@Glenn82
- 2018
Wie hier 5 sterren toekent, woont waarschijnlijk in een appartement aan de autobahn! Gezien het geluidsniveau waarschijnlijk de slechtste plek die we ooit hebben gehad in de 4 jaar campergeschiedenis! Treinlawaai, autolawaai en jongeren met opgevoerde auto's op de parkeerplaats. Ik wilde gewoon een nacht blijven voor een PitStop!
Voor de doorvoer oké! WC en afvalverwerking beschikbaar! Gratis parkeren!
We verbleven er 2 dagen en het was heerlijk daar! Muggen zijn hier goed vertegenwoordigd! Ga direct aan het water staan! De veerboot stopt hier elke 30 minuten, anders is er niets te horen! Eigenaar spreekt alleen Zweeds. Leuk klein café naast de deur!
Pitch ligt aan de andere kant van het eiland! Parkeren gebeurt samen met caravan naar een prachtige plek! 'S Avonds is het stil, overdag veel verkeer. Kiosk, zandstrand met steiger! De kinderen hadden plezier! Kleine toeristen, veel Zweden ter plaatse! Veerboot is gratis! Leuk klein Zweeds eiland! Geen supermarkt beschikbaar, geen vers water en afvoer beschikbaar!
Geweldige plek! Geweldig uitzicht! Kiosk is ook beschikbaar! Helaas, alleen voor 5 campers!
Super kleine camping! Dicht bij de stad! Met de fiets naar de veerboot duurt het 5-7 minuten en je bent op het treinstation! Voor één nacht betaalden we 34 € zonder elektriciteit! 2 volwassenen + 2 kinderen! Voor een rondleiding door de stad op volgorde! Alles was hier heel schoon! U dient van tevoren een plaats te reserveren! Kom opnieuw!
Een goede parkeerplaats voor één nacht of gewoon om je camper te herbouwen! Trash / Chemistry / zoet water
Sitecode: 19022
Ging er voor een weekend! Leuke operator! Het veld ligt op een sportveld. Voetbalveld voor het veld! Skybar op het terrein. Brood service! SP voor de rivier! De plaats ligt in Neckertal! Fantastisch landschap. Kom opnieuw. Het is het beste om een stoel te reserveren. Negatief: pakketten! WoMo to WoMo! Weinig privacy, mooi zou een scheiding zijn met haag etc.
De standplaats voor 1-3 dagen is geweldig! Goede levering. Prijs 1 €. Zou terugkomen. Gratis Wi-Fi ook beschikbaar.
De hoofdweg gaat naast het plein. Ik vond het te hard daar! Liever een rustige vakantie! Goed was de nabijheid van de haven. Toiletverwijdering was heel exotisch. Zou alleen daar weer in geval van nood parkeren.
Sitecode: 20720
De camping is een goede speeltuin voor mij! De camping ligt direct aan de Oostzee. Vanaf het veld is het ongeveer 150 meter naar de Oostzee! De Oostzee is lang vlak en ideaal voor niet-zwemmers. Plant is vorig jaar gerenoveerd. Sanitaire voorzieningen schoon! Een aangrenzend Italiaans restaurant. Heb 70 € voor 2 dagen + elektriciteit 6 € (1 volwassene + 2 kinderen) betaald! Ben er voor de derde keer geweest!
De kleine camping betovert door zijn rust! De camperplaats was groot genoeg! Hebben 26 € voor 2 kinderen en een volwassene incl. Elektriciteit betaald. Speeltuin is prima! Een kleine vogelententoonstelling is ook beschikbaar, evenals een strandbar. Bij het afvalwaterstation, een uitbreiding van min. 5-6 m nodig. De Platzwärtin was leuk. Kom opnieuw
TOP ruimte voor een dag! 10 sterren Ik zou extra kracht hebben gegeven! Gratis en een bovenaanzicht van de bergen en de Weser! We gingen er met onze kinderen heen. Speeltuin ook top! Kom opnieuw!
Vond de camping voor de uitvoering te duur! 29 € voor 2 volwassenen + 2 kinderen met elektriciteit. Sanitaire installatie in reparatie! Container ingesteld! Watervoorziening uitgeschakeld en de toss werd afgeplakt! Afvalwater kan goed afvoeren! Het meer was goed. Maar vond de infrastructuur in de jaren.
SP gelegen naast een strandrestaurant! Met elektriciteit en belasting voor 3 personen per dag iets minder dan € 15 betaald! SP ligt aan de haven, naast een strand aan het meer! Strand is ideaal voor kinderen! Speeltuin op het strand! Onze kinderen hadden plezier! Douches en toiletten beschikbaar. Toegang tot internet alleen in de buurt van de strandbar.
Top SP! Aardige mensen en een mooie rustige landschap! Zal deze SP opnieuw benaderen!