@Gerdien35
Lid van Campercontact sinds 2020
Camping in een bos vlak bij het vliegveld, het is een perfect plekje voor mensen met honden, want een flink bos en heidegebied ligt naast de camping, snackbar vlakbij en in het restaurant bij het vliegveld kan je prima een hapje eten. Geen al te vlakke plekken tussen de bomen maar voor een weekendje prima.
Je bereikt de camping door over een hele lange zandweg te rijden. Camping voor mensen die van rust houden, grote plaatsen die je zelf mag uitzoeken, in juni stonden we alleen op een veldje, de eerste douche's wat verouderd, achter het gebouw zijn nieuwe douches, vriendelijke eigenaresse, broodjesservice en je kan naar een strandje wandelen vanaf de camping. 3 honden zijn welkom.
Een aantal jaren hier gestaan met onze hondjes, helaas is er nu nog maar 1 hondje welkom, jammer. Wij vonden het wel duur, voor een aantal dagen in het naseizoen waren we 350 euro kwijt, maar omdat we naar het strand konden wandelen hadden we er dat voor over, jammer dat ze mensen met honden gaan weren. Locatie is perfect, het restaurant voor de camping kan je heerlijk eten.
Camping met vriendelijke mensen, zelf een plek zoeken, je kan douchen zonder muntjes of kaartjes, er is een broodjesservice, in juni geen crepes of mogelijkheid om iets ander eten te bestellen. Makkelijk punt om water te tappen en lozen. Er is een meertje op de camping, je kan er niet omheen wandelen, meer een visvijver denken we. Hondjes zijn welkom. Achter op de camping is de wifi niet goed.
Een geweldige plek voor degene die rust en vrijheid zoekt. Vriendelijke eigenaresse, die naast uitleg ook wandelroutes voor ons uitprintte, trouwens een aanrader om in Gyttegard Plantage te gaan wandelen. We voelden ons meer dan welkom met onze drie hondjes.
Prachtige plaats, uitzicht op de bootjes. Douchen in het havengebouw. Restaurant kan je prima eten. Bij aankomst wordt een bedrag gereserveerd van 50 kr. op je creditcard. Verrekening en opname van de rekening gebeurt alleen als de tally-kaart bij vertrek in de machine wordt ingeleverd. De wifi code staat op de voucher die beschikbaar is bij betaling in de automaat.
Voor een nacht, prima, je kan in de omgeving prachtig wandelen en als je wil kan je natuurlijk het park bezoeken. In de nacht erg rustig, heel klein minpuntje is als je in het weekend hier staat, heb je s'morgen al vroeg bezoekers die het park gaan bezoeken om je camper lopen.
Sitecode: 20104
In 2015 waren hier en nu in juni nog eens twee nachten, een perfecte camping als je hondjes bij je hebt, Mooi groot omheind stuk groot voor de honden. Konden zelf weer een plaats uitzoeken. Nieuw sanitair, klein winkeltje waar o.a. ijs verkocht wordt, gratis water lozen en tappen, we waren door een aanbieding...geen idee waarom...160 dkk (21.50) kwijt voor twee nachten,
Camping met veel vaste plaatsen, vriendelijke eigenaar die Nederlands praat, je kan een ruime plaats uitzoeken, in de weekenden druk met vaste gasten, wij waren in juni, en dan is er door de week geen broodjesservice en je kan geen maatlijden bestellen, dat is alleen in het hoogseizoen. Wij waren in juni voor 1 nacht samen met onze hondjes 330 DKK kwijt. (44 euro)
Wij zijn misschien een van de weinigen die deze camperplaats niet zo geweldig vinden. 5 jaar geleden hier geweest toen had je 25 camperplaatsen en alles was inclusief en gezellig, nu betaal je overal voor, zelfs voor 12 liter lauw water voor de afwas en je staat met 175 man op de rij, voor ons te grootschalig. Geen privacy, met z'n allen op grintplekje, er zijn mooiere plekken in Denemarken.
1 nachtje gestaan op doorreis in juni, op een vrijdag en de camping zat bijna helemaal vol, je staat dan ook nogal op elkaar, veel watersporters omdat je vlak bij het fjord zit. Die 223 kronen kloppen niet helemaal, na douchemuntjes die je moet kopen, milieu belasting??? en elektriciteit kom je op 265 kronen, zo'n 30 euro.
Voor 1 nacht geweest in juni, vriendelijke eigenaren, veel vaste seizoensplaatsen maar ook mooie grote plaatsen waar je er zelf een kan uitzoeken. Mooie grote verwarmde familie douches waar je zonder muntjes of kaartje kan douchen. Omheind hondenveldje erbij, broodjesservice en je kan naar het fjord wandelen. We waren voor 1 nacht maar 140 DDK kwijt. (18 euro)
Alles is al gezegd, vriendelijke Nederlandse eigenaren, broodjes en pizza service, er is een omheind hondenveldje achter op de camping, mooie grote plaatsen die je zelf kan uitzoeken. Veel Nederlanders op de camping. In het Pinksterweekend stond de camperplaats voor de camping vol, op de camping was het nog mogelijk een plek te zoeken.
Alles is al gezegd, mooie plaatsen, wij waren eind mei met onze drie hondjes, en stonden er alleen, voor 10 euro een nacht, met stroom en wifi in een envelop. Zo vanaf de camperplaats het bos in wandelen...
Wij waren hier in mei een weekend, om o.a. de kliffen te bezoeken. Vriendelijke mensen en mooie grote plaatsen waar je zelf een plek kan uitzoeken. Voor jonge kinderen veel speeltoestellen. Naast het wat oudere sanitair ook twee nieuwe verwarmde familiedouche's waar je zonder munten heerlijk kan douchen. Broodjesservice, water gratis bijvullen buiten de poort (even vragen om de sleutel)
Grote plaatsen, vriendelijke eigenaar die tips geeft voor uitjes in de omgeving. Warme douche's met munten van 5 kr. Broodjesservice. Uitzicht op het water en strandje en mogelijkheid om daar naar toe te wandelen. Mogelijkheid om water te lozen en tanken en cassette toilet te legen. Drie hondjes worden toegelaten.
We waren in mei hier een nachtje op doorreis naar Denemarken. Parkeerplaats voor de camping, geen wifi, niet echt sfeervol maar voor op doorreis is het prima, je kan inderdaad wandelen rond het meer, met honden verboden werd ons verteld, maar de plaatselijke bevolking wandelt hier ook met de hond.
Een camping waar je ook welkom bent met camper en voor ons niet onbelangrijk met onze drie hondjes, mooie ruime plaatsen d.m.v. heggetjes gescheiden zodat je genoeg privancy hebt. Een recreatie ruimte om tv te kijken, spelletjes te doen, mooi schoon sanitair, ijsjes en enkele levensmiddelen te koop, vriendelijke eigenaren. Vanaf de camping prachtige wandelingen te maken.
Camping door Nederlanders beheerd, trekt toch altijd veel Nederlanders aan, zo ook in juni. Jammer dat we niet zelf een plek mochten uitzoeken, daardoor zeker niet de mooiste plek gekregen. Mooie omgeving om te wandelen, vanaf de camping starten de wandelroutes. Schoon sanitair, wel als je s'avonds alleen in het douchegebouw bent om te douchen gaat na een minuut of drie de lamp uit, sta je in het donker....
Ja ook net als de voorgangers alleen maar lof, rustige plek aan het water, privacy door de heggen. Kraakhelder sanitair, goed warm water. Bij ieder stroompunt ook een waterkraan. Alles zag er verzorgd uit. Ook met drie honden waren we welkom. Prima wifi op de camping.
Bij het sluisje en in het haventje, rustig, tussen de middag wandelen er wat bewoners, verder weinig drukte in juni. Er is inmiddels een creperie op een bootje en je kan makkelijk naar het dorp en kasteel lopen, niet te bezichtigen helaas. Voor een nachtje prima.
We kwamen er toevallig langs, hadden andere plannen en zijn na het eten uiteindelijk doorgereden, weet dus niet hoe het ‘s nachts is, overdag in juni was er niemand, mooie grote schone verharde plaats aan de rivier, je kan zo de brug over en je bent in het dorp voor brood, enz. Duidelijk bord waarop staat aangegeven wat en waar je moet zijn wil je stroom....
Prima camping voor 1 nacht, als je alleen een slaapplaats zoekt, prima, je kan er mooi langs het kanaal wandelen en fietsen. Sanitair erg verouderd, alleen voor op de camping wifi. Kleine plaatsen, wel met heggen afgezet. Komt iemand van de gemeente 's avonds om geld te innen. Veel militaire vliegtuigen die overvliegen toen wij er waren in juni, tot na middernacht.
Inderdaad een spotgoedkope camping, misschien dat er daardoor alleen maar Nederlanders stonden toen wij er waren, sanitair kraakhelder, boeken en tijdschriften om te lezen, mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Aardige beheerder! Wat anderen als veilig ervaren, de hekken, vonden wij wat minder plezierig, het idee om opgesloten te zitten achter enorme hekken sprak ons niet zo aan.
Inderdaad een plaats in opbouw, op een oud tennisterrein, achter een voetbalveld, worden plaatsen voor caravans en campers gerealiseerd, hele vriendelijke eigenaren die erg behulpzaam zijn, onze hondjes waren meer dan welkom, vanaf de camping wandel je zo het bos in. Broodjesservice! Sanitair prima in orde en je kan een wasje draaien. Waarom we 7 hebben gegeven is vanwege de prijs, we waren voor 1 nacht, inclusief 4 broodjes 42 euro kwijt. We hebben op soortgelijke campings gestaan en dan waren we 15 euro kwijt.
We hebben hier in juni twee nachten genoten van de stilte en de gemoedelijkheid. Tot ‘s avonds laat naar de kikkers zitten luisteren. Eigen plekje kunnen uitzoeken, drie honden geen probleem, prima plek om Verdun te gaan bezoeken. Uitstekende wifi ook achterop de camping, sanitair inderdaad wat verouderd maar kraakhelder. Alleen contant betalen.
Deze recentie bevat geen tekst.
Sitecode: 19206
25-6-2017. Camping met vaste plaatsen, nieuwe huisjes en plaatsen voor campers. Vriendelijke behulpzame eigenaar, je kan zelf een plaats uitzoeken, prachtig uitzicht op de stad beneden. Douches gedateerd en je moet geen probleem hebben om samen te douchen, 1 douche met deur en 3 douche's zonder deuren alleen een houten schotje ertussen. Wifi alleen in de kantine. Mooi wandelen rond de camping.
26-6-2017. Mooie plaatsen voor het uitzoeken, geld in de envelop. Boven stroom, wifi en tv, beneden aan het meer en onder de bomen niet maar wel mooi uitzicht. En ze zijn er wel mee bezig zo te zien. Er wordt nog gewerkt aan de camperplaats, nieuwe beton werd er gestort, waarvoor????
27-6-2017 Voor een nachtje een goede plaats, prachtig uitzicht, en een kiezelstrandje, achter je is het een bende. Douche en toilet prima onderhouden, zelfs mogelijkheden om een wasje te doen. Stonk erg naar vis toen wij er waren, en bij de plaatselijk snackbar in de haven kan je beter een ijsje halen dan fish en chips, tenzij je er de hele nacht plezier van wilt hebben.
16 juni 2017. We hebben hier drie dagen genoten van een prachtige plek bij het meer. Zeker voor mensen die van ruimte houden een geweldige plek, het veld is prima voor mensen met kinderen, daar staan ook de speeltoestellen, dus vanaf je plaats kan je de kids in de gaten houden. Vanaf de camping starten wandelroutes en het Nationale Park is dichtbij om te wandelen.
15 juni 2017. Leuk om de sluizen te bezoeken, 1 nacht gestaan. Camperplaats is voor ons niets, met z'n allen op de rij, maar ja dat is persoonlijk. We houden van iets meer ruimte, zodat ik niet kan zien wat de buurman in het glas heeft zitten.
12 juni 2017. Verharde parkeerplaats bij een recreatiemeer, nog wel even zoeken naar een vlakke plaats. Rustige plek, wij stonden er alleen, weer werkte niet mee dus geen recreanten aan het meer. Je kan er zwemmen en in het bos wandelen, alleen zaten daar heel veel teken! Toiletten en kleedhokjes aanwezig, als je wilt zwemmen.
9 juni 2017. Heerlijke rustige camping, tenminste toen wij er waren, ruime plaatsen en vriendelijke eigenaren. Sanitair is wat gedateerd, houten vloertjes in de douche, maar ze zijn begonnen met renoveren. Er zijn inmiddels twee toiletten klaar, inclusief kleedje op de grond en met een muziekje op de achtergrond. Broodjes zijn alleen in het weekend te koop.
8 juni 2017. Prachtige plek, rustige plek, slechts met twee campers stonden we hier. 25 plaatsen zoals in de beschrijving vermeld staat is wel heel erg veel, die krijg je volgens ons nooit kwijt op het veldje. Mooi wandelgebied bij en langs het meer, ook picknick- en vuurstookplaatsen. Geen vos gezien trouwens, denk dat onze honden hem afgeschrikt hebben.
7 juni 2017. We kwamen aan in de stromende regen en zijn en blijven de enige kampeerders. Alleen zo nu en dan een hardloper of wandelaar die voorbij komt. Nog steeds geen voorzieningen, alleen het droogtoilet. Heerlijke plek als je van rust houdt, de volgende dag een wandeling van 6 km (uitkijktoren) gemaakt, prachtige natuur.
6 juli 2017 zijn we op doorreis hier nog een keer een nachtje geweest. Weinig veranderd in twee jaar, nog steeds de vriendelijke eigenaar die ons ook na sluitingstijd kwam helpen toen we aankwamen. Veel Nederlanders op de camping en nu ook een paar Quickstop camperplaatsen voor de slagboom.
Wij waren hier tweede Pinksterdag, was erg druk, niet alleen de camperplaats maar ook dagjesmensen. Prima plaats voor een nacht, onze honden waren welkom. Mooie wandeling van 4 km rond het meer. Heerlijke broodjes!!!
In juni 3 nachten geweest. Prima camping. Kan zelf een plekje zoeken. Prachtig uitzicht op brug en Grote Belt. Met campingcard €15,- inclusief stroom en douche. Douche werkt met kaart waarop DKK 100 staan en via automaat krijg je dan voor DKK 5 steeds 3 minuten warm water. Je kan naar beneden lopen naar het strand. Wifi niet altijd goede ontvangst. Klein winkeltje en voor een camper alle voorzieningen.
Sitecode: 20104
Wij waren hier in juni 3 dagen. Rustige camping met alle voorzieningen. Konden zelf een plek uitzoeken, vlakke plekken, schaduwplekken, op sommige plekken geen wifi. Wisselen van eigenaar, werd nu Duits en Engels gesproken, broodjesservice. Camping werd helemaal opgeknapt, nieuwe stroompalen, nieuwe tuinstoelen bij het restaurant. Mooi omheind gebied erbij, waar je hond veilig los kan lopen/spelen.
Leuke plek voor een nacht, mooi uitzicht, mooie zonsondergang, wij stonden hier in juni met 6 campers. Bij het havenkantoor kan je betalen. Stroom via automaat. Er zullen vast voorzieningen zijn, wij hebben ze niet gevonden. Niet altijd goed bereik Wifi. Veel hangjongeren die rond twaalf uur verdwijnen.
Wij waren hier 25 juni voor een nacht. Grasveld waar je een plek kan zoeken. Moeilijk een vlak plekje vinden. Ruimte om het gaas voor onze honden om de camper te zetten. Alle voorzieningen zijn er, inmiddels is de prijs voor 1 nacht €15,- en €4,- voor de stroom, dit kan je in een envelop in het kantoortje leggen. Avonds komt de vriendelijke eigenaar nog even langs om te vragen of we alles konden vinden.
In juni hier een nacht gestaan, hele rustige afgelegen camping met hoog gras, aantal visvijvers waar je omheen kan wandelen. Er zijn gratis douches, elektriciteit DKK 35 en er is een keukentje waar je gebruik van mag maken. Aardige eigenaar.
Heerlijke rustige plek, grasveld, waar je zelf een plekje voor je camper kunt zoeken. Er is een toilet, wastafel, mogelijkheid om water te halen, geen douche, geen stroom. Een soort serre waar je kan en mag zitten. Alleen een zwaaiende eigenaar gezien vanuit de verte. Geen kosten, je kan hier gratis staan, prima voor een nachtje.
Wij zijn hier in juni geweest, voor een uurtje. Viel ons erg tegen, campers staan heel dicht op elkaar, kan geen stoeltje tussen en wat ons nog het meest stoorde was dat door de harde wind de touwen van de boten echt harde fluittonen en een hoop geklapper veroorzaakte, bij windstil weer zal dit niet voorkomen. Alle voorzieningen zijn er wel. Geen plekje voor ons.
Camperplaats voor de rustzoeker. Wij waren in juni de enige kampeerders. Visvijver op het terrein en via een natuurpad vanaf de camperplaats kom je in een prachtig wandelgebied op de hei. Vriendelijke eigenaar. Sanitair stelt niets voor. BBQ-en toegestaan, 14 euro voor een nacht.
Een nachtje hier gestaan op doorreis naar Denemarken. Dan is het prima te doen. Verder weinig te beleven, weinig te wandelen. Melden bij het zwembad. 6 euro p.n. en 1 euro voor 6 uur stroom. Degene die voor ons had gestaan had zoveel euro's in de meter gegooid dat wij er niets in hoefden te doen.
Inderdaad mooie nieuwe rustige open camperplaats, daardoor misschien wat minder privacy. Vlakke plaatsen op grind. 12 Euro wat je in een envelop kan doen in het kantoor. Wij waren hier drie dagen, geen eigenaren gezien. Wifi op bepaalde plekken niet optimaal, maar er is een soort tuinhuis/serre waar de ontvangst prima is en waar je tv kunt kijken. In de dagen dat wij er waren was de camperplaats vol.