@Henk&Natasjađ
- 2017
Sitecode: 19502
Even gebeld of er plek was en we waren zeer welkom! Eenmaal daar super gastvrij ontvangen! Wij hebben verder niet zoveel gezien, maar geloof alles wat er geschreven is over de mooie en gezellige omgeving. Hadden graag wat meer gezien, maar voor de volgende dag hadden we wat gereserveerd. Achteraf bekeken, hadden we hier graag een nachtje langer gestaan. Zegt genoeg lijkt ons!
10 campers?? Melden?? Nou, het is hier een feest der vrijheid en zet m maar ergens neer! Verder leuke taverne en prima strand erbij. We hebben ons prima vermaakt.
Gezellige en gemoedelijke camping. Eigenaren proberen ervoor te zorgen, dat men verbinding met elkaar maakt, door elke avond de bbq aan te zetten. Eigen vlees mag, maar ze hebben ook van allerlei soorten vlees te koop. Het enige waar wij persoonlijk last van hadden, waren vliegen. Maar verder geen verkeerd woord over deze camping.
Leuke,gemoedelijke camping. Zeer vriendelijke eigenaren. Alles aanwezig wat je nodig hebt. De weg is steil maar met een normale camper prima te doen.
Hele mooie camperplaats! đ Leuke eigenaren die er alles aan doen om je welkom te laten voelen. Mooi en schoon sanitair đđ§» Vanochtend een heerlijk vers eitje gehad đ„ We hebben genoten van de plek en van het super mooie weer đVooral zo doorgaan en tot ziens! Groetjes Natasja & Henk đââïžđ§
Deze nieuwe CP bezocht en vielen met het onze neus in de roomboter. Tijdens onze aanwezigheid werd de CP met veel festiviteiten geopend. Prachtige CP, mooie verharde plekken en stukje gras. Sanitair is goed, maar wat zĂ©ker óók nog gezegd moet worden is dat de gastvrijheid werkelijk uitstekend is. Lieve mensen (gezin), die allemaal hun best doen om de gasten een heel fijn verblijf te gunnen. Voor ons zeker een âterugkomerâ! (Bier zeker proeven!)
Werkelijk prachtig sanitair, âhotel waardigâ! Verder leuke plek voor overnachtingen. Tip: maak het (nog) gezelliger met een picknicktafel in het midden van de CP. Verder zijn we dik tevreden hoor!
Ruimen plekken. Sanitair netjes en schoon, alleen vinden we de verdeling, aantal CPâs en aangeboden sanitair beetje weinig. Prima plek en mooi dichtbij het mooie plaatsje Harderwijk.
Mooie CP, met netjes en schoon sanitair. Verharde plaatsen. voor ons nog iets te slecht weer, maar hierbij vast heel gezelligheid te verwachten, wanneer het wat drukker is. Diverse leuke dorpjes op fietsafstand. Aanrader.
Rustige, maar toch levendige - door leuk eettentje - camperplek (camping). Sanitair schoon. Voor ons zeker een herhaling vatbaar.
Fijne camperplek. verharde staplaatsen. Sanitair top en verwarmd. Nunspeet vlakbij op de fiets. Aanrader.
Mooi aangelegde camperplek met ruime plaatsen, met daardoor altijd zon. Sanitair goed en schoon. Borger op loopafstand als leuk dorpje vlakbij. Aanrader.
Prima camperplaats. Sanitair schoon, maar beperkt als alles vol is geboekt. Apeldoorn op fietsafstand goed te bereiken.
Twee nachtjes hier doorgebracht. Rustig, schoon en netjes. Sanitair prima. Communicatie met de afwezige eigenaar verliep prima (mail). Aanrader voor degene die rust en âeenvoudâ zoeken.
Mooie CP. Sanitair meer dan voldoende. Dicht bij zee en het stadje zelf, alles op âfietsafstandâ te doen. Zeker een aanrader.
Deze leuke stad bezocht en een heerlijk avondje beleefd. De plek hier was ruim voldoende als plaats om te verblijven. Er worden hier en daar nog wat verbeteringen aangebracht, maar nu al kunnen wij deze CP zeker aanbevelen.
Gillend weggerend. We zijn echt niet âtype Van der Valk ****â en heus wel wat gewend, maar dit verdiend zĂ©ker niet de schoonheidsprijs. afvalbak vol en afval ernaast en sanitair was heel vies, incl. de bijkomende geur.
Na de vorige dag op de andere CP te hebben gestaan, deze bij onze ontdekkingsreis gevonden. Het vrije gevoel van âzet maar neer hoe je het zelf wiltâ (vast alleen in het najaar), stond ons enorm aan. Wij zijn camperaars die ons niet graag âin een rijtjeâ gedrukt zien. Dus een dikke 10! Schoon sanitair, prachtig weer, maar dat telt niet altijd, helaas. Als we hier nooit weer komen ligt dat niet aan de plek, maar naar onze hang naar nieuw avontuur!
âHeel goedâ omdat we op onze ontdekkingsreis de andere camperplek vonden en die net heel iets leuker vonden. Maar om bij deze plaats te blijven; Duidelijk aangegeven plaatsen, gratis stroom (ondanks betaalautomaat op de zuil), alles op loopafstand, schoon sanitair. We hadden 2 dagen Vianden gepland, die hebben we netjes verdeeld over de 2 prima camperplekken, waarbij wij de andere net heel iets leuker vonden, maar het was een foto finish. H & N.
iedereen ervaart iets naar eigen beleven. Wij kunnen ons het meest vinden in de positieve reviews. Prima betaalmogelijkheden, incl. stroom, mooie duidelijk aangegeven plaatsen, stroom punten goed verdeeld, snel - met de fiets - in het mooie, bourgondische Maastricht, dus wij hebben 2 prima dagen beleefd hier. Leef het leven altijd met een glimlach! Henk en Natasja, Friesland.
kleine eenvoudige camping, maar onze uitstapjes naar Annecy en het meer, meer dan prima. Zeer aardige eigenaars, die attent en hulpvol zijn. We hadden heerlijk weer en hebben genoten van alles wat hier te zien en beleven is. Groetjes, Henk en Natasja with out Crafter campervan.
Prachtige plek om Maastricht te bezoeken. plekken zijn prima en de sanitair meer dan voldoende. We raden deze plek zeker aan. Henk en Natasja
Typische âstad CPâ. Prima slaapplek met toilet op loopafstand. Verder kun je heerlijk wandelen in het aangrenzend park of iets verder, de stad in.
Inderdaad even wat onduidelijk waar je nou moet staan, maar even een dijkje oprijden en dan sta je aan een prachtig meertje. Het was koud, maar ik had (niet gedaan) een vuurtje kunnen stoken, want stookhout was voorradig. Verder geen last van de doorgaande weg gehad.
Relatief dure plek voor âwat je er voor krijgtâ. Kale vlakte zonder verdere toevoeging. Toilet is binnen in het bezoekerscentrum. Maar ja.... dit is wel een hele speciale plek, dus het is maar zo... ;) prachtige zonsondergang, of geen zonsondergang gezien, want is was kraakhelder vannacht.
Kan over de CP eigenlijk niets zeggen, want een hele grote camper versperde mij de ingang en door de sneeuw durfde ik er niet voorbij. Volgens mij is dit in de zomer een prima plek. Ik heb op de parkeerplaats vlakbij overnacht. Wel aan de doorgaande weg, maar die is later op de avond/ nacht rustig
Prima overnachtingsplek. Er is een gedeelte voor vrachtwagens en een gedeelte voor campers. Schone toiletten en drinkwater opname.
Super fijne CP. Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen door Monique. Alle faciliteiten die je nodig hebt zijn aanwezig. Idd ligt het aan een snelweg maar dat is voor ons totaal geen probleem. Alles is gewoon top geregeld. Niks anders dan lof voor deze CP.
Mooie plek, op loop afstand (15 min.) van de stad. Douche en toiletruimte 1+1 euro, maar dan ook netjes. Nette beheerders. Voor het bezoeken van de prachtige stad Bremen een aanrader.
Rustige, maar verder leuke plek. Bij aankomst, zonder aanmelden, eerst âgerelaxedâ, met biertje en wijntje. De volgende morgen kwam de dame des huizes de financiĂ«le vergoeding ophalen. De omgeving is verder okĂ©. Na een tijdje langs het water gelopen te hebben, zitten er diverse cafeetjes. Langere stroomkabel is wel aan te raden. We bevelen deze plek zeker aan.