@GrumpyTransit
- 2019
Mooie rustige camping, veel groen en keuze uit plaats <100 m2 of >100m2. wij betaalden €17,70 voor 2 personen incl stroom voor een grote plaats per nacht. Wilden 1 nacht blijven maar zijn er uiteindelijk 4 gebleven. Broodjesservice aanwezig. Warme douches en afwas. Pizzatruck op zaterdagavond. Wij bezochten La Roche Bernard, Pénestin, Guérande en de zoutmoerassen tot Le Croisic (met motorscooter)
Wij sluiten ons aan bij alle eerdere positieve reviews. Deze camping is een juweeltje. Rust en ruimte, uitzicht op de natuur om je heen, en toch een stadje dichtbij waar alles is wat je nodig kunt hebben. Eigenaar Lionel is elke dag vol passie bezig de camping te onderhouden en te verbeteren. Ik heb zelden zo’n gedreven en vriendelijk persoon ontmoet. Je zult geen spijt krijgen van je verblijf hier.
Schitterend uitzicht en rust. Alles prima zoals hiervoor beschreven. Enige minpunt vind ik dat de in het dorp aangegeven wandelroutes doodlopen in de wildernis. De douches zouden een paar plankjes kunnen gebruiken om je shampoo op te zetten, en een haakje om kleding aan te hangen.
Echt een rustpunt voor ons, helemaal omdat we het geluk hadden direct aan het meer te kunnen staan. We zijn daarom langer gebleven dan we eerst dachten. Er is sterk niveau verschil dus je moet goed ter been zijn voor deze camping. Prima en schoon sanitair met de Zweedse gewoonte van schoenen uit bij de deur, dus badslippers meenemen. Tiveden nationaal park is geweldig om te hiken. Coop en ICA supermarkten op kleine afstand in Karlsborg.
Hele fijne camping, super netjes en verzorgd. Hele aardige en behulpzame beheerders. De camping ligt aan een stuk bos en je kunt een paar leuke wandelingen maken naar zee of naar het haventje.
Geweldige camping, alles nieuw, netjes en goed verzorgd. Direct aan een meer met erg net zandstrandje en - heel slim- een apart plekje voor honden om in het water te kunnen. Op en top vriendelijke beheerders. Tip: Let bij het uitzoeken van je pitch op waar de zon ondergaat, dan heb je elke avond een schitterend schouwspel.
Een leuke camping bij een meer waar het goed toeven is. Een beetje extra aandacht voor bv het vullen van de grote kuilen in sommige pitches zou het nog beter maken. Wat ik jammer vond is dat Ben bij aankomst een preek afstak over vakantie hufters. Totaal ongepast en onbegrijpelijk wat hier mee bereikt moest worden.
Leuke camping langs een weg, toch ‘s nachts rustig geslapen. Vriendelijke ontvangst die een plekje voor ons regelde terwijl de camping eigenlijk vol was. Heerlijke douches en alles goed schoon. Perfect om het mooie stadje Rothenburg te bezoeken.
Sitecode: 12046
Op 17 juni was het hier erg druk (Duitse feestdag blijkbaar), toch super rustig geslapen en heerlijk gegeten in het restaurant. De eigenaar is een komiek, de harmonica speler een artiest! Het personeel bleef heel vriendelijk ondanks de drukte. Er mogen hier geen honden komen en dat is geweldig! Alles prettig geprijsd!
Heerlijk rustige plek aan de rivier, die momenteel omgevormd wordt van camping naar camperpark. De dame van de gemeente Vianden en de schoonmaak dame zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Het sanitair gebouw is heel netjes en schoon. Wij komen zeker terug!
Let op aub: Is nog dicht wegens ziekte eigenaren. Dat weet ik omdat er gewoon op email gereageerd wordt, onnodig dus om daarom meteen een slechte review te geven. Zodra de heren weer open zijn dan gaan we er weer heen, super mooi plekje.