@HM
- 2015
- Rapido 8066Df Ultimate
- 2025
- Integraal
Mooie rustige camperlaats op verharde grond ideaal in dit regenweer, sanitair heel netjes, gezellig fietscafe met gezellig terras die we jammer met dit regenweer niet konden gebruiken, komen zeker nog eens terug als de zon van de partij is.
Mooie camperplaats in een rustige omgeving, op site kan je zien of er nog plaats is, gemakkelijk zelf in te checken stroom apart te betalen voor de rest alles in de prijs inbegrepen, sanitair was heel netjes doe zeker zo verder, wij komen zeker nog terug.
Wat is het daar ongelooflijk rustig, heel vriendelijk uitbater sanitair was heel netjes, wel zijn er voor grote camper maar enkele plekjes beschikbaar, en die zijn boven met een prachtig uitzicht. Pennabilli is mooi om eens rond de wandelen, er is ook een mooi zwembad aanwezig. Jammer dat restaurant niet open was, misschien de volgende keer wel.
Mooie grote camping, dicht bij centrum van La Roch en Ardenne zeer vriendelijk personeel, mooie grote plaatsen, sanitair was heel netjes onderhouden water om te douchen lekker warm min puntje geen WC papier. Bij deze wil ik ook mijn respect delen met de mensen van het onderhoud die het zo proper mogelijk willen houden👍, jammer genoeg zijn er veel klanten op de camping die allergisch zijn aan een WC borstel, dat zijn er zonder respect 😡
Gezellige camping met mooi en net sanitair, vriendelijke eigenaars,lekker gegeten in restaurant voor mensen met kinderen er is ook een zwembad aanwezig en speeltuin, voor de honden is er zelfs sanitaire voorzieningen, voor ons waren er geen negatieve punten doe zo verder.
Camping in prachtig gebied wat een rust, mooie grote plaatsen, sanitair iets verouderd maar het was wel netjes, restaurant kon beter menu die uit stond kon je enkel in de namiddag eten maar was dan wel niet open daarom een vier.
Camperplaats op grote parking wel een apart gedeelte met sanizuil, elektriciteit vragen aan parkeerwachter, je kan direct centrum te voet binnen wandelen geen schaduw met deze temperaturen kan dat voor bepaalde personen een nadeel zijn wij hadden er geen last van. Voor ons is dit een toplocatie om stad te bezoeken.
Mooie rustige camping in oud Middeleeuws dorpje, 16,54€ betaald, vriendelijk onthaald sanitair was netjes, rustige omgeving lekker geslapen. Komen zeker nog terug.
Mooie camperplaats dicht bij centrum van Valencia, gemakkelijk met de fiets ernaar toe, zeer vriendelijke eigenaars die je bijstaan met alle info, sanitaire units waren heel netjes en lozen grijs water is nu ook perfect in orde dus bij deze verdienen jullie zeker de vijf sterren top.
Mooie camping vlakbij Toledo je kan er zelfs te voet naar toe, sanitair is ok maar deuren van douche en WC zijn dringend aan vernieuwing toe, betaalden 33€ met Acsi kaart valt mee voor camping dicht bij stad, lawaai van festival hadden we ook maar daar kan camping weinig aan doen.
Rustige plaats met alle voorzieningen, vriendelijke eigenaars leggen alles mooi uit en ook de weg naar Cambrils wel gemakkelijker via baan dan gravel weg via droog staande rivier, wij hadden totaal geen last van de honden en voelden ons veilig op afgesloten terrein, nog klein beetje opknap werk en dan 5 sterren doe zo verder komen zeker nog terug.
Mooie grote camping met grote plaatsen, veel sanitair en heel netjes betaalden 64€ voor 2 nachten met camper stroom en 2 personen 12€ alleen al voor stroom, brood te verkrijgen. Mooi zwembad wel geen gebruik van gemaakt.
Goede camping om Porto te bezoeken een kleine 8 km met de fiets via fietspad en veilige baan 34€ voor 2 nachten personeel was wel vriendelijk, en daar mee is alles gezegd, sanitair is niet meer van deze tijd voor wat het is was het wel proper en water was ook warm, toilet hebben we niet willen gebruiken.
Onze mooiste en beste plek in Portugal, Clara was heel vriendelijk en behulpzaam toen we aankwamen stonden er niet veel en we mochten kiezen waar we stonden, we kregen wel tips in verband met schaduw en zon, sanitair is gewoon top, er is een heel gezellige terras en er is brood te verkrijgen, gemakkelijk via achter uitgang naar basiliek met de vele trappen. Ooit komen we terug.
Eén woord prachtig, vriendelijke eigenaar de hele dag druk bezig om alles netjes te houden en daardoor is sanitair altijd proper, brood te verkrijgen en ondergrond in steentjes en mooi apart grasplein in midden van camperplaats om te relaxen. Aan de eigenaar doe zo verder top.
Stonden daar om San Sebastian te bezoeken toen we terug kwamen stond parking vol auto's er was een voetbal tornooi maar er stond niets van gemeld, we wilden vertrekken maar konden niet weg omdat ze gewoon veel te dicht stonden, geen oog dicht gedaan. Voor ons nooit meer.
Mooie plaats voor Bilbao te bezoeken, prachtig uitzicht op de stad, vriendelijke personeel, mooie vlakke plaatsen bus 58 stop bij camperplaats naar centrum 1€35 pp honden mogen niet mee op de bus, maar wel in hondenbuggy.
Camperplaats in centrum van Winterswijk stroom te betalen met muntjes en toilet kost 0,50€, goed voor een nacht na bezoek Obelink en Winterwijk, vorige review vind ik wat overdreven ja ze waren aan het werken maar het was zeker geen bouwwerf ze waren klinkers aan het herstellen moet ook gebeuren. Wij hebben hier rustig geslapen dank aan de beheerder voor deze camperplaats.
Bestaat niet meer slaap verbod zelfs parkeren verboden op groot grasplein.
Camperplaats aan golfbaan met stroom en toilet, er is water en de mogelijkheid om wc te ledigen, 200 zkr te betalen aan receptie golfclub, stonden hier de laatste avond in Zweden ferry op kleine 10min voor ons mooie plaats👍
Camperplaats met zeezicht 100kr te betalen aan betaalautomaat met Visa kaart gewone bankkaart ging niet, geen voorzieningen wel 2 dexie toiletten maar alles is beschikbaar in camper, zijn met de fiets naar Ales stenar geweest.
Grote camping maar wel duur 720 kr voor 2 nachten om op groot gras plein te staan met stroom, douchen zijn gratis sanitair was netjes, zijn naar deze camping moeten gaan omdat andere volzet was.
Mooie camperplaats aan haventje zicht op zee 250kron reserveren verplicht, mooi sanitair jammer toen wij daar stonden was er veel reuk hinder van de zee, mooi om te wandelen in natuurpark.
Mooie grote camping, heel rustig gelegen aan mooi groot meer, eigenaars heel vriendelijk sanitair zeer netjes 1€ om 5 min te douchen vinden we ook iets teveel, mooie wandel routes uitgestippeld door de eigenaar, alle voorzieningen om grijs water en wc te ledigen, je kan er ook bootjes en kano's huren, zorg dat je genoeg eten bij hebt ligt wat afgelegen dichtste winkel op 10 km, voor wie op zoek is naar rust echt aan te raden.
Gratis camperplaats aan meer, rustige plaats om te overnachten om dag er na naar de Kopermijn van Falun te gaan.
Mooi en rustige camping aan meer, sanitair wat verouderd maar heel netjes, eigenaars heel vriendelijk en behulpzaam broodjes te verkrijgen op de camping wat een zeer goed punt is. Doe zo verder Top.
Mooie rustige camperplaats niet ver van zee en tram, alleen jammer dat je al om 12u buiten moet op zondag terwijl er bijna niemand meer stond, sanitair was niet open wegens covid dus zou prijs een klein beetje mogen worden aangepast.
Mooie rustige camperplaats en zeer vriendelijke eigenaars mooie fietsroutes in de omgeving, sanitair kan ietsje properder camperplaats goed onderhouden, s'morgens verse broodjes beschikbaar en s'avonds ook lekker gegeten dus doe zo verder komen zeker nog terug.
Mooie rustige camping met grote plaatsen aan het water, sanitair heel proper alles volgens de regels voor covid 19, eigenaars doen heel goed hun best om camping super gezellig te maken en zijn bovendien heel vriendelijk en behulpzaam komen er zeker terug.
Zeer mooie camperplaats met grote plaatsen jammer genoeg toen we terug kwamen van Aachen stond er nog een camper op mijn plaats kon nog juist mijn deur open doen en tegen de avond stonden bijna alle plekken dubbel bezet zonder die dubbele bezetting verdiende het een 8
Mooie rustige camperplaats dicht bij centrum en winkel, sanitair heel proper en zeer vriendelijk onthaal plaatsje mag je zelf kiezen komen zeker nog terug.
Prachtige camperplaats mooi aangelegd en zeer goed onderhouden dicht bij mooi dorp Oirschot ideaal om te fietsen en te wandelen winkels dicht in de buurt en hele vriendelijke eigenaars.Proficiat Carl en Gabrielle.
Zeer mooie camperplaats was voorzien om 2 nachten te blijven we hebben er 6 van gemaakt, de camperplaats is rustig en gezellig enkel wat lawaai van de dieren in de vijver maar 's nacht heel rustig, dicht bij het Garda meer, zeer mooi om te fietsen, zijn zelf tot in Verona met de fiets geweest plus verschillende plaatsen aan het Garda meer. Eigenaar is zeer vriendelijk en sanitair niet groot maar wel proper.