@HenkvanderBeek
- 2017
Mooie plek om te verblijven. We wilden 3 nachten maar zijn 7 nachten gebleven. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. Toiletten en douches prima. Supermarkt etc. dichtbij. We komen zeker nog eens terug.
Heerlijke rustige camping. Vriendelijke en zeer behulpzame eigenaar. Douches zijn lekker warm. Prima uitvalsbasis voor een wandeling langs de kust of naar het kasteel. In ieder geval een plek om weer terug te komen.
Mooie plek om te verblijven. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en heel behulpzaam. Ook prima uitvalsbasis voor bezoek aan Capua wat zeer de moeite waard is.
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Heerlijke douches en prima sanitair. Mooi zwembad. Mooie routes gelopen. We komen zeker terug.
Prima camping. Sibo, de eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Douches lekker warm en het is er schoon. Mooi zwembad. We hebben heerlijk kunnen wandelen en fietsen. We komen terug.
Hele fijne camping. Vriendelijke eigenaar die erg behulpzaam is. Schoon sanitair. Heerlijke douche's.
Zeer rustige camping. Schoon, warm water en heerlijke douches. Eigenares vriendelijk en behulpzaam.
Prima camperplaats. Ruime plaatsen. Heel schoon alles en de beheerder is zeer behulpzaam. Heerlijke douches.
Sitecode: 51915
Vandaag aangekomen en zijn gewoon open. Prima camping.
Dit is onze 3e keer dat we hier zijn. Het blijft een fantastisch verblijf bij Bruno en Laura. Gastvrij en behulpzaam en natuurlijk een prachtige locatie. We zullen zeker hier nog een keer terugkomen. Bruno, Laura, Francisco en Vincenzo , dank jullie wel.
Prima camperplaats. Zeer behulpzaam en mochten zelf plek uitzoeken. Een plek om te onthouden.
Wat een heerlijke plek. Zijn hier nu voor de 2e keer geweest. Het ziet er allemaal prima uit. Compleet en schoon. Bruno en Laura zorgen heel goed voor je. Heel aardig en zeer behulpzaam. We komen zeker terug.
Hele aardige beheerder en echtgenote. Zeer behulpzaam. Hele rustige camping. Lekkere warme douche en schoon sanitair. Prima plek.
Prima camping. Konden zelf een plek uitzoeken. Zeer behulpzame receptie. Wij hadden een prima verblijf.
Sitecode: 19430
Prima camping. Je wordt netjes rondgeleid om een plek te bepalen. Sanitair zeer schoon. Prima wifi. Een plek om terug te komen.
Een prachtige plek. Vlak bij het strand. Zeer schoon. Hele vriendelijke en uiterst behulpzame familie. Een aanrader om hier te verblijven.
Een zeer vriendelijke ontvangst. We konden zelf een plek uitkiezen. Schaduw of zon. Sanitair netjes en schoon. Een goede locatie om terug te komen.
Alles top. Vriendelijke beheerders. Prima locatie om omgeving te verkennen.
Hele leuke ontvangst van de beheerder. Alles wordt netjes uitgelegd en brengt je naar de plaats. Erg leuk stadje met prima eetgelegenheden.
Wat een geweldig onthaal. De beheerder is zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles is nieuw, douches heerlijk warm en schoon. Ook de toiletten. Plaatsen aan het strand met stroom en water. We zouden 2 nachten blijven maar het werden er meer. Prima locatie.
Sitecode: 20237
Vriendelijke ontvangst van de beheerder. Zeer behulpzaam en regelde het brood voor ons. Konden zelf plek uitzoeken. Wij hadden een fijn verblijf.
Vriendelijke ontvangst. De camping wordt gereed gemaakt voor het seizoen. Het is nog niet allemaal in orde maar ze zijn bezig om dit in 2 weken voor elkaar te krijgen.
Nino, de beheerder is zeer behulpzaam en geeft heel veel info over de omgeving etc. Het is een prima camperplaats. We hebben het goed naar ons zin gehad. Dank voor de limoenen.
Prima locatie. Beheerder is zeer behulpzaam. Goede uitvalsbasis voor excursies etc.
Prima camping. Sanitair wordt goed schoon gehouden. Vriendelijke en behulpzame mensen.
Geweldige mensen. Zo behulpzaam en toegewijd. Royale plaats en het sanitair zeer schoon. We hebben een hele fijne tijd gehad en komen zeker terug.