@GoHarry
Top camping voor gezinnen. Goede voorzieningen. Genoten van het zwembad. Met de fiets zo in het dorpje Levico. Supermarkt dichtbij.
De camping ligt bovenop een berg en ook op de camping zelf veel hoogteverschil. Vriendelijk personeel, goed Engels sprekend. Mooi zwembad, nu nog wat koud. Vanaf Pistoia kan je met de trein naar Florence, Pisa en Lucca. De camping rijdt je met een shuttlebus naar het station. Goed geregeld.
Prima doorreiscamping. Wel vrij duur voor de eenvoudigheid. Groen en rustig. Schoon sanitair en speelmogelijkheden voor kinderen. Zwembad was nog gesloten. Bakker en pizzeria op loopafstand.
Mooie camping, bij een prachtig meer. Luzern is een hele mooie stad, goed bereikbaar per fiets. Bij je verblijf zit een guestcard in waarmee je gratis met de bus kan. Ondanks een verbouwing een schoon en goed toiletgebouw.
Mooie camping. Reserveren is wel gewenst, op de camping zijn mooie plekken. Anders sta je voor de poort op camperplekken zonder stroom, dicht op elkaar. En met een treinspoor voor je deur (‘s nachts geen treinen). Zwembad is nog gesloten. ‘s Avonds pizza’s te bestellen in een gezellig restaurantje en ‘s morgens lekkere broodjes.
Vriendelijk ontvangen. Camping wat moeilijk bereikbaar, Google maps leidt naar het verkeerde adres. Via andere navigatie zou het wel moeten lukken, aldus de eigenaar. Schoon sanitair. Mooie plek aan het water.