@GerdaDijst
Slechts €25 per nacht (1 plek 1 p 1hond 1tax) voor een prachtige camping met modern sanitair. Volop schaduw-, halfschaduw- en zonplaatsen. Hondvriendelijk. goeie winkel. Fijne mensen. Prima plek om te wandelen en als uitvalsbasis voor trails in de Dolomieten
bestaat niet
2024 Nieuwe naam Camping K d'Or van vriendelijke nieuwe jonge eigenaars. reserveer via WhatsApp 00 32 483 38 63 40. Was jaren gesloten Alles is nog goed, op het sanitair na. Ik mocht in mei voor 20 euro all-in op verharde grasplek staan en huurde in juli voor 50 euro huisje. Terrein is prachtig naast beek en fietsroutes. Pracht natuur.
2023
Met mijn camperbusje en mijn hond is het hier langs de rivier voor 21 euro per nacht prachtig toeven. Een goene eldorado van rust voor groot en klein. Mooie plekken. Goed modern sanitair. Fijne groepsruimte met houtkachel, zitjes, aanrecht, spelletjes en boeken voor de avond en regentijd. Een fijne zorgvuldige sfeer met zonterras, siertuin en barretje voor de groten en een speeltuin voor de kleinsten. Wandel en fietsroutes alom. Ik geniet hier.
2022
Terug naar de natuur in dit prachtige beschutte rivierdal. Voor mij, als natuurliefhebber, een idyllische rustige camping met een gezellige sfeer. Pal bij natuurpark Ninglinspo. Fijne speeloever en speelplekken voor jonge kinderen. De hartelijke Nederlandse eigenaren en hun kok zetten graag een bijzondere maaltijd klaar voor fijnproevers. Er is een barretje en soms een pizza avond. Voor buscampers mooi zicht op de rivier. Ik kom er graag terug.
2021
Zeer mooie terras camping in Natuurgebied met unieke plekken aan het Kattegat, zwemsteiger in kraakhelder zeewater (met spelende bruinvis dolfijntjes in voor-en najaar). ook veel plekken in de luwte landinwaarts. Bijzonder leuke speeltuin. Zwembad en goede voorzieningen. Vriendelijke en behulpzame beheerder. Mooie fiets- en wandel omgeving. Een plek om naar terug te komen.