@Harma&Hans
- 2018
- Fiat Ducato 250 B
- 2018
- Buscamper
Wat een fijne camping! Nu zo tegen de winter veel campers en nog af en toe een tentje. Prima plek om hiervandaan Lloret te voet te verkennen of per fiets een ritje naar Blanes te maken. Vriendelijke ontvangst en prima sanitair. Geen gedoe met drukknoppen maar gewoon een lekkere warme straal uit de douche. Komen hier zeker nog eens terug in het najaar!
Wat leuk om hier weer te zijn! Zes jaar geleden met ons antieke VW busje en nu met onze nieuwe Ducato buscamper. De ontvangst is nog steeds heel vriendelijk en je krijgt een mooie, ruime plek. 5 kronen muntje per 3 min. douchen en 196 DKK voor 2 personen en camper zonder stroom. Ik snap trouwens niet dat er nog mensen zijn zónder twee zonnepanelen op het dak van hun camper. Je hebt het met twee vakanties terugverdiend...
Leuke ontvangst, prima sanitair, geen muntjes gedoe. Een nette camping met voor alle camperaars een mooie, vlakke plek aan het water. 2 personen, geen elektriciteit is 350 NOK
Eens met de vorige recensie. Je kan/moet hier alles kopen, maar verder is alles verboden: water lozen, vuilnis weggooien, kamperen, parkeren. Ik vindt de Lofoten een enorme aanfluiting. Advies: blijf in zuid Noorwegen, zat campings, zat camperplekken en zat parkeerplaatsen.
Ik snap al die jubelende recensies niet zo. Welgeteld drie douches op een een camping die helemaal vol staat is naar mijn idee echt niet voldoende.
Ruim opgezette camping aan het fjord, waar je zelf je plekje kan zoeken. Veel gezelligheid omdat er veel busjes en tenten staan en iedereen lekker buiten is. Hier weinig grote, witte campers gezien, wat naar ons idee een leuker aanzicht geeft. Geen vijf sterren omdat er in totaal maar vier toiletten en vier douches zijn en dat is echt te weinig. Wij betaalden 330 NOK en dat is incl. douchen. Wil je hier alleen maar douchen, dan betaal je 50 NOK.
Leuke camping hoor, sluit me volledig aan bij alle voorgaande reviews. Opvallend dat het hier zo schoon en netjes is. wat we in een weekje Noord Frankrijk en de Ardennen maar weinig tegenkwamen.
Wat een aardige camping! Vind de kwaliteit van de campings in het noorden van Normandië bar slecht (vooral vies en veel te duur) en dan is het een verademing om hier te komen. Alles is eigenlijk al geschreven in de voorgaande reviews. We betaalden 13,50 voor een ruime plek zonder elektriciteit.
Eigenlijk is alles al gezegd; een prima camping met alle mogelijke services en mooie, ruime plekken.
Prima camping. Wij hadden een mooi plekje (105) aan een kabbelend beekje. Sanitair en zwembad schoon. Kostte ons 24€ (geen stroom).
Sluit me helemaal aan bij de vorige reviews. Van de fabriek geen last gehad want we bleven maar één nachtje. Om 17:00 opende de receptie, maar je mag, als je eerder aankomt, gewoon een plekje uitzoeken. Heel vriendelijke ontvangst.
Wat een geweldig uitzicht! Er staan inmiddels slagbomen, maar je kan op zowel de bovenste (asfalt) als onderste parkeerplaats (gravel) prima staan met je camper. Van 7 tot 21 uur 1,50 € per uur met een maximum van 7,00 €, van 21 tot 7 uur is het 15,00€. Helaas geen voorzieningen, maar wel twee restaurantjes.
Prima gratis parkeerplaats voor een rustige nacht. Toilet van het barretje is te gebruiken tot de stoeltjeslift sluit rond 17 / 18:00 uur. Watertappunt aanwezig, restaurant was helaas gesloten. Wij stonden hier met nog 10 campers/busjes. Een zee van ruimte en een prachtig uitzicht!
Lekker groene camping aan een riviertje. Heerlijk in het gras gelegen, wel even wat anders dan de gravelplekken in de Ardeche en Provence. En het sanitair? Tsja, oud maar schoon. Maar wat kun je nou verwachten voor 13 euro? En dat was incl. elektriciteit. Plek was groot zat voor onze VW bus. In het dorp heerlijk pizza gegeten.
Sitecode: 21956
Leuk stadje voor de zaterdagavond, maar deze parkeerplaats (ook voor gewone auto's) vonden wij maar een zooitje. Niet overnacht, doorgereden naar Parking Boulangerie, stukje verder stroomafwaarts.
Nette, rustige, landelijke plek. Prima voor een overnachting. 's Morgens broodjes halen bij de bakker is natuurlijk ook erg makkelijk :-) We kwamen hier bij toeval omdat we de 'camperplek' op de parkeerplaats in het plaatsje Le Blanc een rommelig zooitje vonden.
Mooie rustige plek, maar ik vond het niet bepaald vlak. Schuin boven het veldje wel een rijtje met vlakke plastsen aan de weg, waarvan maar twee plekken met stroom, die natuurlijk snel bezet zijn. Verder een prima locatie!
Mooi plekje aan de rand van het dorp. Prachtig uitzicht!
Sitecode: 19296
Mooi gelegen camping bovenop een berg. Met onze T3 in z'n 2 de helling op. Fijn dat er een eenvoudig restaurantje is met pizza's en snacks.
Mooie groene camping met ruime plaatsen. Schoon sanitair.
Wat een pareltje deze kleinschalige camping! Bijzonder vriendelijke en behulpzame eigenaren. Ruime plaatsen, overdekte fietsenstalling en niet te vergeten de nuttige infomap die je bij aankomst krijgt uitgereikt. Streekproducten te koop en handig dat er een vriezer en magnetron beschikbaar zijn. Zeer ruime douches en splinternieuw sanitair. Voor een leuk terrasje even het pontje naar Arcen nemen.
Camperplaats voor 15 € is voor max. 2 nachten. Omdat we 4 nachten wilden blijven hebben we een 'Comfort' plek genomen van 10x10 mtr. voor 28,75 € per nacht. Makkelijk online te boeken. Prima camping, goede voorzieningen incl. cafetaria en binnen + buiten zwembad. Mooie omgeving om te fietsen/wandelen.