@Hannah1!
Sitecode: 161997
Wat is het hier onwijs mooi! Je hebt een zeer ruime eigen plek met het meest mooie uitzicht. Vanuit de douche heb je zelfs mooi uitzicht, jammer dat ik geen foto's kan toevoegen 😊 Alles is hier ecologisch verantwoord, het is heerlijk rustig en stil en als je behoefte hebt aan wat meer levendigheid: Coimbra is een zeer sfeervolle stad met veel horeca en cultuur, half uurtje rijden 👍
Wat een plek zeg! Voor 10 euro heb je een plek met stroom, wifi, nieuw en schoon sanitair, beveiliging en een vriendelijke receptioniste. Mooie ligging aan de rivier. Helemaal goed!
Op doorreis hier 1 nacht verbleven, helemaal goed! Niet luxe, wel alles wat je nodig hebt. Schoon, rustig, schaduw, betaalbaar en een vriendelijke eigenaresse. En aan de achterkant van de camping liepen we heerlijk het bos in met de hond, fijn!

Fijne, rustige, gratis plek voor een camper overnachting. Het is er netjes en schoon, voelde veilig. Veel plaatsen, veel schaduwplekken. En aan de rand van de parking is een openbaar zwembad; we bedachten ons pas later dat je daar waarschijnlijk voor een paar euro naar binnen kunt voor een goeie douche 😉
Fantastische camping! Netjes, alles verzorgd, veel faciliteiten. Op elke camperplaats naast stroom ook water aanwezig, erg handig! Zelfs een hondenwasstation aanwezig waar we na een dag aan zee onze hond weer helemaal konden opfrissen. Prachtige wandeling van ongeveer 20 minuten door de duinen naar het strand (naar strandtent St Maartenszee Noord) Naar de strandtent in Petten loop je ongeveer in een uur, door de duinen of lekker over het strand.