@Guus-Ellen
- 2015
Ondanks dat het zondag was waarop de receptie gesloten was werden we toch persoonlijk en gastvrij ontvangen. Mooie ruime plaatsen en prima sanitair.Voor herhaling vatbaar.
Sitecode: 91926
Op zich prima camping maar bijna 5 is wat overdreven. Sanitair is wat krap en compact ( alles in een ruimte), her en der wat onderhoudsdingetjes op terrein. Management is weinig zichtbaar.
Prima camping . Ruime camperplaats. Alles goed georganiseerd. Overal schoon (terrein en sanitair). Zeer flexibel en meedenkend personeel bij het boeken . Ligging perfect je bent zo op de fiets op strand Scheveningen, Madurodam en centrum Den Haag.
Inderdaad een prachtige plek . Intake computer werkte feilloos en zelfs in het Nederlands . Vlak bij de afslag naar de D weg ca 500 m is een grote Intermarche ( gekomen?). Leuk stadje ook ca 3 km.
Aan eerdere reviews niets toe te voegen. Nog steeds geen faciliteiten. Alleen lijkt het er op dat dit een betaalde locatie gaat worden. Er zijn betaalzuilen geïnstalleerd die nog niet functioneren.
Inmiddels is er weer een werkende waterleiding. Alle verzorging is mogelijk wc en grijs water storten en water tanken. Voldoende afvalcontainers. Fantastische gratis plaats om stadje en paleis te bezoeken.
Prima camping meeste wat geschreven is klopt wel. De prijs is alleen geen €35 per nacht. Wij betaalden kr 624 voor camper 2 personen en stroom. Op credit cardioloog afrekening staat €27.-. Aan het meer is een leuke bar met strandstoelen en goedkoop bier. Zwemmen kan ook. Naar stadje na camping rechts en bij dierenpark weer rechts. Prachtige vlakke weg van ca 2.5 km door bos. Daar beginnen ook de fietsroutes.
Het sanitair lijkt vernieuwd ziet er keurig uit. Ook hier moet wel weer contant betaald worden geen pin aanwezig. We betaalden met stroom kr 670 per nacht. Fors voor wat je krijgt maar dat lijkt in heel Tsjechië het issue. Grasmat is keurig alleen blijft het gemaaide gras liggen. Ideale plek om via mooi fietspad naar Cesky Krumlov te fietsen. Inderdaad een van de mooiste stadjes van Tsjechië.
Prima camping nog heel rustig in juni. Sanitair mooiste wat we in Tsjechië zagen en superschoon.We betaalden voor 2 en elektriciteit kr 1280. Dit was excl. belasting.Alleen jammer van de douche deze kost 20kr en duurt maar kort en werkt niet probleemloos. Campervul /loos prima in orde. Het plaatsje is heel mooi en genoeg fietsmogelijkheden. Ook over het ontwerp had beter nagedacht kunnen worden je loopt steeds om het veld heen naar toil
Situatie is inmiddels anders. Er is een enorm camperterrein naast de reguliere parkeerplaats. Stroom en water aanwezig. Geen afstortpunten ontdekt. Ook toilet en douche unit aanwezig was redelijk schoon. Kosten Zlt 99. Betalen is beetje lastig om de button Engels niet goed werkt maar parkeerwachter helpt wel. Overdag veel herrie van park avond en nacht rustig.
Blijft inderdaad prijzig. Wij betaalden ca €35 per nacht met elektra. Neem voor trip naar Krakau fietspad over de brug net een iets mooiere tocht. Bij kasteel weer brug over. Als je de doorgaande weg bij benzinestation ca 200 meter doorrijdt is er een klein winkelcentrum met een Biedronka supermarkt met heerlijk brood. Enkele minuten fietsen van de camping zelfs te lopen.
Het blijft bijzonder die prijzen. We betaalden in juni 23 dag 1 30zlt. Dag 2 vetrokken we binnen 24 uur en moesten weer 30zlt betalen omdat dat het bedrag was voor 10 uren. We gebruikten wel in de nacht elektriciteit maar daar is niet naar gevraagd. De elektra punten zitten op de randen daar waar lantaarnpalen staan. Wij stonden vlak voor pizzarestaurant. Prima stille plaats in de nacht.
camping was vandaag 7-5 blijkbaar gesloten. Er stonden wel wat caravans maar de receptie was gesloopt en ook aan toiletgebouwen wordt gewerkt. Er was niemand en er staat veel bouwmateriaal. Terrein ziet er keurig uit.
Prima camping. Misschien niet speciaal gericht op campers maar fijn om te verblijven. Zeer ruim en luxe sanitair badkamers met wastafel en douche alles heel schoon. Receptie heel vriendelijk en servicegericht, je wordt rondgereden om plaats uit te zoeken. Ligging vlak bij fietspad rondom het meer. Annecy is 15 km vlak fietsen. Restaurant op camping is prima.