@Heidelzwerg
- Hymer Andere Andere
- 2001
- Alkoof
Een rustige, mooie camping in het kleine dorpje Steenderen. De camping is verdeeld in twee gedeeltes, met staanplaatsen in een cirkel. Het terrein is smaakvol aangelegd. Er is een schoon, zeer modern sanitairgebouw en er zijn water- en afvalvoorzieningen, ook voor grote voertuigen. De PLUS supermarkt ligt op loopafstand en biedt een enorm assortiment hoogwaardige producten. Wij komen hier graag vaak.
Prachtig aangelegd gebied direct aan de snelstromende rivier de Nahe met potentie voor optimalisatie. Het aangrenzende restaurant Brauwerk biedt een gevarieerde Duitse keuken en is zeker een bezoek waard. Broodjes kunnen daar tot 18.00 uur besteld worden. De sanitaire voorzieningen moeten worden gerenoveerd. Het ontbreken van kledinghaken en een ontbrekende douchekophouder zijn voor deze prijs onacceptabel. Vanaf het plein vertrekt buslijn 201 rechtstreeks naar de stad.
Een idyllische plek direct bij het wijnhuis Philipp Schnabel. De plek is rustig en smaakvol ingericht. De badkamer met inloopdouche is luxe uitgevoerd en biedt veel ruimte. De aan- en afvoerruimte is ruim opgezet en biedt ook ruimte voor grote voertuigen. Wij raden u aan om een wijnproeverij bij de wijnmakerij te doen. Spannend en gevarieerd productaanbod. Veel soorten zijn ook gekoeld direct uit de wijnkast ter plaatse verkrijgbaar. Wij komen terug
Prima parkeerplaats bij de kanoverhuur in Trendelburg. Wasplaats met douche en toilet is aanwezig en schoon. Aan- en afvoer is beschikbaar en eenvoudig te gebruiken, zelfs voor grote mobiele telefoons. Iedereen die van rust houdt, zal deze plek geweldig vinden. De percelen zijn zeer groot en bieden veel ruimte. Het Brandner-restaurant vlakbij het kasteel en de bakkerij Amthor zijn echte aanraders. Vanaf de parkeerplaats kunt u hele mooie fietstochten maken langs de Diemel
Een rustieke topplek op het eiland Nordstrand. Het ontbreekt je aan niets. Van broodjesservice tot heerlijke wijn tot barbecue-avonden in de schuur, alles is aanwezig. De sanitaire voorzieningen zijn rustiek van opzet maar zeer goed onderhouden. De plaats ligt op een rustige locatie en ideaal voor een fietstocht naar het eiland Pellworm. Er zijn complete afvoer- en aanvoermogelijkheden beschikbaar. Wij willen graag nog een keer komen.
Een idyllische, rustige plek, direct aan de dijk. Douche en toilet zijn aanwezig, evenals afvoer voor het chemisch toilet. Elektriciteit is inbegrepen. Het restaurant Op'n Diek ligt op 100 meter afstand. Iedereen die van vis en krabben houdt, is daar in goede handen. Wij bezochten de plaats aan het begin van onze vakantie en kwamen hier op de terugweg weer terecht. Puur ontspanning.
Een prachtige plek met zeer ruime plaatsen. De wasplaats is nieuw en zeer modern. Het is mogelijk om gratis te wassen en te drogen. Inchecken kan eenvoudig via de QR-code of bij een automaat. De slagboom herkent de kentekenplaten. Het aan- en afvoerpunt is ontworpen voor stacaravans van elk formaat. Onze keuze voor een reis naar de eilanden Föhr of Amrum. We zullen terugkomen.
Mooie parkeerplaats nabij de snelweg. Er is een modern washok aanwezig. De aan- en afvoer is ook prima te gebruiken voor grote mobiel. De Griek ter plaatse voorziet je van heerlijk eten en koele drankjes. We zullen terugkomen.
De plaats is absoluut een van mijn favoriete plekken. Het is mooi aangelegd, zeer rustig en biedt een zeer comfortabel en modern sanitairgebouw. Zorg ervoor dat je veel munten bij je hebt, want de parkeerautomaat accepteert maar € 1 en € 2 munten. Vanaf hier kunt u fantastische fietstochten maken in de omgeving. Het café op het plein met huisgemaakt gebak is een echte aanrader. Ook het nieuw geopende restaurant Ankerplatz in het stadscentrum.
Prima camping met rustige plaatsen. De apparatuur, waaronder de broodjesservice via app, laat niets te wensen over, aan alles is gedacht. Vanaf hier kun je vele mooie fietstochten starten, waarbij we de "kleine treinroute" het leukst vonden. Het naast de camping gelegen restaurant Gasthuus Ulenhoff is zeker een bezoekje waard. We komen graag terug.
De plek is echt geweldig. Het is er erg rustig en het gazon is erg vlak. Het aangrenzende hotel heeft een topkeuken met veel lokale gerechten. Elektriciteit is gratis inbegrepen. Er is één puntaftrek omdat er geen verwijdering is. We komen graag terug.
We waren daar een weekend met twee voertuigen. De plaats is erg rustig en goed onderhouden. Je kunt echt ontspannen. Het personeel begroette ons erg vriendelijk. Het sanitair is superschoon en wordt regelmatig schoongemaakt. Van hieruit kun je veel leuke fietstochten maken. We komen graag terug.