@Glenjewell
- 2019
Mooie ruime camping met zeer vriendelijke ontvangst, schaduw van de prachtige bomen met de bergen achter ASCI ondersteund
leuke kleine tussenstop met mooi uitzicht en goede schone faciliteiten - het restaurant is geweldig en serveert hun eigen vlees en groenten en hun eigen wijn - niet te missen
Hier in februari. Enorme parkeerplaats, sommige EHU beperkt tot 5 Ampère maar pot geluk als ze werken. Water was aan en afvalvoorzieningen. Geen flashsite maar we houden van honfleur zelf. Probeer de slagers naast de hoofdkerk (gerund door een jonge kerel genaamd Sabastian). De vintage bar is ook leuk.
Mooie plek als er een heldere nacht is of wat zon. Geweldig uitzicht, goed gespreid en erg mooi en eenvoudig. De wandeling terug uit het dorp levert het bier op. Geen voorzieningen echt maar toen we gingen was het toch gratis.
Netjes klein locatie. Kostte ons ongeveer 13 euro met 16 amp en ware faciliteiten - geen water hoor. Het is een uur lopen naar de Mont St Michele vanaf hier en een leuke supermarkt ongeveer 3 mijl ten oosten met water, diesel en voldoende RV-ruimte.