@He.lo
Lid van Campercontact sinds 2018

Geweldige camping, de weide wordt onderhouden en is prachtig groen en ideaal om te spelen, sanitaire voorzieningen goed onderhouden en schoon, watervoorziening op de plaats, directe toegang tot het meer, ruime staanplaatsen, zoveel ruimte aan de buren blijft, helaas heel weinig schaduw.
Grote camping met veel staanplaatsen, waar je relatief dicht bij elkaar staat, een paar "echte" percelen. Prijs per camper + 2 personen + elektriciteit in juli 2018 29,50 €, relatief duur. Sanitair schoon en goed onderhouden. In het park ernaast kan je goed wandelen en zwemmen, maar het is ver naar het strand. Goede verbinding met de stad
Goede plek om Brugge te zien, bereikbaar binnen enkele minuten. Openbare toiletten in het park die overdag geopend zijn. Parkeerplaatsen zijn niet bijzonder groot, kunnen al krap zijn, als alles vol is. Kleine weidegebieden worden helaas gebruikt als een hondentoilet, dus kleine kinderen kunnen er niet zo goed op spelen. Voor 25 euro duur, maar begrijpelijk met de vele toeristen. Elektriciteit liep zonder probleem
Grote parkeerplaats in het midden van de stad, geen verbod maar ook geen aanwijzingen voor campers. Leek niet uitnodigend om te overnachten, dus reden we verder
Gratis plaats met schone camperservice, slechts 4 plaatsen voor campers, waarop helaas ook auto's stonden, plaatsen zijn erg smal. Strand snel te bereiken. Direct aan de straat
Onbeleefd bij inchecken bij de receptie, we waren met een baby, kregen een plekje aan de drukke straat toegewezen (het is niet mogelijk om zelf een plek te kiezen), de receptie spreekt slechts gedeeltelijk een beetje Engels, wastafel niet regelmatig schoongemaakt, te weinig douches voor de grote camping, deels lange afstand van de elktriciteit, verwaarloosde speeltuin in brandende zon, "macho beheerder"
Vreselijke enorme grindplaats, honderden auto's, stof, extreem sterke oliegeur. We konden niet begrijpen hoe men daar kon verblijven. Strand is een kiezelstrand
Mooie parkeerplaats met een prachtig uitzicht op de zee over de kliffen. Druk bezocht, overdag ook van auto's. Voor grote campers is het draaien daar heel moeilijk, omdat vaak bijna alle plaatsen vol zijn en het een doodlopende weg is, om zo te zeggen. Campinggedrag is geen probleem. Wandeling naar Etretat ongeveer 5 km langs de kust. Toegang tot het strand in de volgende kloof, zeer steile afdaling!
Grote verharde parkeerplaats direct aan het water, maar bij eb is het water ver weg. Servicestation op ongeveer 100 meter afstand. Roscoff is gemakkelijk te bereiken, het centrum ligt op 25-30min. In juni rijden er nog geen bussen naar toe.
Mooie parkeerplaats met een prachtig uitzicht. Er is een afvoerkanaal dat lijkt te worden gebruikt voor grijswater en chemisch toilet en er is zelfs gratis water. De crêperie is helaas dicht, er is alleen een soort bar naast.
Mooie parkeerplaats met uitzicht op zee (althans vanuit de alkoof :)), openbare toiletten (blijkbaar dagelijks schoongemaakt) en zelfs douches (koud water en buiten het gebouw bevestigd). Sommige stranden zijn getroffen door groene algen, die giftige gassen kunnen afgeven, op borden wijst men erop. Leuke wandelingen mogelijk.
De plaatsen en het terrein zijn prachtig, net als de locatie, dicht bij een prachtig strand en het pittoreske dorpje Le Conquet. De sanitaire voorzieningen kunnen worden gereviseerd en het zwembad moet worden afgebroken of schoongemaakt, het zicht is triest (een dode vogel lag bijvoorbeeld in het bassin voor de voeten bij de ingang). De receptie is leuk, maar kan worden opgeruimd.
Prachtige plek vlak naast een park. Er zijn vuilniscontainers en een openbaar toilet, dat al wat verouderd is, en een sanizuil. 's Morgens vroeg werden we door een vriendelijke politieagente gevraagd een parkeerschijf achter de voorruit te plaatsen, we weten niet waarom. We hebben geen borden gezien.
Grote grindplaats zonder vuilnisbak of service, op bepaalde plaatsen door de struiken heen een beetje uitzicht. Goed uitgangspunt voor wandelen.
Grote kiezelplaats voor auto's en campers. Overdag druk, rustig 's nachts. Waarschuwing: keggen zijn verboden, we werden gewaarschuwd door de lokale politie en gevraagd om ze te verwijderen, gelukkig waren we er op dat moment, anders zou er een boete zijn geweest.
Goedkoop tankstation. Het water stroomde langer dan een minuut. De afvoer voor het grijswater is niet gemarkeerd, we hebben de geul er vlak naast genomen, werkte goed.
Super plek met fantastische uitzichten en geweldige wandelpaden. Voor het pad naar Pointe Penharn wordt lange kleding aanbevolen, omdat het op veel plaatsen erg overgroeid is en er teken zijn. In de andere richting is de weg beter, maar er zijn ook deels hoog gras en hoge varens. Niettemin worden beide routes aanbevolen vanwege het uitzicht. De plaats heeft geen vuilnisbakken
Sitecode: 20342
Relatief centraal gelegen kleine camping. We betaalden voor 2 nachten / 2 personen met elektriciteit iets meer dan 30 € - erg goedkoop. Het restaurant en het zwembad met extra bubbelbad hebben een fantastisch uitzicht. Er is een kleine winkel bij de receptie met de basics. Sanitaire voorzieningen schoon. De droger droogt echt alles na één keer betalen, we hebben het anders ervaren.
We hielden het maar kort, er was niemand anders. Het is niet zo ver naar het strand. De plaats bevindt zich op een golfbaan
De cp biedt geen service en geen toiletten, wel een mooi uitzicht en het strand ligt op loopafstand. Prullenbakken zijn aanwezig. In de omgeving kan je wandelen.
Locatie echt direct aan het water, maar meer haven dan strand. Een openbaar toilet is beschikbaar in matige staat, geen verdere service.
Nieuws: 04.06.2018 - het is een bouwplaats en je kunt niet parkeren. Verder is het niet duidelijk dat je daar kan staan met de camper.
Leuke gratis plek met voldoende vuilnisbakken direct achter een duin. Er is wat schaduw onder kleinere bomen. Een openbaar toilet ligt op ongeveer 200 meter afstand
Mooie camping met veel schaduwrijke plaatsen, de badkamer heeft zelfs een babykamer met een grote wastafel om in te zwemmen. Toiletten en douches eenvoudig maar schoon, kleine supermarkt behorend bij de camping, geen restaurant. Het strand is een paar honderd meter. aanbevelenswaardig
Jammer dat de cp niet zo mooi is als het aangrenzende parkeerterrein met bomen en tafels, maar nogal ongelijk en aan een straat ('s nachts nog steeds rustig). Servicestation beschikbaar tegen een vergoeding, afval wordt regelmatig opgehaald. Direct aan de overkant is een prachtige baai, ook in de omgeving zijn er andere mooie kleine baaien. Zeer schoon openbaar toilet in de buurt
Staan langs de weg, dicht bij de zee. Charmante dorpen te voet verkenbaar, openbaar toilet in de buurt. Helaas geen servicestation.
Een plek zonder schaduw in het midden van de stad en nog steeds rustig. In de omgeving is er een openbaar zeer schoon toilet. Het strand ligt op loopafstand. Wanneer de plaats vol is, zijn er niet genoeg stopcontacten, maar de prijs is vrij hoog voor € 15,50.
Super mooie, vrij kleine camping met moderne, schone en zeer mooie sanitaire voorzieningen, zwembad, spa, restaurant, kleine supermarkt en directe toegang tot het strand. Alleen het station voor aanvoer en afvoer is niet geweldig, anders zouden er 10 sterren zijn geweest. De prijs is ook onverslaanbaar: 17,40 € voor een plaats inclusief elektriciteit en kraan op de plaats direct aan de oceaan. Overdag is er veel laag water.
Zeer mooie plek, met uitzicht op de oceaan. Lozen inbegrepen, vers water kan worden gekocht (10min voor 2,10 €). Vuilnisbakken beschikbaar, helaas geen toilet, maar de haven ligt op slechts 10 minuten, er is een openbaar toilet. Het is mogelijk om in mei 2018 één nacht (€ 6,20) of twee (€ 10,40) te betalen. De plaats is erg mooi. Een beetje verder langs de haven begint een zandstrand
Super leuke plek! Op een kleine rivier op het platteland, in het zicht en gehoorsafstand is een oude stuw, openbaar eenvoudig maar schoon toilet beschikbaar, en een kleine winkel met eten en co. De plaats is heel schattig voor een kleine wandeling. Een van onze favoriete plekken.
Zeer eenvoudige standplaats in het midden van het bos op een weg die in mei niet zo druk was. Je moet winkelen ervaren, te ver lopend. Het strand kan worden bereikt door een grote duin in ongeveer 15 minuten, wat saai was, maar absoluut de moeite waard, aangezien er niemand was (in mei 2018). Helaas had de stand zelfs geen vuilnisbakken, althans niet in de tijd van het jaar.
Klein veld, soms krap en met de glasafvalverwijdering voor de plaats. Voor zeer dicht bij het strand en met schone maar zeer eenvoudige toiletten, is chemische toiletafvoer mogelijk.
Mooie parkeerplaats direct aan het water. Helaas zijn er geen V + E of sanitaire voorzieningen. Er waren geen vuilnisbakken, waarschijnlijk omdat we er waren vóór het seizoen (18.-20.05.2018), de plaats was ook gratis. Bij eb is het water erg ver weg. Restaurant en openbare schone toiletten op ongeveer 15 minuten lopen. Tegenover het veld leeft een gezin met honden en kippen en kraaiende haan
Groot veld op het platteland aan een rivier. Nice centraal. V + E-conditioning schoon, helaas zijn er geen sanitaire voorzieningen