@GerardBregman
- 2014
- Carthago Chic C Line
- 2018
- Integraal
Niet persé leuk. Krappe plaatsen. Schoon prima sanitair. Met de hoogteverschillen voor ons (70+) niet zo geschikt om te fietsen naar centrum Wenen.
Heel fijne nette camping. Best ruime plaatsen. Druk. Prima te fietsen langs de Donau naar centrum Wenen.
Geen luxe maar wel een oase van rust en prima als uitvalsbasis naar de stad. De ligging is uitstekend. Douches en wc’s worden netjes maar eenvoudig en schoon gehouden. Het zijn de gasten die er soms een potje van maken. Ontvangst was bij ons vriendelijk. De meneer is geen vrolijke Frans maar een rustige Berliner.
Sitecode: 91951
Als camperplaats geven wij een hoog cijfer. Alles is netjes. Vers water kan getapt, vuil water geloosd, toiletcassette geleegd. Er is geen douche of afwasgelegenheid maar dat hoort in onze ogen niet bij een CP. Prachtig uitzicht. Mooi wandel- en fietsgebied. Erg aardige gastvrouw/-heer. Één sjor oog in het beton om de luifel aan de voorkant vast te zetten scoort een 10. Wij komen vast terug
Een prima rustige overnachtingsplaats. Sanizuil aanwezig. Er zijn 14 plaatsen voor campers en niet 30! Het was een drukte van belang met campers die hier willen overnachten, maar was vol. Er is ook een groot terrein voor bussen om te parkeren en een parkeerterrein voor auto’s met hoogte begrenzing op 2 meter.
Huttopia camping in Wattwiller ligt op een terrein met redelijk stijle paden. Voor buscampers prima. Wij hebben een 7,5 m camper en waren blij dat we redelijk boven aan stonden op plek 36. Sanitair behoorlijk nieuw en erg schoon. Een binnen en buiten zwembad van behoorlijke afmetingen. Prima broodjes service. Er waren veel gezinnen met lagere school kinderen. Prima vermaakt met de kleinkinderen.
Deze plek had niets maar voor ons een rustige overnachtingsplaats. Oppassen met rijden vanwege bomen en kuilen. Afvalbakken zijn aanwezig.
Prima overnachtingsplek. Incl stroom en WiFi € 7,70. Begrijp niet waarom Campercontact aangeeft dat deze locatie is gesloten. Voldoende plaatsen. Een kwartier fietsen naar Poppodium 013 waar Guus Meeuwis concerten voor 100 mensen geeft in Corona tijd. Een aanrader!!
5 nachten stonden we met de camper op het veld. Ruime plaatsen, keurig sanitair, prima WiFi, alles tiptop in orde. Gastheer Roger en gastvrouw Lucy erg vriendelijk en relaxed. Maastricht, Valkenburg, Margraten, kasteel Hoensbroek bezocht en flinke fietstochten gemaakt. We zijn nog lang niet uitgekeken hier en komen beslist terug!

Grote mooie drukke camping met te weinig stroomvoorziening voor het aantal kampeerplekken. Grote overdekte buitenkeuken. Schone toiletten; douchegelegenheid was minder schoon. Lekker op de fiets naar Stockholm in een klein uurtje. Leuk Stockholm per fiets te verkennen; veel fietspaden.
Inderdaad een aanrader deze camperplaats als je ‘s nachts om 0.45 van de ferry komt! Binnen 10 minuten sta je op een rustige plek met fantastisch uitzicht. Geen voorzieningen; wel afvalcontainers.
Rustige open kale vlakte als kampeerterrein. Aan de kust zonder stroom; aan de andere kantvan de weg wel met stroom. Prima keuken, eenvoudig WC gebouw maar netjes en schoon. Vier grote douchecabines waar je inderdaad 8 minuten mag douchen voor NOK 20,-. Dan kan je dus mooi samen douchen! Hottubs wellicht duur maar o zo heerlijk en romantisch! Niet zeuren over de prijs maar genieten. t Is vakantie!
Een fantastische camping. Mooie ruime plaatsen, verwarmde douches, gezellige huiskamer met houtkachel. Vriendelijke gastheer/gastvrouw Robban en Carina. Prachtig uitzicht. Een aanrader. Eigenaar zegt dat maart de allermooiste maand is.
Prima en rustige overnachtingsplaats zonder voorzieningen; bijna aan de kade. Lidl op loopafstand. Ook het automuseum is op loopafstand. Een aanrader want er staan zelfs een aantal Russische oldtimers, die jaren geleden stiekum zijn geïmporteerd en lang verborgen zijn gehouden.
Mooie grote vlakke camperplaatsen met eigen loosput. Sanitair verouderd maar schoon en verwarmd. Lekker gegeten in het restaurant. Leuk dat de Inlandbanen trein een halte heeft bij de camping.
Fijne overnachtingsplaats met mooi uitzicht. Geen faciliteiten; wel afvalcontainer. Restaurant kennelijk gesloten. Verkeer geen last van gehad. We stonden hier met 5 andere campers. Erg rustig dus half augustus
Rustige camperplaats, ondergrond verhard en voor een deel gras. Gebouwtje met schoon heren en damestoilet incl. toiletpapier. Picknickbank, afvalemmer. Dichtbij ferry, Oostzee en fietspaden. Gratis. Een aanrader wat ons betreft
Alleen overnacht op deze plek. Service plaats voor campers aanwezig. Zeer schone en rustige plek. In april zal het anders zijn dan in het hoogseizoen. Veel verzorgde groene plekjes met picknicktafels.
Vantevoren weet je dat je naar een camperstalling gaat. Aardige ontvangst, prima gratis WiFi, douche, toilet. Wij stonden op het gras niet te dicht op de buren. Dit is een heel veilige overnachtingsplaats. Geen last gehad van het geluid van de poort. Wel vinden wij het een minpunt dat je 5 euro extra moet betalen als je het toilet van de camper wil legen.
Heerlijk rustige camping met ruime gratis warme douches. Douchegordijn is geen probleem. Broodjes service. s Avonds pizza service. Mooi zwembad met ligbedden en parasols. Kortom een aanrader. Met de Sicily camping tour pas betaalden wij 17 euro per nacht plus 1 euro p.p. toeristenbelasting. Erg aardige hulpvaardige mensen.
Wij stonden hier 1 nacht met een tiental andere campers op 16 september. Geen voorzieningen. Gratis. Een rustige plek met prachtig uitzicht.
Prima schone camping. P.p.p.d 1 douchemuntje. Koude afwas. Wasmachine 30 minuten 6 Euro. Verblijf 19 Euro per nacht. Gratis WiFi. Aan de overkant groente- en fruitstal. Daarnaast een kleine supermarkt. Nog iets verder aan de campingzijde een erg lekkere bakker met Pane Cereale! Valli dei Templi prima te fietsen.
Prima gratis overnachtingsplaats rechts van het kasteel. Geen voorzieningen. Lekker koel slapen. Supermarkt dichtbij. Vanaf 9 uur vers brood. s Avonds wel wat hangjongeren, die geen kattekwaad uithalen anders dan het geluid van een groepje jongeren. Tussen 23.00 en 23.30 was iedereen weer naar huis.
Zeer verzorgde erg dure camping. 40 Euro p.p.p.n en dan betalen voor krap 3 minuten douchen is schandalig. WiFi ook veel te duur. Receptie erg vriendelijk en geeft als excuus de Franse investeerder. Prima plaatsen! Goed restaurant. Erg krappe toegangsweg. Oppassen! Mooi strand met leuke beachbar.
Allervriendelijkste ontvangst. Mooie plek tussen de palmbomen met uitzicht op de Etna. Helaas ontzettende kolonnes mieren. De receptie verstrekt gratis een spuitbus om bij de banden en steunpoten preventief te spuiten, maar vooraf geven ze geen informatie hierover. Per persoon en per dag 1 douchemuntje voor 3 minuten gratis. Extra muntjes 50 cent. Totaal zijn er 3 douches waarvan 2 met warm water.Koud afwaswater. Bus dichtbij voor bezoek Taormina. Prima voorlichting over zowel Etna als bus naar Taormina. Beoerkt aantal douches absoluut een minpunt
Sitecode: 20573
Als toevoeging op mijn eerdere beoordeling moet je met heel veel kleine steekmugjes rekening houden. Erg irritant! s Avonds goed beschermd buiten zitten! Het restaurant heeft een zeer beperkt avondmenu. wij aten risotto met garnalen voor 18 euro. Het was heerlijk. In deze buurt zijn nog heel veel andere campings op fietsafstand van Paestum.
Prima overnachtingsplaats. Gratis-geen stroom-geen water anders dan het kleine stromende riviertje. Zes afgebakende plaatsen met twee grote picknicktafels. Idyllisch mooi oud plaatsje. Leuke winkeltjes, schitterende kerk met heel oud houten Christus beeld. Dichtbij de snelweg dus een prima overnachtingsplaats met een leuke dorpswandeling.