@Grumpy-Camper
Een stoel kost nu 6,50 euro, te betalen bij de automaat met muntgeld. Kaartfunctie werkt niet. Nu ongeveer 22 plaatsen. Een plaats is nu 6,50 euro te betalen bij de automaat met munten. Kaartfunctie werkt niet. Nu ongeveer 22 plaatsen.
26 euro per nacht op een standaardplaats met twee volwassenen. Niemand bij de receptie, alles is gesloten. Wil je toch op de camping, dan moet je vooraf online reserveren en ontvang je een code om toegang te krijgen. Houd er rekening mee dat u uw eigen internettoegang nodig heeft om te boeken. Lijkt duur als alles gesloten is - vreemd omdat het hoogseizoen is en hotel, glamping en kamperen leeg is!!!
Dit is GEEN camping. Het is een opslagplaats voor auto's, bestelwagens, boten, campers en caravans. Ik raad je af om hier te slapen vanwege de 24/7 toegang door respectloze mannen. We werden 's nachts gewekt door een groep mensen die voertuigen bewogen en rond onze camper liepen. Er is geen beveiliging ter plaatse en voelt niet veilig
Onze favoriete laatste stop voordat we de veerboot pakken. Leuke kleine stad om naar toe te lopen met bars en een supermarkt. Je kunt vanuit de stad een bus naar Lograno nemen, wat we regelmatig doen. Koop buskaartje op bus.
Altijd gesloten tijdens de wintermaanden wanneer we het hebben geprobeerd, zelfs als het is geadverteerd als "open".
We verbleven hier toen het open was tijdens de winter. Alle plaatsen zijn erg donker vanwege zware bomen. Doucheblok is in de open lucht. Echt onhandige ongemarkeerde plaatsen. Ik kan zien waarom het niet vaak wordt gebruikt, slechts vier campers ter plaatse wanneer overal anders het druk was. De stad is prachtig, geen wilde camping toegestaan, dus een nieuwe of bijgewerkte site zou leuk zijn. Misschien leuk in de zomer om koel maar vreselijk te blijven tijdens de winter.
Hier verbleven voor een paar dagen. Meestal statica nu. Werden bijna geraakt door een bouw bulldozer aangezien zij het zwembad opnieuw opbouwden toen ik daar was - zo verder gegaan. Alleen op het verkeerde moment op het verkeerde moment. Anders dan dat, leek erg leuk.
Sitecode: 19412
Niet geschikt voor grote booreilanden, aangezien de meeste plaatsen 6 m zijn - overhang op uw eigen risico, een paar "ongelukken" gezien. Geen probleem voor ons omdat we klein zijn in vergelijking met sommige van de enorme platforms. Dat is het enige negatieve dat je moet zeggen, behalve dat, perfect.
Sitecode: 20310
Oké voor één nacht. Niet echt ons ding - alleen woestenij met waterverwijdering, geen beveiliging. Bars zijn een beetje saai maar dienen hun doel. Er is niet veel anders te doen. Ik veronderstel dat je voor 6 € per nacht niet kunt mopperen !!!
Kleine plaatsen. Dient voor het doel om via de fietsroute de stad in te komen. Een lange wandeling anders.
Goede punten ... Het is gratis en in de buurt van het strand. Leuk als je dicht bij je busje wilt blijven en van het strand wilt genieten. Slechte punten ... De politie zal je helpen als ze een kampeeractiviteit zien, inclusief stoelen. Ook is gewaarschuwd om weg te blijven staan van smerig uitziende campers, blijkbaar Roemeens die je zal beroven als je je busje verlaat. Geen idee of dit waar is, precies wat mij is verteld.
Goede punten ... Goede standplaatsen zonder schaduw - goed voor winterverblijf. Mooie rustige omgeving. Schone toiletten en douches. Vriendelijke eigenaren. Slechte punten ... Een klein doucheblok / hut. Geen afvalbakken dus je moet je eigen afval meenemen. Je hebt een auto nodig om ergens te komen. Geen gedefinieerde wandelingen om te wandelen. Duur met 20 € voor de basissite, inclusief elektrisch. 1 € extra voor WiFi.
Locatie uitstekend. Faciliteiten niet zo geweldig. Eén toiletblok maar groot genoeg, eigen toiletpapier en zeep vereist. Alle zonnige plaatsen worden ingenomen door permanente campers. Sommige plaatsen zijn permanent donker.
Meer van een traditionele site. Heeft alles wat je nodig hebt. U kunt naar de stad lopen waar zich een paar bars en een supermarkt bevinden. Je hebt een cyclus nodig om overal te bezoeken. WiFi is € 1,50 per dag.