@HenkMeijering
- 2020
- LMC Liberty 6800ti
- 2002
Fantastisch, als je hier niet tot rust komt ligt het echt aan jezelf. Deef en Ingrid staan met alles voor je klaar, de camping is een paradijsje. Schitterende omgeving voor wandelen en fietsen (e-bike). Wij zijn een week te gast geweest en komen zeker terug.
wij zijn hier ontzettend gastvrij ontvangen. Mooie grote plaatsen. in de omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen. Een aanrader waar wij 5 dagen met heel veel plezier hebben verbleven.
Sitecode: 20155
een hele mooie en rustige plek. Maar net als helaas op vele campings klopt de prijs zeker niet. Wij moesten geen €29,50 als aangegeven betalen, maar €36,00. Toch een substantieel verschil en dan vinden wij het een dure plek gezien ook de faciliteiten.
prijs van € 20,60 klopt al niet, dat is al € 26,00. komt €1,00 tax bij. Maar aangeven word dat de stroom gratis (erbij in zit) Maar helaas hier word ook nog eens€ 6,00 per dag voor berekend. 1 nacht komt dus op €34,00. Heel veel geld voor deze plek.
prima rustige plek, helaas is het toiletgebouw gesloten en is de water en stroom voorziening afgesloten.
op 5 november 2021 aangekomen om 17.00 uur. In tegenstelling tot de info blijkt de camping geopend van 1 april tot 1 oktober. ze waren dus gesloten maar niet getreurd we mochten gewoon blijven en het sanitair werd zelfs weer aangesloten. Topper !