@Hans&Rita
- 2019
Sitecode: 161949
Heerlijke plek, vriendelijke ontvangst. Het sanitair is nog niet helemaal klaar, maar kan al wel gebruikt worden. Het wordt prachtig. Bij de toegangsweg staat breedte max 2,2 meter ( uitgezonderd bestemmingsverkeer), maar de camper kan zonder problemen naar het campererf komen.
mooie camping, met zeeeer ruime plaatsen, vriendelijke ontvangst, broodjes service en zwembad. Sanitair is gedateerd, maar brandschoon. Internet is matig. Wij betaalden €24,94 voor 2 personen en met stroom
zeer vriendelijke ontvangst, mooie plek, goede voorzieningen en wat een energie hebben de 2 eigenaren, respect. heerlijk gegeten in het restaurant en goede broodjes service. aanrader!!!
wat een geweldige plek, fantastische eigenaren, goede uitleg met veel tips, oranje soesjes en een oranjebitter op koningsdag. een vers eitje als je dat wilt. en zeker niet onbelangrijk, prachtige plekken, gescheiden door hele mooie tulpen. 100% een aanrader, bedankt!!!
Vannacht op deze mooie camping overnacht. mooie plek met eigen stenen terras. Maar wat een geld, 770 Zweedse kronen (€65,-) per nacht. Voor 2 personen met een camper
Sitecode: 12075
Leuke plek op goede afstand van het Schloss. Nieuwe douches (4). Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. Prijs €20 zonder en €23 met elektriciteit. Verder alles inbegrepen. Aanrader!
wat een mooi plekje! mooie grote plaatsen, deels aan het water. schoon sanitair. Bij aankomst een ticket uit de automaat voor 24 uur en zelf een plekje zoeken. en dat alles voor (nu) €17,00. een aanrader!
wat een pareltje, top camping. alles schoon, vriendelijke beheerders. mooie plekken.
perfecte camping. uitstekend schoon sanitair. mooie plekken. vriendelijke ontvangst. onze kleinzoons hebben zich heerlijk vermaakt. schapenscheren gezien en lekker met de skelters gereden. voor herhaling vatbaar !
mooie locatie. sanitair is netjes. betaling via automaat, geen havenmeester gezien. Prijs is echter (blijkbaar sinds kort) 190 kronen ipv de vermelde 170 kronen
prachtige camping, met mooi en schoon sanitair. vriendelijke ontvangst en een supermarkt op loopafstand. prijs is echter wel flink hoger dan vermeld. ik moest 289 kronen afrekenen voor 2 personen met camper. beduidend meer dan de vermelde 200 kronen
vriendelijke ontvangst, leuk om mee te kijken bij een boer die vol enthousiasme verteld over zijn boerenbedrijf. Voor kinderen geweldig om mee te mogen helpen met het voeren van de kalfjes en andere dieren. Schoon sanitair, mooie grote plekken met een terras. oftewel, een aanrader!
prachtige camping, vriendelijke ontvangst. keurig sanitair en nieuwe ruime camperplaatsen. mooi om te fietsen in de Betuwe.
heerlijke plek, uiterst vriendelijke ontvangst. keurig sanitair, mooie plekken. heerlijk fietsen, camping ligt aan de knooppunten route. kortom een aanrader!!!
wat een mooi plekje, aan het water met een prachtig uitzicht. zeer vriendelijke ontvangst. sanitair e.d. heel schoon en alle voorzieningen aanwezig voor € 15,50. een aanrader!!!
vriendelijke ontvangst, mooie ruime plekken, 10 amp, mooi uitzicht. en dat allemaal voor € 15,-. wat wil je nog meer 👍🏻
Wat een fijne plek. Gastvrije vriendelijke eigenaren, super mooi en schoon sanitair. prachtig aan de Ee gelegen. Klein winkeltje met boeren producten. Een aanrader!
Wat een warm welkom, kopje koffie of thee, gezellig praatje. Veel info over de omgeving met prachtige fietstochten. Heerlijke camping, schoon sanitair. Een aanrader!
Een pareltje, wat een vriendelijkheid, ruimte en rust. Een geweldig plekje, schoon sanitair, lekkere verse broodjes met als verrassing een gekookt eitje 's morgens gebracht bij de camper. Een aanrader!
prima camperplaats met zeer vriendelijke en behulpzame havenmeester. mooie fietsomgeving. We komen zeker terug als het weer wat beter/warmer is.
fijne camperplaats, keurig sanitair. Er zijn meer plekken dan stroompunten Warm water/ douchen gaat met een soort creditkaart. te verkrijgen bij de receptie. Prima systeem vriendelijke ontvangst bij de receptie
Goeie camping, prima plekken met stenen terras voor de camper. Perfect sanitair. Vriendelijke ontvangst door Carla. Mooi fietsen naar het strand van Bakkum
Keurige camperplaatsen, schoon sanitair, vriendelijke ontvangst. Plekje was netjes gereserveerd
Prettige camping met mooie, ruime camperplaatsen. Vriendelijke beheerder, schoon sanitair. Zowel naar Maastricht als Valkenburg goed te fietsen.
Perfecte plek voor een bezoek aan Aken. Goeie plekken, verse broodjes, prima sanitair, aardige beheerder. Al met al, voor € 17,00 helemaal goed.
Wij stonden hier een week geleden. Mooie plek. Wij stonden er helemaal alleen 😞. 's Nachts helemaal donker, geen enkele verlichting
Heerlijke camping, vriendelijke beheerder. Prachtige plekken, schoon sanitair.
Nette camping met vriendelijke dame bij de receptie. Broodjesservice. Nieuw sanitair, keurig. Wij betaalden € 25,50 per nacht voor camper met stroom en 2 personen. Ik vond dat redelijk duur voor hetgeen geboden werd.
Mooie plek, je fietst zo het bos in. Vriendelijke eigenaar
Mooie plekken en erg enthousiaste, vriendelijke eigenaar
Mooie plek aan het water, vriendelijke havenmeester