@Henry & Ina

Mercedes
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld2 maanden geleden

Dit is een prima camping, vriendelijke ontvangst en mooie grote plaatsen met stroom en water Sanitair is netjes en schoon. Er is een broodjes service. veel wandel mogelijkheden.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

We hebben hier eind september gestaan. Het is een mooie rustige camping met prima sanitair en ruime plaatsen met veel bomen en privacy. er is drinken en ijs verkrijgbaar en de nog warme broodjes worden ‘s morgens zelfs bij de camper afgeleverd. Echt een aanrader.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prima doorreis camping. mooie beschutte plekken. sanitair is ruim, netjes en schoon. Er is ook een broodjesservice. Aardige behulpzame eigenaar.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

we hebben hier een weekje in de winter gekampeerd. vriendelijke ontvangst, we mochten zelf een plekje kiezen. het sanitair was verwarmd, netjes en schoon. Alleen douchen kost een euro voor 6 minuten, dat vind ik persoonlijk jammer. ik betaal dan liever iets meer kampgeld. Van de doorgaande weg die langs de camping loopt hebben we helemaal geen last gehad. De pizzeria is echt goed!

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

prima camping met goede en nette voorzieningen. voor kinderen is hier veel te doen. wij waren hier tussen kerst en nieuwjaar. Er zijn uitgebreide wandel en fiets mogelijkheden. Winterberg ligt op ongeveer 15km van deze camping. voor deze 3 nachten betaalden wij € 171,- excl toeristen belasting. maar inclusief ontbijt 😉

prima camping vlakbij het meer. wij betaalden €27,- per nacht voor 2 personen met camper exclusief stroom en Wifi. Helaas wel douche munten. sanitair was redelijk schoon en voldoende. De broodjes hoef je niet te bestellen. Er is een prima restaurant op het terrein. Behalve de man van het restaurant / winkel was het personeel vriendelijk en behulpzaam.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Fijne camping, vriendelijke ontvangst. De plekken zijn erg ruim en het sanitair is zeer schoon.