@HenkenFoka
Je moet even de tijd nemen om uit te vogelen wat alle regels zijn en waar je je aan moet melden. Maar als dit allemaal is gelukt, dan kun je genieten van o.a. een rustige plek met veel fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving.
De straat waarlangs je kunt parkeren stond redelijk vol met personenauto’s maar toch gemakkelijk een plekje kunnen vinden. Een prima plek om van hieruit bijv. de Innenstadt te bekijken!
Prima plek! De stevige vlonder om voor de camper te leggen, super idee! En uitstekend sanitair.
Heerlijke plek, stad op fietsafstand, veel (snel)fietspaden in de stad! Uitstekend sanitair.
Prachtige plek, schoon sanitair en zeer ruime douches. Ook gelegenheid om de afwas even te doen of doet iedereen dit altijd in de camper :)? Op de fiets naar Hammelburg en veel tochten van makkelijk tot zwaar in de omgeving. Leuk al die sierkippen, lama’s en eenden op de boerderij! Zondag en maandag is de Gaststätte gesloten.
mooie camperplekken, maar helaas slechts 2 douches, een niet werkende WiFi en matige mobiele verbinding en nergens warm water om de afwas te doen.