@HanBeker
- 2023
Sitecode: 2059
Prachtige stille camping met royale plekken. We hadden veel keus. Uitzicht op de rivier en brug of wat meer besloten plekken aan het begin. Alles aanwezig wat een camperaar nodig heeft. Zelfs wc’s en douches met warm water. En dat voor €15,-! Electriciteit is maar 6 ampere dus wel ff oppassen. Lief dorpje op loopafstand. Perfect voor 3 of 4 dagen wandelen en fietsen. Wij vonden het een pareltje in een prachtige omgeving. Aanrader!
Keurig nette camperplaats met mooie plaatsen op een leuke plek vlakbij fietspad naar Valence. Ook prachtig wandelen hier. Treingeluid is wel heftig, vandaar geen 5 sterren
Mooie camperplaats. Royale plaatsen op beton, toch genoeg groen. Om de plek te vinden is ‘t even zoeken. Het bordje is erg klein. Je rijdt er zo voorbij. De drinkwaterkraan is ‘n onding. Je MOET ‘n slangpilaar verbindingsstuk bij je hebben en dan nóg wordt het ‘n waterballet want de harde straal stopt alleen als je het verbindingsstuk eruit trekt. Desalniettemin is deze camperplaats een aanrader. Eén ster eraf vanwege de klantonvriendelijke kraan
Mooie geasfalteerde plekken en ook stroken groen ervoor. Zie vorige reviews. De Electriciteit is op 6 amp. gezekerd dus oppassen met te grote stroomverbruikers. De sanizuil is een onding. De drinkwaterkant zit veel te dicht bij de toiletafvoer en de straal staat super onhandig. Men moet een eigen adapter gebruiken anders waterballet. De kraan aan de kant van de toiletafvoer zit veel te laag en dus gaan mensen de andere kraan gebruiken. Bah!
Prachtige plek (met water, geen stroom) om te staan met uitzicht over wijnranken. De eigenaar vraagt €10,- per nacht en verwacht dat men deel neemt aan een wijnproeverij a €8,- p.p (3 verschillende wijnen proeven). Een nachtje kamperen met twee personen kost dan €26,-. Vanwege het goedkope hoeft men het niet persé te doen. Wij vonden het een fijne camperplaats en een perfecte uitvalsbasis om Bordeaux per fiets te bezoeken. Kortom een aanrader.
Hele fijne camperplaats. Prima verharde plekken, speels geplaatst, met voldoende ruimte rondom. Er heerst hier een gezellige sfeer en er is ook voor kinderen het nodige vertier. Eigenaar buitengewoon vriendelijk. Voor wie alles aan boord heeft (douche wc) zijn de voorzieningen okee. Voor degenen die afhankelijk zijn van douche en wc elders zijn de sanitaire voorzieningen misschien wat veraf en aan de sobere kant. Stroomvoorziening is 10 ampère.
Mooie camperplaats vooral voor diegenen die Trente willen bezoeken. Fietsers moeten rekening houden met veel steile beklimmingen. Per fiets naar Trente niet met behulp van Google maps. je wordt naar een tunnels geleid die voor fietsers levensgevaarlijk is
Ruime plaatsen waardoor je niet op elkaars lip hoeft te zitten. Verkeerslawaai is helaas aanwezig. De camperplaats grenst aan een prachtig veelgebruikt fietspad. Prima plek met veel groen. Perfect voor 1 of 2 dagen. Veel campers met de luifel uit en stoeltjes buiten...