@Gerard56
- 2010
Ons plan was om een aantal dagen te blijven. Het zijn er 7 geworden.We hebben genoten van de mooie en uitstekend verzorgde Camperpaats . Het sanitair ziet er altijd netjes en schoon uit. top. Lobke is een fantastische Gastvrouw. ze komt geregeld een praatje maken . Voor de nodige tips kun je ook bij haar terecht .Je kunt er in de buurt heerlijk fietsen. Ook zijn er op de camping folders met leuke fietsroutes aanwezig. 5 sterren is dik verdiend
Hier 2 nachten gestaan. De sanitaire voorzieningen zijn prima in orde . De plaatsen zijn ruim en goed bereikbaar. De grasveldjes naast de camperplek zijn slecht onderhouden. Lijkt op achterstallig onderhoud. Op het pad langs het water ligt veel poep van honden en eenden. De aanblik van enkele oude campers die er een vaste plek hebben maakt het er niet mooier op . Doet afbreuk aan de Camperplaats . Gezien de reviews is het ons tegen gevallen
leuke camping voor een overnachting, ook voor meerdere nachten. vriendelijke en behulpzame beheerder . Bij 1 overnachting €26,50 . bij 3 overnachtingen korting .€23,50 per overnachting . stroom/water/douche incl. broodjes service en je kunt ook wat eten bestellen van een kleine kaart.

Keurig aangelegd. Ruime plekken. €16,-,- per nacht. Wel prijzig , maar hiervoor sta je dan ook op een prima CP . Circa 15 minuten lopen dan ben je in de alltstad. Het is een gezellige en mooie stad . Openbare toilet unit aan het begin van CP . Kosten 50 cent ,daarvoor is het dan wel een schone unit. Rest van de voorzieningen zijn prima in orde . Betalen met contant geld of met de telefoon .
Prima plek om te overnachten. Alle nodige voorzieningen zijn aanwezig . Locatie ligt aan de rand van stadje waar niet zoveel te beleven is . Supermarkt in de buurt . Geld werd door controleur opgehaald. €8,- kan ook in het Rathaus worden betaald .
Mooie kleine camping. Zeer vriendelijke eigenaren. Willen je overal mee helpen . Je krijgt zelfs een karafje met wijn als welkomstdrankje. Sanitair keurig en schoon . Mensen met alleen een tent werden een tafel en stoelen ter beschikking gesteld. Terrein is wat hellend maar met blokken op te lossen. Leuke uitvalsbasis voor bezienswaardigheden in de buurt.