@Ginoboy
- 2019
De camperplaats is netjes onderhouden en biedt ruime staanplaatsen. Tijdens ons verblijf was het heerlijk rustig, mede doordat er weinig andere campers aanwezig waren. Een minpunt is de ligging aan een drukke baan. Het zou een grote meerwaarde zijn om het voorste gedeelte extra aan te planten met bomen of groen, zodat er meer een bosgevoel en extra privacy ontstaat. Verder zou het fijn zijn als water inbegrepen was in de prijs.
Zeer mooie, verzorgde camperplaats met ruime verharde staanplaatsen en extra grasperk. Alles netjes onderhouden. Ideaal voor wandelaars: veel knooppunten vertrekken in het dorp. Vriendelijke eigenares. Sanitair proper, dagelijks gereinigd, goede warme douches. Klein minpuntje: omkleedruimte wat krap. Eerlijke prijs. Aanrader!
Volledig nieuwe camperplaats met ruime verharde staanplaatsen en extra grasstrook. Rustig gelegen, heel proper en mooi sanitair. Douchewater mocht iets warmer zijn (niet zelf regelbaar). Met 6 douches voor 40 plaatsen kan het in het hoogseizoen toch nipt zijn. Veel wandelmogelijkheden in de buurt. Aanrader, we komen zeker terug . Super vriendelijke mensen .
Ruime, nette camperplaatsen voor €15 all-in. Douchen kan in het zwembad met betalingsbewijs. Dagelijks komt iemand langs om te innen. Mooie wandel- en fietsroutes vertrekken vanaf de camperplaats. Het stadje zelf sprak ons iets minder aan, maar de omgeving maakt veel goed.
een mooie plaats en vooral een zeer goede prijs! en je kan vanaf de camperplaats mooie wandelingen maken. en er is een bakkerij op amper 200 meter 👍👍👍
Sitecode: 42048
top locatie en de uitbaters zijn super toffe mensen ! wij komen zeker terug 👍👍👍