@HenricusPleij
- Anders Anders Anders
- 2018
- Ander
- Buscamper
Alle services die je kunt bedenken zijn er, alles doet het en het is schoon. Pitches op grind, ruim genoeg. Dorpje is op 2,5 km en daar is niet veel te doen. Durk is een goede gastheer.
2022
Rustige kleine camping met ruime plekken. Heel geschikt voor fietsen en wandelen. Verse forel en broodjesservice. Zwemmen kan een klein eindje verderop. Voor ons alles wat we belangrijk vinden aan een camping. Leuke beheerder.
En dat alleen voor behulpzaamheid en hartelijkheid. We bleken elders gereserveerd te hebben. Deze camping zat vol, maar we werden alleraardigst geholpen bij het zoeken naar die andere camping, en in geval van nood hadden we nog een nachtje kunnen blijven ook. Bleek niet nodig, maar toch.
Charme, gastvrijheid en schitterende plek. Bij elkaar al zes sterren. Als de eigenaren aanbieden voor je te koken: doen! Sanitair is basic maar oké. Echt een plek voor een dagje extra. Klein zwembadje. Omgeving is lieflijk.
Prima camperplekken, mooi uitzicht, in totaal 3 stuks. De plek hoort bij een pension en je kunt van de voorzieningen gebruik maken. Er wordt een maaltijd voor de gasten geserveerd waaraan je kunt deelnemen. Heerlijk gegeten. Allemaal heel redelijk geprijsd.
Zoals door anderen al beschreven. Zorg dat je muntgeld bij je hebt voor stroom en toegang.