@Guimo87
Heel mooie, moderne, rustige camping. Wij waren er werkelijk helemaal alleen. Uitstekende faciliteiten. Mooie bosrijke omgeving. Een aanrader.
Prima plek om te overnachten. Geen faciliteiten. Wel een restaurant met wc, maar die is alleen overdag open. Als je geluk hebt is het helder en kun je genieten van een prachtig uitzicht over de vogezen. Je kunt zelfs het zwarte woud en de alpen dan zien. Vlakbij is er een wandelroute naar de grand ballon, een luchtverkeersleidingsradarkoepel (mooi woord voor galgje) met panoramaterras. Het uitzicht is daar nog mooier!
Prachtige locatie! Pitch aan het meer. Superschone faciliteiten. Vriendelijke en behulpzame hosts. En vooral rustig (in het naseizoen dan). Ideale plek om de omgeving vanuit te ontdekken. Op 20 minuten afstand pak je de boot die het meer rondvaart. Een ervaring op zich! De boot kan wel druk zijn met fans van de serie Crash Landing On You. Die is daar aan het meer in Iseltwald gefilmd.
Heerlijk rustige plek. Heeft een servicepunt dat een beetje ongelukkig geplaatst is. Midden op de weg zodat niemand er meer langs kan als je bezig bent. Vervelend, maar voor de prijs zeker acceptabel. Het dorpje is een beetje uitgestorven, maar er zijn wel wat hotels met restaurants op loopafstand. Voor boodschappen zul je wat verder moeten. Prima om hier op doorreis te overnachten!
Heel rustige plek, toen wij er waren althans (begin oktober). Ligt aan een mooie wandelroute naar een waterval. Geen voorzieningen, maar wel mooie natuur om je heen. Van de weg waar het aan ligt heb je weinig last. Er stonden wel borden toen wij er waren dat je er vanaf 8 oktober 2025 niet meer kon parkeren. Er stond niet bij waarom of hoe lang, maar houd er rekening mee.