@HavanaErwtje
vriendelijke ontvangst, mooie plek. No nonsens. Veel vaste plekken, 80%, maar gezellig. Voor een nacht met twee personen en een hond, inclusief stroom €23,10 betaald. Een hele nette prijs. Sanitair moet echt iets aan gebeuren, vandaar 4 sterren.
de plek is prima, zoals de naam al doet vermoeden, ligt de camping in een dal. Omdat wij op doorreis waren hadden we een stelplatz besproken. Dit blijkt een plek op een asfaltplaat te zijn (die ook dienst doet als basketbalveld). Bij aankomst was onduidelijk waar we ons moesten melden, dat is later toch gelukt. Totale kosten hoog voor het gebodene. €48,40 incl stroom en toeristenbelasting voor 1 nacht op de asfaltplaat. Sanitair krappe voldoende
wat een mooie plek! We kregen een plek met uitzicht over de Wörthersee met de opmerking erbij dat als deze niet beviel we gerust om een andere konden vragen. Ruim voldoende mooie en zeer schone sanitaire voorzieningen. Prijs per overnachting in juni 2025 inclusief stroom was €48,- (2 personen en hond). Het park ligt tegen een berg, de toegang is dus stijl. Met elektrische fietsen is het fietsen in de omgeving nog steeds een uitdaging. Park TOP!
perfecte plek op de doorreis. alle noodzakelijke voorziening en een zeer vriendelijke gastheer. Mooie vlakke plek, kleinschalig. lekker rustig op het boerenland van Bayern.