@HansdeVries
wat een heerlijke plek. deze ondernemer heeft fors geinvesteerd daar mogen wij van genieten. wij allen willen hier graag staan qua alles. wij hebben allen een mooie camper zijn zelfvoorzienend. En dan kom je op deze fijne plek, je kunt je vuilwater kwijt, je tankt nieuw water, kan ook nog je afval kwijt...wat erg dat je kritiek hebt op de faciliteiten 15 euro.Zijn camperaars nu echt zo stom bezig of is het een enkeling?
Wat een prachtig nieuw sanitair gebouw. Helemaal top. Een echte aanwinst. We hebben heerlijk kunnen douchen. En dan wakker worden met alle vogelgeluiden en ja ook de koekoek, dat is toch een fijne beleving. Wij komen graag weer terug.
Een van de mooiste campings die wij kennen in eigen land. Heerlijk rustig, ruime beschutte plekken en heel vriendelijk ontvangst. Voor herhaling vatbaar!
Wat een heerlijke plek. Wat een rust. Wel gek dat er maar een handjevol kampeerders zijn. Grote plaatsen ook. Wij vinden het hier heerlijk.
Honden niet welkom! Receptie open tot 20.00 uur. Wij kwamen om 20.02 aan, niemand te bekennen en de telefoon werd niet opgenomen. Zeer onvriendelijk. We zijn weer vertrokken.
Inderdaad een grindpad aan de andere kant van de weg omlaag rijden. Prima plek, prachtig uitzicht!
Deze plek bestaat niet meer. Het is nu helaas een bouwterrein aan het einde van een weg waar je niet in mag rijden.
prachtige ruim opgezette camperplaats. op fietsafstand van Emmen en Wildlands. ondergrond grind en gras. Erg rustig. we komen hier zeker terug.
goede plek op asfalt. leuk dorpje om te bezoeken.