@Globe-Vlothoer

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wie van het platteland en de buitenlucht houdt, voelt zich op zijn gemak op deze liefdevol aangelegde boerderij met boerderijwinkel, boerderijmuseum, speelvoorzieningen en nog veel meer. Noch de nabijgelegen luchthaven, noch het lawaai van de naburige boerderijen storen u. We hebben één ster afgetrokken vanwege het ontbrekende sanitairgebouw en het feit dat de verder moderne en schone toiletten vanaf 19.00 uur gesloten zijn.

Een kleine, fijne camping direct aan de dijk. U bevindt zich op slechts een steenworp afstand van het natuurlijke strand. Liefhebbers van rust en natuur zijn hier in goede handen. Wie plezier en spel nodig heeft, kan beter terecht op de naburige campings. De sanitaire voorzieningen waren nieuw en zeer schoon. De placeholders zijn vriendelijk en behulpzaam. We voelden ons zeer comfortabel. Reserveren is aan te raden, zeker in het hoogseizoen.

Kleine, maar fijne plek in een dorpslocatie direct aan het prachtige L'Etang de Stock. Zeer vriendelijk, Duitstalig management. Weinig (gemeenschappelijke) toiletten erg schoon. Alle beschikbare toevoer- en afvoeropties. Fietstochten in het heuvelachtige landschap met eBike ten zeerste aanbevolen (circuit des etangs).

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Idyllisch gelegen op een plateau kleine en liefdevol ontworpen camping in een herberg. Inn is niet altijd open. Zeer schoon en artistiek ontworpen, evenals hoogwaardige sanitaire voorzieningen. Levering en verwijdering op de plaats. Centrum om te winkelen maar niet toegankelijk zonder auto. Mooie omgeving om te wandelen in de krachtarena Gross-Gerungs. (Nog steeds) een geheime tip.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Rustig, wees in de herfstcamping, met restaurant. Goede en zeer schone toiletten. Vriendelijke en behulpzame receptie. Receptie gesloten tijdens de lunch. Prachtige omgeving voor wandelingen en fietstochten tussen wijngaarden en weilanden. Geen toegang tot het meer, maar zwemparadijs verbonden.