@Gon&Rob

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 2 maanden geleden

blijft een prachtige cp maar de prijs is wel erg omhoog gegaan je betaalt nu per nacht 2 pers 27.10 inclusief stroom de toeristen belasting is om hoog gegaan

Een locatie beoordeeldβ€”11 maanden geleden

super cp heerlijk in de natuur wakker worden door de vogels mooi om te fietsen ruime plekken wat wil een mens nog meer

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

wat een mooie cp heerlijk rustig en een prachtige fiets omgeving er komen nog wat aanpassingen maar zo is hij prima πŸ‘

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

naar deze cp gereden slagboom stond open denk kapot ziet er een beetje uit of het toch niet zo veilig is ook langs een drukke weg wij zijn maar door gereden jammer

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

grote camping maar kom niet te vroeg want dan zijn ze toch niet zo vriendelijk want vanaf 12 uur ben je eigenlijk pas welkom dus veel vrije plekken toen we kwamen maar er was volgens de mevrouw geen keuze dus een toch wat kleine plek sani is niet zo schoon als dat iedereen zegt hier jammer

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

een hele drukke plek er staat 20 plekken maar er staan er nu 30 ongelofelijk komen er steeds meer binnen we staan en morgen met gierende banden weer weg hier jammer dat mensen maar blijven proppen vol is vol en de automaat blijft maar kaartjes geven

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

zonde van deze plek slecht onderhouden ziet er een beetje vervallen uit op de foto's op de site ziet ie er top uit wel heel rustig en zwembad naast de cp niet gratis

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

dit is wat een cp moet zijn geen poespas geen gezette tijden geen sani hebben we zelf een omgeving waar je niet uitgefiest bent en zelfs een leuke Roofvogeltuin op fietsafstand de Havikshof en dat is weer vlakbij landgoed Klarenbeek een top plek komen graag nog eens terug

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

wat een mooie cp wc helaas zeker niet schoon maar die hebben we zelf verder heel rustig hier en mooie omgeving

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 3 jaar geleden

heerlijk plek om te staan aan het water veel vogel geluiden en met geluk s avonds een voorbij zwemmende bever mooie fiets omgeving

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 3 jaar geleden

wat een mooi plekje ruime plekken behulpzame eigenaar wel wc geen douche maar dat hebben we natuurlijk zelf het is er weer 1 waar zeker nog eens terug komen en je kan hier heerlijk fietsen en winkels op kleine afstand

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 3 jaar geleden

wat een top plek gelegen aan de Pan waar heerlijk kan wandelen en fietsen zeer behulpzame eigenaars en wild spotten kan je hier zeker ook heel goed

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

weer een top weekend gehad hier ruime plekken zeer behulpzaam super omgeving heerlijk fietsen wat wil een mens nog meer

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 5 jaar geleden

erg mooi cp genoeg ruimte en rust komen zeker nog maals terug omgeving ook super om te fietsen gon&rob

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

prima plek heel ruim voor mij iets te ruim wat planten zou al wat gezelliger aan doen sanitair prima

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 6 jaar geleden

super plek rust ruimte mooie fiets omgeving een aanrader john en Astrid julie hebben het goed voor elkaar, komen zeker graag terug

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 6 jaar geleden

een prima nieuwe plek heeft alles goed voor elkaar mooie ruime plekken zeer vriendelijk mooi fiets omgeving aanrader

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

Het is een prima plek, jammer dat de havenmeester zegt u kunt gaan staan waar u wil en dan 4 x moeten verplaatsen. Nee zo kan het niet, nee zo mag het niet, want er moeten er nog een paar tussen passen wat dan wel heel erg krap zou worden. CP is volgens mij ook voor campers en niet voor caravans; jammer strepen op de grond zou meer duidelijkheid geven voor de mensen.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

Een super mooie en schone cp, zelfs fietsen gratis te leen, waar maak je dat nog mee.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

Prima plek voor een rustige overnachting,niets mis mee.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

wat een aanrader deze plek een super vriendelijk ontvangt we zijden dat wel wilde fietsen er werden gelijk kaarten gehaald en tips gegeven en dan niet te vergeten de eitjes πŸ“πŸ“ die we kregen zo netjes en schoon alles we komen zeker terug πŸ˜€πŸ˜€πŸ‘πŸ‘

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

Wat een mooi plekje heerlijk rustig, super schoon, eigenaren waren er niet maar de traditie koffie drinken werd wel in stand gehouden door de vriendelijke vervanging. Goed fiets gebied en je kan nu van kersen kraam naar kersen kraam

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

Weer een prima cp, Giethoorn op fietsafstand en de omgeving ook leuk fietsen. Geen zin om te koken dus friet bestelling doorgegeven en er wordt op de afgesproken tijd heerlijke patat geleverd bij de camper. ga zo door.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Een zeer nette en vriendelijke CP, niets op aan te merken. Onze ervaring met een cp is ons super bevallen.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Een super mooie plek om te staan, snap dat er mensen gewoon gaan wachten tot je weg gaat. Het is er schoon, we stonden hΓ­er met heel mooi weer, het ultieme vacantie gevoel heb je hier zeker.