@Henn-Es
- 2012
Prima plaats en eenvoudige check-in. Sanitair netjes. Helaas wel een slechte wifi, code wordt als onjuist aangegeven. Niemand bereikbaar in het weekend. Restaurant Boeien is echt een TOP plaats!
Fantastisch plekje! Voor ons de tweede keer en we zijn een dagje langer gebleven. Vooraan de camping kun je lekker simpel eten. Het zwembad is heerlijk en het uitzicht adembenemend!!! Binnendoor op de fiets naar Cahors is een aanrader. Leuke stad met een schitterende brug en lieflijke kleine straatjes. Tarief: €23,40 per nacht inclusief.
Dank je wel weer René en Ramona en kids! we hebben genoten van jullie paradijsje en gastvrijheid! Maar zeker ook van het heerlijke diner! Alles klopt bij jullie, geweldig lekkere douches en alles super schoon en smaakvol gedaan! Tot een volgende keer want die gaat er zeker komen! Lieve groetjes Henny en Esther
Wat een heerlijke plek! Super vriendelijke uitbaters! Je slaapt hier erg rustig. Sanitair is erg netjes en fijn in gebruik. De recreatieruimte is erg sfeervol en ruim. Perfecte wifi! Mooi uitzicht op de koeien. Schitterend fietsen in deze omgeving!
Een beetje mistroostige plaats. Je rijdt door de wijngaarden en komt dan op een onderkomen plaats. Oogt erg rommelig. Er staan wat vaste campers. Vriendelijke ontvangst, €10 enkel overnachten. Voor het huis geen schaduw maar op de plaats ernaast wel. Rustig, je hoort vooral veel krekels en af en toe de haan. Voor 1 overnachting oké voor ons.
Eigenlijk meer dan 5 sterren waard!!! Willen dit plekje eigenlijk voor onszelf houden 🥰 Wat een paradijsje! Rene en Ramona met hun kids zijn fantastisch!! Alles klopt!! De table d’hotes is aan te bevelen! De zonsondergangen zijn fenomenaal! Wij betaalden €35 (incl water en electra) juli ‘24. Zwaardere campers mogelijk wel last met wegrijden vanaf de hogere velden. Maar beneden sta je ook prachtig!!
Vandaag komen aanrijden en nog een prachtige plaats! Super vriendelijke mensen bij de receptie, heel behulpzaam. Recht aan de Soca-trail en de Vrsic pas. Wij gaan zometeen wandelen en morgen ws paardrijden, want dat kun je hier ook boeken.
Vreselijk duur!!! Betaalden met 2 volwassenen €124 voor 2 nachten. Stroom was uitgevallen en ze waren ons vergeten aan te zetten. Sanitair schoon maar lauw. Restaurant nauwelijks open. Receptie erg gehaast. Plaatsen ruim maar zeer chaotisch. Wifi doet het nauwelijks. Voor ons nooit meer!
Wat een PAREL van een camping. Wij komen hier al 7 jaar voor een paar dagen. Plaats aan t water is iets duurder maar zeer de moeite waard! prijs klopt niet meer. Nu rond de €28 aan t water, douchen en warm afwaswater €0,50. Fietsen prachtig naar Beaufort, Echternach of Diekirch. Vianden kan ook maar is best klimmen. Pizza’s om de hoek. Eten bij Hotel Dimmer uitstekend! Broodservice helaas niet meer maar 3 km vlak fietsen is een goede bakker!
Mooie CP, prachtig uitzicht. Betaling goed geregeld. Wifi prima. De douche is wat koud in de winter. Onverwarmde ruimte, niet zelf te mengen en het water is zeer wisselend. Verder top opgezet en prachtig fietsen hier!
Wat hebben we genoten van de ontspanning! Geweldig om zo vanuit de camper naar de Welness te kunnen. Prachtige Welness, goed restaurant en super lief personeel! Ook genoten van een zalige massage. De CP is prima. Gebruik van douches erg vriendelijk! De wifi stoort erg omdat hij het niet doet. 4G ligt er ook nauwelijks. Het wifisignaal is erg krachtig maar heeft geen internet waardoor andere signalen weggeduwd worden. Das jammer.
wat een heerlijk overnachtingsplekje! Met een schitterende view! Ontzettend lieve ontvangst, warm welkom! Je betaalt alleen de diensten. Afval kun je netjes afvoeren. De poort is s avonds dicht maar kun je wel zelf openmaken, dus late aankomers kunnen er gewoon op.
Voorzieningen niet gebruikt maar heerlijk geslapen! we stonden met 6 andere campers. Betalen gaat niet dus gratis. Prima overnachtingsplek! Bakker vlakbij. Pizzeria/shoarma in het dorpje.
Goede overnachtingsplaats richting het zuiden. Netjes aangelegd. Beheerder komt als je belt het geld ophalen. Stroompunt beetje vreemd aangelegd, naast de loosput. Wij hebben geen stroom nodig en dan is het een TOPplaats!
Saaie plaats! Brouwerij is op vakantie tot 29/8. Dus geen broodjes. €9 voor verder geen enkele voorziening. Elektriciteit kost €1 en er kan enkel n vaste €1 in. Wij zijn geen fan!
Keurige rustige plaats! Vandaag om 14.00 nog plaats genoeg! Netjes georganiseerd!
Zeker een dikke 5 sterren! Heerlijk rustige camping aan een rivier. De plaatsen zijn erg ruim! In de rivier kun je lekker wat ronddobberen. De stad van het Kroatische bier: Karlovacka is 10 km fietsen. Super vriendelijke behulpzame enthousiaste eigenaar. Prachtig nieuw sanitair! Kortom; een toppertje!!!
Inderdaad een mooie plek. lekker rustig! Het Weingut heeft vakantie tot 10-08 dus geen maaltijden. Bij aankomst was er niemand. In de ochtend konden we betalen en wijn kopen. €10 zonder electra. Redelijk aan de prijs voor een verder kale plaats. In het dorp is een restaurant dat om 18.00 uur opengaat en terug op de doorgaande weg is een Edeka supermarkt met een koffiecorner met verse broodjes.
geweldig initiatief bij deze mooie stad! mooi om onze lieve kids te bezoeken! wij zijn er nu al blij mee!!
super plaats! wat een vriendelijke mensen! complete warme maaltijden af te halen op de CP of in de foodautomaat!
Uitstekende camping. Super vriendelijke Engels sprekende eigenaar. Mooi zwembad. Schitterend uitkijkpunt over de vallei. Daar staan picknickbankjes en kun je heerlijk wat drinken. Zonder elektriciteit betaalden wij €18,60 met 2 personen. Je kunt ook wat eten op de camping! Een pareltje! 5 km van de A20 af.
Hele mooie camping! super stopplaats! Heel makkelijk aan te melden bij de zuil aan de slagboom. Prima dorp op 200 m. Een goed plaats om te onthouden!
Enthousiaste eigenaresse. Maar wat ons betreft chaotisch. Tijden receptie zijn elke dag anders en kloppen niet. Je komt dan steeds voor niets. Afvalscheiding is erg uitgebreid. Voor restafval betaal je €1,50 en ook al €1 pppd aan milieuheffing. Er De bewoonde caravans onder de grote overkapping geven veel lawaai. Er wordt daar veel geroepen wat extra lawaai maakt door het afdak. Fietsomgeving schitterend! Wifi werkt helemaal niet. Sanitair schoon
Op goede loopafstand van t bijzondere dorpje. Prachtige waterige omgeving om te fietsen! Simpele CP. Douche was bij ons 2 keer nauwelijks schoongemaakt: putjes vol met haren, wastafel vol haren en stof, douche-water werd vaak geknepen etc. Gras was erg lang en matjes mochten niet. Wifi zeer matig! Jammer hadden er veel goeds over gehoord maar dat zagen wij niet. Misschien geen goed moment.
Dit is (nog) geen CP. Eigenlijk een groeps-/feestaccomodatie. De nieuwe eigenaar wil er een CP bij maken. Goed bedoeld maar zeer slordig!!! Pad naar sanitair is door t gras, nieuwe asfalt plaatsen zijn zeer schuin aangelegd. Rijpad zit vol kuilen en is van gravel. Receptie is niet fris. Eigenaar is vriendelijk maar zeer gemakkelijk. Geen glasbak, je loopt zelf maar naar t kerkplein. Kortom erg rommelig!
Een DIKKE 10! Wat een mooie plaats. Super georganiseerd. Draaiplateau erg leuk om een keer te doen! Lekker gegeten! Leuke eigenaren! Wifi top! Sanitair keurig! Prachtige omgeving om te wandelen, fietsen en terrassen! Kortom: wij hebben het geweldig gehad!
Geweldige CP! Vooral erg goed georganiseerd! Hele aardige eigenaar! Mooi met de vijver en de koeien. Vuurschalen ter beschikking. Sanitair prima! wasmachine/droger goed te doen. Wifi matig. €17 all-inn. Wassen/drogen €5.
Bijzonder mooi plekje! Een pareltje in Brabant! Schitterend aangelegd! Zeer vriendelijke gastvrije eigenaar! Zeer mooi fietsen! Kortom een dikke aanrader!
Geweldige CP. Alles in orde en gezellig! Fijne eigenaren, warm welkom. Wifi prima. Mooi fietsen in de omgeving. CP wordt flink uitgebreid en ik neem aan dat het sanitair daarin meegenomen wordt. Plekje om terug te komen!
Aardige camperplaats. Vriendelijke eigenaars met koffie bij aankomst! Betaling contant of bankoverschrijving. Drukke weg aan de CP. CP maakt op ons een wat slordige indruk. Vuurplaats vonden wij geen echt kampvuur maar een BBQ plaats. .
Perfecte CP. Enorm vriendelijke eigenaren! Super sanitair! €1 voor ruime douchetijd! TOP wifi! Mooie locatie, leuke plaats. Geweldig fietsen en wandelen. Je kunt nu ook met pin betalen! Binnenruimte met lekkere houtkachel!