@Groothuismink
- 2014
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Sitecode: 197896
Mooie camping in een mooi gebied voor wintersport en wandelen in de bergen Plaatsen vlak, camping heeft meerdere terrassen Prijs camping is inclusief toegang kabelbanen en bus Na reserveren uitgebreide informatie over camping en andere nuttige informatie via mail Personeel erg vriendelijk
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Mooie camping, sanitair prima, restaurant prima Plaatsen goed Fietsen naar de Bodensee goed te doen, vanaf Salem goede bewegwijzering
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Fantastische camping gelegen op centrale plek in de Elzas , colmar en andere plaatsen goed met fiets te bezichtigen. Plekken zijn ruim, sanitair prima, altijd schoon. Elke dag foodtruck aanwezig
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Mooie camperplaats Geen toilet wel een douche 1 euro voor 5 minuten 11 euro voor een nacht stroom tegen betaling
Juni 2026
wat een leuke kleine camping op het platteland prima plaatsen sanitair schoon douche water warm zwembad klein maar verder ok, wordt elke dag schoongemaakt fietsen naar Ravenna goed te doen personeel vriendelijk en behulpzaam
Sitecode: 72058
wat een mooie camping, klein maar àlles wat je nodig hebt mooi sanitair gebouw, goed warm water leuk zwembad alles schoon en goed onderhouden hier komen wij weer
mooie kleine camping ACSI geaccepteerd Goed en schoon sanitair wij komen hier weer
andere recensies kloppen alleen is het sanitair niet meer gedateerd het is allemaal vernieuwd het sanitair krijgt nu 5 sterren
Mei 2026
superplaats, vlakbij centrum grote plekken
April 2026
mooie grote plekken broodjes service prima sanitair prima vriendelijke eigenaar aanrader