@Gert-Schinkel

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een pareltje!! 👍4 Prachtige ruime plekken, geweldig uitzicht: vijver met eenden voor en paarden achter de camper, goede basisvoorzieningen! Goede uitvalsbasis voor fietsen/wandelen. Aardige, behulpzame beheerders, Dankjewel, Olga! We komen graag een keertje weer!

Genoten van verblijf op goed onderhouden cp / Rust• met ruime plaatsen, vriendelijke beheerders die je graag een inkijkje geven over hun melkveebedrijf! Goede voorzieningen, zelfs mogelijkheid tot gebruik van sauna! Lekker ambachtelijk ijs, goede uitvalsbasis voor wandelen en fietsen. Kort bij Vogelpark, Lutten, Hardenberg, genoeg te doen in de omgeving, of “koetjes kijken” vlak voor je camper. Aanrader👍Wij komen graag terug! Dank Hans & Herma!

Een mooie cp met een leuke indeling, waardoor je, als je dat wilt, snel contact kunt maken met andere camperaars. Net sanitairgebouw en loosfaciliteiten prima voor elkaar. Mooi startpunt voor wandel of fietsuitstapjes naar het gezellige Lonneker of Enschede. Gastvrije, behulpzame eigenaren, leuk proathuus met mogelijkheid om gekoelde frisdrankjes te kopen (leg € maar in t doosje!) of even iets in het vriesgedeelte te leggen. Topplek in favo-lijst

Een fijne, mooie, rustige plek om te staan! Aardige, behulpzame beheerders! Alles wat je als camperaar nodig hebt: verzorgen van cassettetoilet, grijs water, inname water en keuze voor afname stroom. Tevens mogelijkheid tot gebruik van toilet+douche. Er is een map voor handen met allerlei nuttige info mbt de omgeving: noodnummers, uit eten, boodschappen, fiets of wandelroutes die vrijwel OP de cp starten! wat wil je meer? Top!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Super mooie camperplaats. Ondanks de spoorlijn en windmolen die in de buurt zijn heerlijk rustig en alle benodigde voorzieningen aanwezig. Zeker een voorbeeld voor veel andere camperplaatsen.