@Herman.G
- Alleengaand
- 2016
Air de Camping in opbouw vriendelijke mensen en mooi locatie. wel stroom en water wie van de natuur houdt is dit zeker de plek om te gaan staan.
2022
kleine sfeervolle camping. sanitair verouderd maar schoon en heerlijk warme douche dus prima. staplekken zijn wat smal maar fijne schaduw door de bomen. te ver fietsen naar Sevilla maar buslijn naar Sevilla op 250 meter afstand, elk half uur vertrek! en mocht je de bus terug missen kost de taxi 23 euro 😅
Deze mooie plek is ons goed bevallen, vriendelijke mensen (spreken Nederlands) en vooral zijn ze goed bezig met de opbouw, ondanks de moeilijke tijd (Corona) Aansluiting naar de stad, fiets of tram super. De Keuken: echt ongelovig goed. voor een prijs, dan heb je een goed voorgerecht in NL. Dus wat ons betreft een echte aanrader. Sanitair kan beter, maar begreep dat hier hard aan gewerkt wordt. kortom, een plek die je niet wil missen.
Locatie is super, maar…….. - beheerders zeer onvriendelijke - sanitair vies - betalen voor douchen, maar koud water - prijs te hoog tov prijs/kwaliteit wij vinden het erg jammer, hier is echt iets moois van te maken, maar neem dan initiatief en onderneem
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.