@HermanGerda

2010

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Een pareltje onder de camperplaatsen. Steffie en familie doen er alles aan om de gasten het naar hun zin te maken, fietsrout printen? Geen probleem. Daarbij nog in een van de mooiste gebieden, Maas-Peel van Limburg. wij komen zeer zeker terug. Herman & Gerda

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

4 dagen op deze mooie camping gestaan op de camperplaats. De plaatsen zijn ruim en hebben veel privacy door de geplaatste heggen. Het enige minpunt is dat er geen toiletpapier op de toiletten hangt, het excuus is dat er misbruik van gemaakt wordt. maar daar is tegenwoordig toch wel een oplossing voor. Met de wc rol onder de arm is toch wel een beetje terug naar de vorige eeuw.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Wat een geweldige camperplaats, Rinke en Christien zijn enthousiaste uitbaters die hun gasten in de watten leggen en er alles aan doen om het een ieder naar zijn zin te maken. alles tot in de puntjes verzorgd Succes met deze nieuwe camperplaats. Herman en Gerda

Een nachtje op de camperplaats gestaan. ziet er allemaal prima uit. Een puntje van aandacht vind ik echter dat als je het toiletgebouw inloopt je direct in/tegen de heren urinoirs aankijkt hier zit geen deur voor. Persoonlijk vind ik dit smakeloos omdat dames en heren een sanitaire ruimte is.

Jammer dat er niet meer dan 5 sterren gegeven kan worden, deze camperplaats verdient zoveel meer door het superluxe sanitair, de ruimte het uitzicht en de vriendelijke beheerders. Niet verder vertellen. Gerda & Herman

Wat een verademing als je vanuit de randstad hier beland. deze dolenthousiaste mensen zijn deze cp net gestart en zijn nog vol in ontwikkeling. De rust en het weidse uitzicht het sanitair en de vriendelijkheid van deze ondernemers krijgt van ons 5 sterren. Gerda& Herman.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Gerda & Herman, Wat een verademing als je vanuit de randstad op deze camperplaats bent beland. De rust en de gezellige sfeer bij het kleine haventje, de ruime plaatsen en uitstekende voorzieningen krijgen van ons de volle 5 sterren. Iris veel succes met het runnen van deze camperplaats.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Gerda & Herman. Wat een verademing als je uit de Randstad hier in Orvelte bent beland. De rust en de mooie camperplaats krijgen van ons de volle 5 sterren. Wij wensen Ronald en Marloes alle succes.

Wat een geweldige leuke kleine camping, met zeer vriendelijke eigenaren, bij aankomst een zakje met uiteraard fruit uit de Betuwe en een eitje van de huiskippen. De camping beschikt over ruime plaatsen en prima sanitair. De wifi is uitsekend zodat als de schotelontvangst niet toereikend is er op de tablet tv gekeken kan worden. Prachtig fietsgebied langs de Waal en steden als Amerongen , Tiel en Buren ommuurd stadje dichtbij.

31-8-21 Wij waren hier 3 nachten. Wat een geweldige nieuwe camperplaats, deze jonge ondernemers verdienen alle lof voor wat ze hebben gerealiseerd. Deze cp krijgt de volle 5 sterren, omdat ook alles klopt, de uitstekende wifi het sanitair, het terrein en de ruime plaatsen. Plus de vriendelijke uitbaters die het een ieder graag naar hun zin wil maken.

Sitecode: 20654

op 17-8 hier 1 nacht gestaan bij het afrekenen werd er 29 euro +2 personen a 7,00 euro+ 3 euro op toeristenbelasting in rekening gebracht. dus 49 euro en wilde de man ook nog 9,90 omdat we vroeg aangekomen waren, wat niet klopte we kwamen om half 2 en gingen om half 10 weg. Dus dat heb ik niet betaald. Kortom je wordt bedonderd waar je bij staat. Nooit meer dus Herman en Gerda

Sinds 2018 is deze boerderijcamping actief en de beheerders doen er alles aan om de gasten het naar hun zin te maken. Prima sanitair, ruime plekken,goede WiFi en voor de kleintjes een eldorado. Wij hadden het prima naar ons zin op deze gezellige kleinschalige camping. Gerda&Herman

27-7-21 Prima camperplaats, hier 3 dagen gestaan aan alles is gedacht, mooi sanitair, ruime plaatsen, rustig, goede wifi en informatiepunt. Schitterend fietsgebied Bargerveen. Wat ons opviel is dat er in deze coronatijd waar veel vakantiegangers in Nederland blijven dat deze cp nooit helemaal bezet is. Nog niet ontdekt? Gerda en Herman.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

geweldig leuke cp met uiterst vriendelijke eigenaar en medewerkers. op het terras kun je regelmatig gezellig iets drinken en/of eten . keurig sanitair en geweldige fiets mogelijkheden. Dit is zeker een kandidaat voor cp van het jaar. Reserveren is wel een must want het staat bomvol

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Wederom een paar dagen op deze cp gestaan. Elk jaar komen we hier wel een paar dagen even kijken. prachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Op de cp prima wifi (ook heel fijn) Chris en Coba doen er alles aan om het de camperaar naar de zin te maken en je kunt zelfs uit eten in de eigen camper. Het voortreffelijke eten wordt door Chris aan de camper gebracht . Voor ons een top camperplaats Herman en Gerda

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Deze cp verdiend een nominatie voor camperplaats van het jaar. Alles klopt, de rust de ruimte het sanitair de vriendelijke uitbaters kortom een top camperplaats. Gerda en Herman van Luijn.

Een gezellige kleinschalige camping met een zeer vriendelijke beheerder en schoon sanitair alles prima verzorgd en uitvalsbasis voor mooie fietstochten o a naar Park Hoge Veluwe

Prachtige cp alles keurig schoon en nette plekken. In de omgeving fantastische fiets mogelijkheden en het gezellige Dwingeloo op steenworp afstand.Vriendelijke eigenaar

Mooie nieuwe camperplaats waar de vriendelijke eigenaar er alles aan doet om dit een top plaats te maken. Wij zijn overtuigd dat als hij hiermee klaar is dit zeker een 10 gaat worden

Mooie cp met een hele enthousiaste eigenaresse.ziet er allemaal bijzonder goed uit met zorg en smaak opgezet👍👍 veel succes

Mooie camperplaats met zeer vriendelijke eigenaren hebben hier vier dagen gestaan. Prachtig gefietst en prima lokatie als je naar Ameland wil met de boot vanuit Holwerd. Sanitair super schoon. Komen hier zeker nog eens terug

Sitecode: 42050

Prachtige camperplaats, waarschijnlijk nog door weinig camperaars ontdekt; wij stonden half juli met 5 campers. Mooi fietsgebied en dichtbij Arnhem, als je terug komt van een fietstocht is het heerlijk vertoeven op het terras met een lekker koud biertje van de tap.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Camping met geweldige fiets en wandel mogelijkheden. Staat in de ACSI voor 19,00 euro. maar dan komt er nog toeristen belasting bij,dat begrijpen we, maar 3 euro per nacht muhlabgabbe vinden we een beetje erg veel. dat is jammer voelt een beetje als prijsopdrijven(ofwel pikken). Dus uiteindelijk kost de camping met ACSI in het voorseizoen 24,40 per nacht. Herman&Gerda van Luijn

We waren hier 31-05-2017. Prachtige camping in een parkachtige omgeving, ideaal wandel en fietsgebied super schoon sanitair en grote zwembaden. Nederlandse receptie. Dat alles voor 13 euro

Wij hebben 5 nachten bij Monique op de camperplaats gestaan en gemerkt dat zij er alles aan doet om de gasten te verwennen. Spontaan s avonds met de campinggasten in een kring koffie drinken dan geniet Monique. Een mensen mens 👍

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Herman en Gerda waren hier 5 mei 2017 en zijn na 1 nacht weer vertrokken, echt een stadscamping moesten 28.50 euro betalen en 6 mei ging het naar 31 euro. konden geen geschikte plek vinden en toen we bij de receptie vertelden dat we weer zouden vertrekken mochten we op een gereserveerde plek staan. kans op beschadiging aan de camper is groot door bomen die scheef groeien.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Mooie camping in de natuur leuke ontvangst door Jorge die er alles aan doet om het je naar de zin te maken. wij waren vergeten de tol te betalen, Jorge wilde zelfs met zijn creditcard digitaal het oplossen wat helaas niet lukte Van ons een dikke voldoende

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Wat een slechte dure camping, aangekomen op vrijdag betalen 28.50 euro zaterdag ging het naar 30 euro. Dan allemaal bomen op de plaatsen zodat men makkelijk schade op kan lopen aan de camper. Wij zijn 1 nacht gebleven en komen niet meer terug.

Sitecode: 19325

Wat een prachtige camping voor 17 euro, sanitair schoon, totaal geen last van de weg, zwembad al vroeg in het seizoen open, tussen de bomen geen tv ontvangst, alles prima in orde. Voor ons een dikke voldoende.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Waren hier 28 en 29 april 2017 en zijn zeer vriendelijk ontvangen door Lidia en Jorge, met een welkomst drankje. Dit was de eerste camping waar wij in april met echt heet water de afwas konden doen, waren we nog niet tegen gekomen in Frankrijk en Spanje. Alles prima in orde deze mensen verdienen alle lof.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 19-04-2017. Prachtige grote, goed verzorgde camping op 3 km van Honfleur. Mooi sanitair, vriendelijke ontvangst.

Nette camperplaats bij camping, een plaats kost 13,50 euro en voor de stroom betaal je 3,30 euro per nacht. Als je gebruik wil maken van de douche op de camping, krijg je daarvoor een kaart die het gebruik registreert en dit reken je af bij vertrek. Dit zijn zaken waar wij prima mee kunnen leven. Maar dat je vervolgens 2,50 per persoon voor toiletgebruik moet betalen, voelt als bestolen worden.

Camperplaats ziet er goed uit, beheerder vriendelijk, mevrouw iets minder. Overal regeltjes tot aan het verbod voor de heren om staand te plassen, toe. Douchen kost 2 euro en om 21 uur gaat het toiletgebouw op slot. Dorp is weinig te beleven en fietsroutes zijn er niet.

26 08 2015 prima camping voor een redelijke prijs met uitstekend restaurant en sanitaire voorzieningen Gerda van Luyn

Geen TopPlatz meer omdat de beheerders vonden dat zij teveel moesten afdragen aan de organisatie, maar het blijft top met een goede prijs/kwaliteit verhouding.