@Goudenkoets24

Wat een fantastische plek. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Toiletten en douches zijn schoon. Mooie omgeving om te fietsen.

2 nachten op de camperplek gestaan wat een mooie verharde plaatsen en stroompunt en waterkraantje op iedere plek. Goede gratis wifi super. En wat een vriendelijke Nieuw eigenaren. en ze hebben ook 8 B&B huisjes op het terrein. Als je wilt kun je ook het ontbijt in de ontbijtzaal mee doen. (super gezellige ruimte en lekker eten) Ook kun je er heerlijk lunche of borrelen. Je kunt er ook fantastisch fietsen wij komen zeker terug

Wat een heerlijke grote camper plaatsen en een oase van rust. Zeer vriendelijke eigenaren. Schoon sanitaire voorzieningen. En mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Wilde eigenlijk 6 sterren geven maar dat kan niet. Wij komen hier zeker terug
Afgelopen weekend op deze prachtige plek gestaan. Wat een rust. Mooie ruime plek. Schoon sanitair. Je loop zo de heide op of je maakt een mooie fietstocht. Heerlijke pizza besteld bij de Bistro zeker een aanrader en het toetje met gefrituurd bladerdeeg en ijs 😋 Enige minpuntje wat ik zou hebben is het hoofdpad dit is een grindpad en dat is wat lastiger als je soms wat meer moeite hebt met lopen. Wij komen zeker nog eens terug.
Echt een aanrader. Wij komen zeker terug. Vriendelijke eigenaar, schoon sanitair, mooie plekken.