@H&M06

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Sitecode: 19237

Fantastische nieuwe camperplaats met uitzicht op middeleeuws kasteel van Frias. Kasteel kun je bezoeken voor 2,- pp. prachtig uitzicht vanaf de toren. Op minder dan 10 min lopen bakker en slager. Voor toilet en douche scan je een QR-code en dan krijg je een toegangscode voor het sanitairgebouw.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Super leuke plek in een haventje, met aan de ene kant de boten en aan de ander kant de rivier. Plek om bij je camper je tafel en stoelen neer te zetten. Douche en toilet aanwezig. Op 250 meter bushalte naar het centrum van Sevilla. Als je aankomt aanbellen bij de poort, dan kun je doorrijden naar het kantoor en krijg je een plek toegewezen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima camperplaats om om Pilzen te bezoeken. Bus naast de camperplek. Bij mooi weer zwemmen in het meertje. Je kunt gebruikmaken van de wc van Skodaland (speeltuin met Ping Pong, midgetgolf, waterfietsen, springkussen, volleybal etc)

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima camping om Praag te bezoeken. Tramhalte om de hoek. Vriendelijke ontvangst. Wij probeerden op 1 mei zonder reservering een plek te krijgen, we moesten even op de parkeerplaats wachten, konden ondertussen aan de stroom, terwijl de eigenaar een plek voor ons ging regelen. Het was heel druk, maar je hebt wel plek voor je tafel/luifel. Langs drukke weg met veel verkeer, maar wat wil je in een stad.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Eind april is het hier rustig. Er is nog niet veel open, maar de camping is prima, sanitair ook. Zwemmen in het meertje. dorpje met supermarkt op 3,5 km. (2 nachten camper 2 volw, 2 kind, elektra en houtbox 1800 CZK). Onderweg naar de camping hebben we de camper geparkeerd op de parkeerplaats van Prachovsky Skaly (500 CZK) en vandaaruit de rotsen verkend. Aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Vriendelijke mensen, behulpzaam ook. Prima sanitair. Plekken ruim genoeg om voor de kinderen een klein tentje op te zetten. Dichtbij zee, waar je heerlijk vis en schelpjes kunt eten. Goede verbinding met Porto.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

France Passion locatie, zoals kamperen bij de boer in NL. Water en toilet aanwezig, lozen afvalwater, chemisch toilet en electra niet aanwezig (ook niet gezocht of gevraagd, was niet nodig). Leuk familiebedrijf, geitenboerderij met een winkeltje. Geiten zijn te bezoeken en je kunt zelfs helpen met melken. Grasveld is netjes en vlak, met picknickbanken. Super plek, vriendelijke mensen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prachtige omgeving, schitterend uitzicht. De camping is heel groot en met glampingtenten, persoonlijk houd ik daar niet zo van. Verder prima voorzieningen. Het pad naar het strand is momenteel gesloten vanwege werkzaamheden. Wij betaalden €39,- voor één nacht (camper, 2 volw, 2 kind en stroom)

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Camping aan zee, pad door de duinen naar breed zandstrand. Fietsen naar Aveiro goed te doen (13 km). Camping is wat gedateerd, maar prima. Aardige mensen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Paradijs! Om te beginnen super lieve en gastvrije eigenaars. Spreken Nederlands. Fantastisch mooie tuin met zwembad. Uitzicht over de heuvels. Op loopafstand van het supermarktje in het dorp. Mooie wandeltocht naar de rivier, klim terug omhoog is goed te doen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wat een mooie plek! Bovenop een berg (met onze camper van 6.85m prima te doen), bij een wijnhuis. Prachtige tuin, fantastisch uitzicht, vriendelijke eigenaar, lekkere wijn. Prima sanitair

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Leuke plek op loopafstand van het stadje. Vriendelijke eigenaar. Sanitair gedateerd, maar schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima nette camperplaats voor doorreis. 5 minuten lopen naar het strand. Handig systeem: betalen en dan gaat de slagboom open. Je schijnt gebruik te kunnen maken van de faciliteiten van de camping, maar die was nog niet open. Wel water en loosplaats.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. Vijf ruime camperplaatsen in een klein haventje. Uitzicht op de Westerschelde. Prima sanitair in oud havenhuisje. Rustige plek

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Super vriendelijke ontvangst op het terrein van een fruitteler. Mooie, ruime plekken en schoon, luxe sanitair. De landgoedwinkel op het terrein heeft een enorm uitgebreid assortiment groente, fruit, zuivel, vlees, honing en nog veel meer. Op 3 km van de mosselputten van Yerseke. Aanrader!