@HTB
- Alleengaand
- 1998

boscamping. veel donkere en scheve plaatsen. camper niet fatsoenlijk waterpas te krijgen. geen wifi behalve bij receptie. Wat deprimerende plaats, in het dorp nabij niets of niemand gezien het weekend. spookdorpje…..
wat een lieve mensen daar krijg je gewoon energie van. alles was top! mooie omgeving, fijne plek, schoon sanitair en vooral veel hartelijkheid. we komen zeker nog eens terug
hele nette en schone camping. vriendelijke eigenaresse die het helemaal geen probleem vond dat wij pas om 10 uur savonds kwamen. alles top en een hele mooie omgeving. Je krijgt waar voor je geld
mooie rustige camping in mei. vriendelijk personeel schone toiletten en douches fijne middag en rustige nacht gehad. uitzicht is prachtig
We werden gastvrij ontvangen door Ulrich en Simone. Er zijn een paar camperplekken op hun erf. We werden verrast door heel schoon nieuw sanitair. savonds een heel gezellig wijnproeverijtje gehad. De biologische wijn is top. kortom een plek waar we zeker gaan terugkomen. dank je wel voor alle goede zorgen en gastvrijheid! Helmut en Thera

uitstekende camping met veel plezier gestaan. rustige velden en mooi toiletgebouw
heel warm welkom door gastvrouw Rita. Ze is erg gastvrij en heel behulpzaam. ruime plek en heel schoon sanitair. de omgeving is prachtig. we hadden graag wat langer gebleven. restaurants dichtbij kortom superplek
ik kan deze camperplek echt aanraden. het is niet goedkoop maar de prijs is het dubbel en dwars waard. hele lieve mensen, super schoon en luxe sanitair, mooi zwembad, heerlijk eten. savonds is alles gezellig verlicht en dan dat uitzicht naar cortona., prachtig! voor ons waren het allemaal tienen. we komen hier zeker nog eens terug.
Superfijne camping, fietsafstand van de dierentuin Emmen. Hier zo fijn en covid-proof kunnen camperen. De eigenaar, Martijn is super gastvrij en meedenkend. We voelde ons meteen thuis. De wifi is er super maar de bandbreedte is een aandachtspunt.

Mooie camperplaats, daar bier gekocht. Konden daar stroom en plaats gebruiken. Super vriendelijke mensen. Helaas restaurant gesloten, maar er werd eten besteld voor ons. Aanrader!
Heel fijn gestaan hier met onze camper. 's avond lekker fris en dan vuurtje aan bij je camper. Sanitair prima. Helaas geen Wi-Fi. Anders een 10
Wat een super plaats om te staan met een camper. Een ontvangst alsof je bij je beste vrienden op bezoek komt. Een dikke 10 voor de plek en een dikke 10 voor de gastvrijheid. Dus eigenlijk een 20 voor deze CP.

Prima overnachtingsplek, toiletten te gebruiken bij museum. Van 09:00 tot 18:00. Heerlijk rustig en toch 400m vanaf centrum. Je staat in het stads/herdenkingspark. Veel fiets en wandelroutes.
Schitterende plaats om stadje te bezoeken, wandelen en fietsen!!
Hier 2 nachten gestaan. Vriendelijke ontvangst. Schoon sanitair met papier. WiFi en hond gratis!!. Toffe camping, plaatsen hadden wat ruimer gemogen. Camper 7m past maar net.
Prima Camping. Prima sanitair, lekker langs de Moezel gefietst vanaf de camping. Plaatsen aantal klopt niet. Er zijn wel 25 trekkers plaatsen en 60 vaste plaatsen.
In hoogseizoen geen aanrader. Veel herrie en mensen die hier al meer dan week staan, vinden dat ze alles kunnen maken. Geen mens die er iets van zegt. Komen hier nooit meer terug. Douche is 1 euro, zwemmen 4,5€
Fijne Camperplaats, jammer dat de vader en moeder op vakantie waren. De boys met vrienden maakte kabaal voor 10. Camperaars waren rustig.
Mooie camping. Prima sanitair. Wel prijsverschil voor plaatsen. Aan het meer 28,50 en elders 23,50 incl stroom. Zeker geen stadscamping!
Dicht op elkaar. Wel dichtbij centrum. Prima op de fiets te doen. 10 minuten.
Voor campers uitgebreid met mooi vlakke plaatsen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Zelfs gratis WiFi. Wij hebben hier gestaan voor €19.00. Ook nog sauna aanwezig waar je zo gebruik van kan maken op de aangegeven tijden. Echt een dikke 10. Hier kunnen Nederlandse camping eigenaren nog wat van leren!!!
Sitecode: 19433
Topplek om Schiedam en Rotterdam te bezoeken.
Mooie camping. Prima sanitair en gratis WiFi. Buiten de slagboom 6 plaatsen voor €30,- en voorbij €35,-.
Teveel regeltjes. Douche gratis maar het water moet je vangen. Internet niet gratis. Het is wel netjes en schoon.
Teveel Campers op klein stukje grond. Internet super slecht! Sanitair is perfect. Voor 10 euro per nacht een goede prijs- kwaliteit.
Nog meer vervallen, super slecht!!!
Sitecode: 20848
Mooi, rustig en ruime plaatsen. Toiletgebouw aan renovatie toe. Prijs met stroom NOK 190, douche NOK 10.
Ruime plaatsen en mooi uitzicht. Jammer dat er geen toiletgebouw is. We hebben goedkoper gestaan met wel een toiletgebouw.
Waardeloos en smerig. Pal naast drukke weg. Geen camperplaats. Op dit soort rustpunten kun overal in Noorwegen gratis staan, tenzij anders aangegeven.
Super plaats. Mooie schone toiletten en douches. Ruime plaatsen en vrijwel geen last van verkeer.
Prima camping, rust, schoon en honden toegestaan. Fietsafstand van Cambridge over fietspad.
Perfecte plaats, mooi sanitair en super vriendelijke ontvangst.