@Harrie-Stevens
- 2017
- Fiat Ducato Adria Twin 640SXL
- 2014
- Buscamper
Prachtige caravan/camperplaats met vriendelijke eigenaresse. Een mooi afwasplek- douche/wc gebouw wat er zeer netjes uitzag. 14 mei 2026 er geweest. Harrie en Gre
Grote caravan/camperplaats zeer gemoedelijk. Terrein onderhoud kan beter, toiletten en douches zeer schoon. Fruit en groente verkrijgbaar. Gesloten tussen 13.00 en 15.00 uur om aan te melden. Mooie fiets mogelijkheden naar Stade en naar de Elbe met een oversteek met de veer.
Sitecode: 42050
Een heel nette camperplaats met alle voorzieningen. Voorzien van een restaurant. Hier vanuit mooie fietsroutes gereden via de dijken langs de rijn en met diverse kleine veerponten over gestoken. Fort Pannerden bezocht en Huissen een prachtig centrum. Harrie Stevens
Sitecode: 20377
Mooie camperplaats en goed sanitair, wel zeer prijzig. Buscamper met 2 personen met stroom en wifi € 42,00 per dag.
Mooie camperplaats, weinig plaatsen langs de haven. WiFi betaald voor 10 uur, de volgende dag niet meer te gebruiken na nog geen 1 uur gebruik. ?? Wordt niet duidelijk weergegeven. Mooi fiets gebied, moet er niet veel wind zijn. Goede sanitair.