@Henn-Es
- 2012
Augustus 2026
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Zeer hartelijke ontvangst. Mooie bosplaatsen, ruim genoeg. Terras is erg gezellig! Wij vielen met onze neus in de boter…eh paella! En die was super TOP!!! Het sanitair is leuk opgeknapt en netjes maar de vloeren zijn super glad… Over het algemeen zou de camping wat minder rommelig mogen zijn. Daardoor oogt het en is het op sommige plaatsen niet schoon. Das jammer want zowel de eigenaren, hun gezin en de camping hebben veel potentieel! Veel succEs
Echt een paradijsje! Schitterende plaats en super vriendelijke eigenaren! De wijnen zijn heerlijk, vooral de witte en de sparkle Rosé. We hebben vanochtend genoten van de douche, lekker in de buitenlucht! Dank je wel dat we mochten genieten van jullie plekje!
De ligging is prima maar de camping vinden wij absoluut niet in verhouding qua kosten! Heel ongezellig, zeer kleine krappe super scheve plaatsen en het sanitair stinkt ongelofelijk. De hele avond en nacht heb je last van een putlucht en wij stonden niet eens dichtbij het sanitair. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.
Juni 2026
De locatie is geweldig en als het sanitair opengaat is dat ook prima! Maar voor bijna €30 per nacht verwachten wij meer… bijvoorbeeld gemaaid gras en wifi die werkt, hij wordt immers ook aangeboden! De wifi is hier altijd slecht en dan wordt er gezegd “op het moment is hij slecht… “Lijkt me voor dat geld niet zo lastig te zorgen dat hij werkt.
Maart 2026
Prima plaats en eenvoudige check-in. Sanitair netjes. Helaas wel een slechte wifi, code wordt als onjuist aangegeven. Niemand bereikbaar in het weekend. Restaurant Boeien is echt een TOP plaats!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Fantastisch plekje! Voor ons de tweede keer en we zijn een dagje langer gebleven. Vooraan de camping kun je lekker simpel eten. Het zwembad is heerlijk en het uitzicht adembenemend!!! Binnendoor op de fiets naar Cahors is een aanrader. Leuke stad met een schitterende brug en lieflijke kleine straatjes. Tarief: €23,40 per nacht inclusief.
Dank je wel weer René en Ramona en kids! we hebben genoten van jullie paradijsje en gastvrijheid! Maar zeker ook van het heerlijke diner! Alles klopt bij jullie, geweldig lekkere douches en alles super schoon en smaakvol gedaan! Tot een volgende keer want die gaat er zeker komen! Lieve groetjes Henny en Esther
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wat een heerlijke plek! Super vriendelijke uitbaters! Je slaapt hier erg rustig. Sanitair is erg netjes en fijn in gebruik. De recreatieruimte is erg sfeervol en ruim. Perfecte wifi! Mooi uitzicht op de koeien. Schitterend fietsen in deze omgeving!