@H-E-J-H
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2018
- Volkswagen Anders Anders
- Buscamper
Gezellige en vrije camping, goede vibe en goede schaduwrijke plaatsen. Sanitair kan beter.
prima camping, nieuw sanitair, mooie bebouwing, speeltuin, zwembad en meertje. voor elk wat wils… goede kwaliteit, ook redelijk aan de prijs
We hebben ons vermaakt en een leuk verblijf gehad!! Toiletten degelijk en nieuw. Genoeg te doen voor de kinderen.
Goede camping met grote vlakke plaatsen. Op terrassen maar ook op een veld. Ook stacaravans aanwezig. Leuk strandje met glijbaan.
Hele grote camping (ca. 2000 plekken). Weinig schaduw. Leuke speeltuin en zandstrandje. Ook een grote supermarkt. Goed Grieks restaurant. Schoon sanitair. Naar onze mening zeker niet gezellig en te massaal. (Wel relatief goedkoop €17 met kortingskaart in hoogseizoen).
Mooie nette camping (vlakke plaatsen) met kinderboerderij, speeltuintje en mooi zwembad. Schoon sanitair.
Prima camping aan riviertje met een erg leuk zwembad!
Goede camping! Druk en gezellig. Leuk animatie-team. Prijzig in het hoogseizoen en geen 'echt' strand.
Sitecode: 22058
Leuke camping in het Twentse land. Klein zwembadje en nog kleiner kinderbad. Mooie grote speeltuin (ook binnen). Tevens restaurant aanwezig. Gelegen in een wandelgebied.
Leuke gezellige camping. Vriendelijke (Nederlandse) eigenaars. Om te onthouden.
Prima doorreiscamping! Goed zwembad (met badmeester). De wc’s hebben alleen geen brillen.
Grote camping. Maar één nachtje gestaan.
Prima. Degelijke doorreiscamping. Plaatsen gescheiden door beukenhagen. Alles netjes, ook sanitair.
Camping is ok voor een nacht. De prijs/kwaliteitsverhouding is wel een beetje scheef. Wel een binnen- EN buitenbad, maar geen toiletpapier, zeep en warm water bij de afwas. Wel een mooi strandje!
Leuke kleinschalige camping. Prachtige ligging. Speelveldje naast de camping. Geen broodjes, wel lekkere wijn.
Camping zelf erg basic, maar sfeer erg leuk daarom het hoge cijfer! Aanrader om er een paar nachtjes te zijn. Wel veel vliegen (en lekker bier).
Chaotische camping, prachtig gelegen. De moeite waard!
Kleine, rustige, overzichtelijke camping. Mooi gelegen, schoon sanitair!
Prima camping! Alles klopt, fijne sfeer.
Lokatie erg gunstig! Zwembad naast de deur! Goede basis voor de omgeving en Ljubljana. Camping is erg basic.
Goede camping, met jacuzzi!! Speeltuin verouderd, wel mooi speelveld en tennisbaan!
Prima camping, alles er op en er aan, alleen een beetje duur (ca. €50,-). Weinig karakter. Wel een mooi zwembad (en zandbak).
Sitecode: 51939
Onderstaande is helemaal correct!!