@Henny-Ria
- 2001
Ben op de camping er naast gaan staan daar heb je douche en toilet en met warm weer is dat lekker.en goed restaurant en zeer vriendelijk eigenaar en niet duur 🫰 kom zeker terug.👋
wij komen er al 19 jaar altijd goed.goede sanitaire schoon en dat is belangrijk.zeer vriendelijk ontvangen door Paul en 20€ als inbegrepen.ik heb gehoord dat volgend jaar nieuwe sanitaire ruimte geplaatst worden topper.er zijn mensen die hier jaren hebben gestaan en nu als afkraken omdat ze hun zin niet krijgen.niet meer op de stenen staan .maar het is nu lekker rustig.Jacqueline en Paul en Lisa ga zo door 👍 SUN PARK is zeker een 10+waard groetj
jaren bij Jan en Gert gekomen altijd gezellig.maar nu een nieuwe eigenaar nu moet je voor de hond 🐕 betalen.dat is niet mooi nu komen we er niet meer er zijn meer camper plaatsen 👹
Wij komen er al 18 jaar en het verveelt nooit.het is er goed toeven de omgeving is mooi 🤩.de nieuwe beheerder is top vent altijd vriendelijke en behulpzame. het is een Nederlander en heet Paul .2 kilometer van Bernkastel en 3 kilometers van de supermarkt Aldi Lidl Rewe Sun-park is echt gezellig en niet duur 20 € als in begrepen een 10+ groetjes Henny en Ria en Bobby 👨🏻🦰🧑🦳🐶
Een top camper plaats voor maar 17 € met een heel goed ontvangen een gezellig winkel met allemaal lekker ding. mooie omgeving om te fietsen 🚴♀️ en niet ver van panningen.komen zeker terug ⏪ 🚍een top camperplaats een dikke 10+ .groetjes Henny en Ria & Bobby 🐶
wij komen er al jaren en het verveelt nooit.het is er zo mooi en zuiver en heel gezellig.KIM en ROY maken het iedereen zo mooi mogelijk en naar je zin .wij kunnen niet wachten tot we weer naar de camping 🏕️ kunnen gaan.groetjes Henny & Ria en Bobby 👍🐶
Met Pasen 🐣 hier gestaan.en nu zijn we er weer het is hier ook zo mooi en gezellig 😻 Kim en Roy maken het iedereen naar zijn zin.met ze allen naar de Chinees en naar Max Verstappen kijken op groot scherm 📺 in de bar 🍺🍷.het is gewoon een top camping het zeker meer dan 5 sterren 🌟 waart .groetjes Henny.Ria en Bobby 👍🥳
we zijn er weer een mooie camper plaats met alles er op en er aan douche en toilet. s morgens komt de bakker.dinsdag de slager.2 kilometer van bernkastel -kues .en niet ver van de supermarkt een top plaats wij kommen er al jaren 👍
we kommen met Pasen voor de 4 de keer.het is er heel mooi en gezellig er is een mooie bar en een fietsen 🚴♀️ stalling.en een zeer schoon sanitair.er komt ook af en toe een frietwagen .KIM maak het altijd iets moois van .groetjes Henny & Ria en Bobby 🐶🥳👌
net aan gekomen .en mee heel vriendelijk ontvangen kreeg een hele mooi plaats en het ziet er op en top uit en mooi sanitair dit is een 10+ waard 👍
weer met Pasen geweest en zo als gewoonlijk heel mooi en goed.en dit jaar was het eieren zoeken in de sneeuw.het is een top camper plaats en hele gezellige uitbaters.een dikke 10+ 👍
Een top locatie zeer verslavend als je een keer geweest bent dan kom je weer terug.zeer mooi sanitair goed onderhouden.en één heeeeel goed ontvangst door Geert en Jacqueline altijd in voor een praatje en ze helpen je als je problemen hebt .een min punt is als je daar bent dan wil je niet meer weg.een dikke 10 PLUS 🥳 groetjes Henny Ria en Bobby 🐶
weer in ittervoort .in het is hier kei gezellig en goed bij Jan en Geert .de camper plaats helemaal vol maar ze proberen het iedereen naar zijn zin temaken een échte topper.een dikke 10+ groetjes van ons en Bobby 👍🍺🥳
Wij zijn 18- 6 t/m 23-6 geweest het is echt een top camping alles heel mooi, het sanitaire werd door Paul schoon gemaakt dat kan niet beter, wij komen zeker terug, wij hadden ook een hele mooie plaats zeker een aanrader
Wij zijn per vergissing hier terecht gekomen, nou daar hadden wij geen spijt van, het is een super camperplaats alles erop en eraan alles heel goed verzorgd ook de eigenaar is heel vriendelijk, wij zijn nu 4 dagen hier maar komen zeker terug maar dan langer.het is hier heel erg stil 🙊 maar goed
het is heel jammer dat we die jaar met Pasen 🐣 er niet zijn door die corona maar wij hopen zo snel mogelijk weer een keer te komen.dit is de eerste keer dat we er niet zijn. 👍🥰
Hallo dit was het 13de jaar dat we hier zijn geweest en we hopen niet de laatste keer.het is een geweldige camper plaats en er is veel te doen in de buurt..een Aldi en Lidl en rewe op fiets afstand .een hele gezellige bar voor een hapje en een drankje
Wij kommen er al 12 jaar het is een echte top plaats .en dan zijn er mensen die en 1 geven die kunnen beter de camper verkopen of op een gratis camper plaats gaan staan .en in de camper douchen .dan sparen ze 4 € uit .wij vinden het top plaat en de beheerder een top gast en zeer vriendelijk en behulpzaam .bastie’s tot volgend jaar heel veel groetjes Henny Ria en Bobby 🐾🍺👍🍷🥰
Hallo Jan en Geert nog gefeliciteerd met het halen van 30 camper plaatsen .het wat weer heel gezellig en zeker de feest middag en avond het was top we hebben echt genoten .maar jullie verdienen dat ook jullie staan ook altijd voor de gasten klaar .en nu op naar de camper plaats van het jaar 🥳🐾👍
Een hele fijn camper plaats wij komen hier al 11 jaar .zeker 2x per jaar .en altijd gezellig in basti’s bar .fijn om te fietsen .iedere dag de bakker een groente boer en slager per week een top plaats groetjes 🐾🍺🍷👍
Voor de 11de keer hier gestaan .en zo als voor heen weer kei gezellig .mooi fiets omgeving ieder morgen komt de bakker.1in de week de slager en groenteboer .en s’avonds een natje en droogje in basti’s bar ! Echt een top camper plaats een dikke 10+van ons groetjes Ria en Henny en Bobby 🐾👍
Voor de 7 de keer geweest .zo fijn een heerlijk ontvangst .alles goed verzorgt zeer schoon en een warm welkom .mooie fiets en wandel omgeving .zij weten wat een camper raar nodig heeft .tot de volgende keer 🥰🥳👍
Wij kommen er al 10jaar en het is altijd fijn om er te staan .en basti’s bar is en er een hapje kan eten is het helemaal af een goed verzorgde camper plaats GR Henny en Ria 🐾
Voor de tweede keer gestaan in korte tijd .👌 Dit is een top camper plaats met alles naar wens en zeer luxe 👍. Jan en Sandra bedankt dit is vete dikke 10+ waard. 😎🐶
Dit is echt een hele mooie CP. Alles is top in orde.👍 Een fijn ontvangst, sanitair zeer mooi. Zeker een dikke 10+ 👌
Weer een week gestaan. Goed ontvangen, mooie cp plaats. Voor de 7 de keer geweest en zeker niet de laatste keer; mooie fiets omgeving. Top een dikke 10. 👍
Weer 5 mooie dagen gehad op de cp plaats het was weer fijn zo als altijd tot ziens vrienden.
Wij gaan met Pasen voor de 7 de keer, mooie camper plaats. Goed verzorgd en zeer vriendelijke mensen, een topper.