@HarryuitD
goede plek.Op fiets naar de stad om met de bus die voor de ingang vertrekt Kosten € 78 voor twee nachten incl stroom en douche
2 keer op deze plek. Met Pinksteren hier geweest en zelfs een nacht voor de poort overnacht om de volgende dag (vrijdag 22 mei) een plek te krijgen. Ook nog aan de rechterkant het mooiste deel. Op loopafstand van de plaats en mooie fietsroutes (knooppunten) langs de rhododendrons. Wandelen rond het meer. douchen bij zwembad € 2 tot 18.30 uur. prima plek
heel mooie lokatie, goed sanitair, stalling voor de fietsen en heel vriendelijke eigenaren .Mooie omgeving voor fietsen, wandelen en de koloniën van weldadigheid vlakbij Harry
Een mooie plek, prachtig uitzicht, makkelijk aan te rijden ,op fiets,loop afstand van het centrum, en gelegen bij een jachthaven. Betalen (Dkr 160 per nacht en daarnaast Dkr 50 voor stroom en douchen),gaat via een servicekaart die je krijgt bij het betalen bij een automaat. Is ietwat complex maar er zijn vriendelijke Denen aanwezig die je willen helpen René ter Horst