kasteelruine en natuurlijk de koningin Julianatoren. Smalle toegangsweg naar de camping maar eenmaal boven goed te doen. Direct gelegen in het centrum. Niet goedkoop maar je staat natuurlijk wel op een mooie locatie!
Ruime plaatsen, mooie stad, en prima locatie om vanaf hier fietsend werkelijk prachtige omgeving rondom Gouda te verkennen. Wij stonden hier ten tijde van de kermis in het centrum en de weekmarkt was verplaatst voor de camper plaats. Gezellige drukte campers konden blijven staan maar auto's welke op de tijdelijke marktplaats geparkeerd stonden werden al om 05:00 uur 's morgens weggesleept.
Camper parkeren tussen heggetjes in. Direct bij Marine museum, zeker een bezoek waard, en mooi fietsen richting kustplaatsen.
Mooie camperplaats, echter alleen als je op de eerste rij aan de haven staat. De overige plaasten kijken tegen de campers aan welke direct aan de haven staan. Worden veel honden uitgelaten dus uitkijken op het gras.
Vriendelijke beheerder, voorzieningen verder prima. Je staat hier op grind. Saaie plek, een kant fabriekshal en andere kant hoge heg.
Prachtige plaats met mooi uitzicht richting haven. Weinig stadsgeluiden door hoge kademuur. Auto's rijden vrij snel over de parkeerplaats dus opletten.