@Gilly65
Prachtig gelegen camping direct naast waterpark Ocean Wave en het zeehondenreservaat. Het kleine stadje Norddeich met zijn gezellige restaurants en strand ligt ook op loopafstand. We komen al zo'n dertig jaar terug naar Norddeich.

Zeer mooi gelegen direct aan de Moezel-camping. Alles op loopafstand. Helaas hadden we pechhulp nodig. de camping was helemaal volgeboekt. De operators waren erg behulpzaam u. heeft ons veel geholpen. om te overnachten ondanks overbevolking op het plein. Heel erg bedankt
Bij toeval landden we op deze prachtig gelegen camping. Deze plaats is super georganiseerd. Bovendien is de prijs-prestatieverhouding prima! Schone sanitaire voorzieningen, zwembad, restaurant, broodservice en bushalte. Alles beschikbaar. Zeer vriendelijke operator. We zullen zeker terugkomen.
Super-pitch op een prachtige locatie midden in de jachthaven. Schone sanitaire voorzieningen. De douche kost € 0,50 voor 5 minuten extra. Op het veld is er een restaurant met een terras met uitzicht op de jachthaven. Het centrum met vele winkels ligt op ongeveer 1 km lopen. Helaas zijn er geen broodjes in de ochtend. 😢
Gilly65; mooie plek goede locatie om Bremerhaven te verkennen. Groundskeeper erg vriendelijk en behulpzaam. WC-systeem kan een modernisering gebruiken. Toch komen we graag terug. 🤣
Sitecode: 19130
Gilly65 Gelegen aan het meer zeer mooie parkeerplaats met schoon sanitair. Eten kraam op het veld. Broodjes kunnen telefonisch worden besteld (mobiel nummer van de bakker in de mededeling op het veld). Ander winkelplezier helaas een beetje ver. Betaling vindt plaats bij de automaat met pinpas of munten. We komen zeker terug 👍
Sitecode: 20234
Gilly juni 2018 Super Place. Met alles wat het camperhartje begeert. De toiletten zijn zeer goed onderhouden u. schoon. Uitzonderlijk behulpzame operator. je erg meegaand. Deze plaats kan alleen worden aanbevolen. Gelukkig weer
juni 2018. Zeer mooie cp met elektriciteit (als je geluk hebt). Direct aan het strand en dicht bij de stad. Geweldig voor een tussenstop met uitzicht op de kliffen. Bakker en centrum op loopafstand.
juni 2018. Wie van eenvoudige campings op een rustige locatie houdt is op de juiste plaats. In de buurt van het strand. We hebben deze plaats al beoordeeld. Sinds dit jaar is er een nieuwe en behulpzame, vriendelijke beheerder. In het kleine dorp is er een bakker en een kleine supermarkt. Douches een beetje gedateerd, maar schoon
juni 2018. Parking bevindt zich direct aan de jachthaven. Het mooie stadje Honfleur ligt op loopafstand. 's Morgens broodjesservice 👍. Helaas geen douches. Je kunt gewoon niet altijd alles hebben.
2018/06/10. Zeer mooie camping met uitzicht op de zee in de verte en op de Cap Blanc-Nez. Mooie locatie om het strand met de kliffen te zien. De sanitaire voorzieningen zijn erg schoon. Baguettes kunnen worden besteld. Altijd een bezoek waard om de omgeving te verkennen.
Gilly 07.05.2018 Super Pitch Alles incl. Wat de WoMo-coureur nodig heeft. Zeer vriendelijk personeel. Douches u. Toilet is heel schoon. we waren al hier. altijd graag terugkomen. 👍
Eenvoudige, maar zeer mooie camping. Grote plaatsen. Super strand op slechts 100 meter van de camping. Uiterst vriendelijk beheerder. We komen graag weer. 👍😊
Sitecode: 20731
We zijn erg laat gearriveerd hier in de avond. De operator was zo vriendelijk en heeft ons op dit late uur toegelaten. We waren blij !!! 😊 We rijden sinds 1988 en camper. zelden zo'n verzorgde veld met zo schoon u. super ingerichte sanitaire voorzieningen gevonden. De prijs is redelijk. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gilly Pitch goede locatie aan de Rijn. Douches gg. Toeslag op het aangrenzende (veel te duur) Camping mogelijk. Zelfs afvalverwijdering alleen gg. Toeslag op de camping. Geen afval containers op het veld. De 4 sterren net voor de locatie aan de Rijn.
Prachtig gelegen parkeerplaats direct aan de Lahn. Zeer goed onderhouden toiletten met douches. het uitvoeren van goede manieren honden. Zou er een broodje dienst of bakkerij in de buurt, dan zou ik 10 punten. Graag weer. 👍👍👍
Locatie erg leuk en rustig. Direct aan het strand. Helaas, geen stroom (ik had in ieder geval geen). Voor ons, oke voor één nacht. De locatie op de kliffen is indrukwekkend.
Zeer mooie plaats met sani. Stroom. Centrale locatie. Niet ver van de stad.
Zeer mooie parkeerplaats grenst aan een prachtig park met uitzicht op het kasteel. Gratis Wi-Fi, douches en. WC. Rechts op de parkeerplaats is er een restaurant. Winkels in de buurt. Ideaal met een hond.
Sitecode: 20506
Mooie parkeerplaats in de jachthaven. Douches, etc. oke. 2 km wandelen naar het centrum. De groundskeeper was erg aardig voor ons en behulpzaam. Omdat we vast gereden waren, moesten we eruit getrokken worden met de tractor. Dat was snel en zonder problemen. Dat schijnt vaker te gebeuren 😀 blij !!!
Sitecode: 19667
Super plek net buiten het centrum van Utrecht. Het plein is met douche. zeer goed onderhouden. De operators zijn erg vriendelijk. Om Utrecht te bekijken, het beste: neem de camper naar een peri-urbane parkeren. Graag weer. 👍
Erg mooi centraal gelegen parkeerplaats met zeer schone toiletten en douches. We zullen terugkomen. 👍
Super leuke beheerder😀😀😄. Rustige locatie op het platteland. WIFI, douches, alles was geweldig! Dan nog een heerlijke welkomstgeschenk. Graag weer!
Ken de stad Trier al vele jaren. Ik kan alleen maar aansluiten bij de Italianen hier in het forum. Het is er allemaal, maar de camperplaats is niet erg uitnodigend. Nooit meer!