@Herman Schreuder

Volkswagen
Alkoof
Bezit

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Het is een geweldige boom mensen, maar lindeboom is het niet. Het is een beuk.

Prijs klopt niet. €4 pp en €5 voor camper. En €1,90 plus verbruik. Bij 2 personen kom je dan al gauw uit op €16. Weet niet of douchen bij de prijs in zit. Geen beoordeling gemaakt.

Weggetje er naar toe vanaf de zuidkant is zeer smal. Bij het weggaan hebben de andere weg genomen en heb je meer uitwijk mogelijkheden. Prima plek en erg rustig met mooie vergezichten. Op loop afstand 2 km een pub.

Sitecode: 19887

Prima plek voor overnachten.

Sluit me bij de vorige schrijver aan. Pinnen is ook mogelijk. Gestaan 30 juli 2013. Overnachten is € 15,-.

Prima plek voor € 5,-. Direct aan het strand. Het hek gaat s'avonds op slot. Maar er wel iemand met een sleutel.

Gratis plek midden in stadje. Wij waren er op een maandag en er was veel geluidsoverlast van jeugd op een brommer. Misschien een incident. De vuilcontainers staan dichtbij en geven met het warme weer stank overlast.

Sitecode: 19009

Prima camperplaats. Beoordeling 9.

Redelijke parkeerplaats voor campers.

De camperplek is geheel nieuw van opzet dus negeer voorgaande negatieve zaken. Je kunt ook nog onderaan de rivier staan maar er zijn nieuwe plekken gemaakt op grind cq. steenslag ondergrond. Er is een toiletblok met urinoirs en wc\\\\\\'s.