@GorivanLoon
- 2008
Een prachtige plek om te staan tussen de druiven ranken. De camper plaats is keurig aangelegd en onderhouden. Het sanitair is heel netjes en met een gezellig muziekje. Chris heeft ons zeer vriendelijk ontvangen en vertelde vol trots over de waterbron en zonnepanelen. In de omgeving is het heerlijk fietsen.
Een mooie landelijke camping met groene camperplaatsen. We zijn vriendelijk ontvangen. Het sanitair is keurig. Er is veel info over wat er in de buurt te zien en te doen is. Leuke en mooie omgeving om te fietsen. Wij hebben totaal geen overlast ervaren door het naastgelegen bedrijf.
Mooie sfeervolle camperplaats. Gezellige ligging aan de haven. Een jonge eigenaar die zijn uiterste best voor je doet en een praatje maakt. Er wordt volop gewerkt om alles nog beter te maken. Nette sanitaire voorzieningen. Let op: (nog) geen gelegenheid om de chemische toilet te legen.
een mooie ruime camperplaats met hele nette en goede voorzieningen. vriendelijke eigenaren. het nabij geleden natuurgebied de Schapendobbe (op loopafstand) is echt prachtig! perfecte uitvalsbasis om te fietsen in de mooie omgeving.
Prachtige plaats aan het water. De sanitaire voorzieningen zijn erg netjes en schoon. Douchen met muntje (kost 50 cent). Zeer vriendelijke havenmeester en ook zijn vrouw is erg betrokken. Voor kinderen een erg leuke plaats met speelgelegenheid. Mooie omgeving om te fietsen. Sneek en Joure zijn leuke plaatsen om te bezoeken en op fietsafstand.
Perfecte locatie voor een bezoek aan de stad. Vriendelijk ontvangst. Luifel is geen probleem zo lang de buren er geen last van hebben. Prima sanitair. Jammer van het uitzicht idd maar vanaf het terras wat voor alle camperaars toegankelijk is kijk je lekker uit over de haven.